De vazut - filmulete cu masini, ceva mai special
![]() ![]() ![]() |
De vazut - filmulete cu masini, ceva mai special
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Bai frate, ala e tunelul groazei, nu gluma. Principalele cauze sunt viteza si taierea benzii continui.
Unde e , la rusi? totusi nu am inteles faza cu camioanele alea, intra unul dupa care apare cum se ciocnesc doua? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E intersectie de tunele in tunel. Ala de intra din dreapta trebuia sa cedeze trecerea si sa se asigure
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mare nebunie acolo..Bine ca nu traiesc in Rusia...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ma refer la faza cu cele 2 camioane .. daca te uiti un pic mai atent al 2-lea camion intra destul de tarziu in celalalt aparand din cei 10 cm latime si la faza cu rasturnatul e taiat filmu si montat.
P.S. Interesant modul de amplasare a camerei dupa "intersectie" |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Eu zic ca-s trucate.
In primul rand, cum sa pierzi controlul masinii asa dintr-odata? In al 2-lea rand la autobuzul acela, daca fata se vireaza 15grade stanga,atunci spatele se vireaza 15 grade dreapta. |
--------------------
.
.
.
|
|
J.W. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 June 05 ![]() |
|
--------------------
Oltcit
Club 11R
- AR04xxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai astia cu trucajele ...
Editati voi filmul si aratati secventa cu secventa unde e trucajul. Daca ar fi sa gandim asa, pana si acel "prim accident surprins de camerele de supraveghere de pe DN1" este fake ... clar fake. Aaa ... sa nu uit sa argumentez. Pai cum sa nu il vezi tu ca sofer pe ala care iti vine de pe contrasens .... nu se poate sa nu-l fi vazut .. deci e fake ... Si .. toate accidentele din pasajul Unirii sunt fake .. aia erau cascadori .. cum sa pierzi controlul masinii intr-o curba sa de lejera si usoara ? .. FAKE !! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
e pe bune...parerea mea.
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ce-or fi avand rusii astia pe jos de iti pierzi asa usor controlul ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(bendix @ 12 Mar 2006, 13:35) Ce-or fi avand rusii astia pe jos de iti pierzi asa usor controlul ? ![]() in primul rand ,avea viteza. daca te uiti atent urmele cauciucurilor se vad destul de clar. iti propun ceva:ia una bucata autobus cu burduf,acelereaza la 80 km|h si trage brusc de volan...sau cel putin imagineaza-ti cum o sa faca...o sa ai o surpriza si ai sa vezi ca se comporta exact ca in filmulet... This post has been edited by eudin_umarian: 12 Mar 2006, 14:30 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Parerea mea e ca acea camera este plasata dupa o curba relativ stransa spre dreapta. Astfel se explica cum intra toti in supraviraj spre dreapta sau in subviraj spre stanga (se vede clar din comportamentul masinilor care e "supra" si care e "sub").
De remarcat ca toti care dau cu oistea-n gard au viteza cam mare comparativ cu restul din acel tunel. |
--------------------
.
.
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
de asta mi-e si mie frica de fiecare data cind trec prin pasaj la unirii: sa nu ma ia unul, care a scapat masina de sub control, cu totul pe sus.
|
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am descarcat si alte filmulete de pe respectivul site rusesc, dar asta mi-a atras atentia...
PS: o mica sugestie as avea... Sa transformam topicul asta intr-un topic specializat de filmulete cu masini, DOAR filmulete deosebite... ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Mar 2006, 14:50) Parerea mea e ca acea camera este plasata dupa o curba relativ stransa spre dreapta. Astfel se explica cum intra toti in supraviraj spre dreapta sau in subviraj spre stanga (se vede clar din comportamentul masinilor care e "supra" si care e "sub"). De remarcat ca toti care dau cu oistea-n gard au viteza cam mare comparativ cu restul din acel tunel. Asta cu curba ar fi o posibilitate. E posibil sa fie o curba de tip parabola in panta. Am inteles ca aceasta forma da nastere la cele mai uimitoare derapaje. P.S. Despre arabi, ce pot sa zic, sunt "destepti" cascadoriile din film sunt facute in plin trafic (se vad camioanele trecand pe celalalt sens). Ar trebui scris undeva intr-un coltisor, "Nu incercati asa ceva acasa" ![]() This post has been edited by bendix: 12 Mar 2006, 16:28 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Mar 2006, 12:19) Mai astia cu trucajele ... Editati voi filmul si aratati secventa cu secventa unde e trucajul. Daca ar fi sa gandim asa, pana si acel "prim accident surprins de camerele de supraveghere de pe DN1" este fake ... clar fake. Aaa ... sa nu uit sa argumentez. Pai cum sa nu il vezi tu ca sofer pe ala care iti vine de pe contrasens .... nu se poate sa nu-l fi vazut .. deci e fake ... Si .. toate accidentele din pasajul Unirii sunt fake .. aia erau cascadori .. cum sa pierzi controlul masinii intr-o curba sa de lejera si usoara ? .. FAKE !! FAKE? adica? |
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
S-a vrut a fi o replica sarcastica la adresa celor care spun una doua FALS, TRUCAJ, etc, fara a analiza ca de cat situatia.
|
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si sa dau si eu o replica sarcastica:
Cred ca nu ati condus niciodata o masina care a pierdut controlul pe gheata sau pe ulei. Cred ca nici pe carosabil umed de altfel. Cred ca lumea nici nu stie cum face o masina in atari situatii, deci e normal sa strige fake, fake! Era un banc cu un cetatean anume care vazand girafa la gradina zoologica (adica statea fata-in-fata cu ea) a zis: "acest animal nu exista!" Bazandu-se pe deductia ca la el in ograda nu exista acel animal, deci nici in alta parte nu exista... Si de asemenea, cred ca nu ati mers vreodata cu un autobuz care sa intre in vrie genul celui din imagini. Am mers eu cu unul care facea mult mai putin decat se vede acolo. Si facea exact la fel. Si nu fuse tare placuta experienta. Si v-as mai recomanda sa incercati sa conduceti niste tiruri (cu totul, nu doar capul tractor). Sa vedeti cum iau curba sau cum intra in derapaj. O sa aveti niste surprize... Va garantez ca atunci numai de "fake, fake!" nu o sa va mai arda. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Acuma sincer, da voi de ce intersectie vorbiti? Ca io vad acolo numai linii continue... deci nu prea ai voie sa mai schimbi banda in tunelul ala.
Si ce voiam sa mai remarc, imi "place" ca niciunul nu pune pe avarii cind se intimpla cite un accident in fata lui. Aici e reflex si te invata in scoala (de soferi, logic), cind intri oriunde in stau (blocaj de trafic) pui imediat pe avarii pina cind iti vine masina din spate si ii vezi si pe ei ca fac acelasi lucru, atunci le poti opri. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
bendix |
![]()
|
Eh, na, mai ai pretentia sa puna avaria
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Va rog mai puneti filmulete sau spuneti-mi pe ce sa apas pe acolo ca sa iau si eu filme ... pentru ca nu am vazut vreo optiune pentru engleza si nu inteleg nimic din puricii aia .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceva se depune pe jos in tunelul ala, altfel nu-mi explic cum se invart aia aproape in acelasi loc.
Muttley, aia e apa de ploaie, ia uite-i p-astia. arabi.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
XMihai |
![]()
|
Am si eu niste filmulete cu masini dar sunt in format AVI si nu ma lasa sa le UPLOAD
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Baga-le in arhiva , sau schimba-le extensia in .jpg si uploadeaza asa.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
M-am mai uitat de >10 ori cu atentie la filmuletul ala, mi se pare evident ca e trucata faza cu camioanele. In primul rand nu e acolo nici o intersectie, se vede ca e o bordura pe margine. Traiectoria camionului care apare din dreapta dupa accident e ciudata tare, zici ca s-a teleportat acolo. Parca era deja lovita cabina acestuia pe partea stanga inainte sa izbeasca si pe dreapta. Nu vad cum puteau se ciocneasca asa decat daca venea cumva de pe un contrasens, sau ricosa de undeva.. Camionul din stanga, odata rasturnat parca se opreste, dupa care mai aluneca cativa metri, cam ciudat. La un moment dat chiar in "miezul actiunii" lipsesc cateva cadre, secventa apare sacadata, si nu cred ca e de playerul meu. Tipul cu masina care incearca sa isi ia 'talpasita' banuiesc ca vrea sa faca slalom printre cele doua camioane rasturnate? Dupa asa dezastru in fata lui mai are reflexul sa dea semnal stanga? Eu in locul lui cred ca stateam vreo 20 de secunde sa imi revin din shock, ca doar nu sunem la jocuri pe calculator.
De aceea eu votez "FAKE" pentru faza cu camioanele. Restul accidentelor mi se par reale. A, ultimul cadru in care se rastoarna Moskviciul ala (sau ce rabla o fi) - daca va uitati atent ce e chestia aia care sare la final din aripa spate?? Cam suna a efecte speciale... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(yO_ @ 13 Mar 2006, 00:10) A, ultimul cadru in care se rastoarna Moskviciul ala (sau ce rabla o fi) - daca va uitati atent ce e chestia aia care sare la final din aripa spate?? Cam suna a efecte speciale... Aia-i luneta care atarna pe aripa si in cele din urma cedeaza... Nu e nici un efect special, este cat se poate de natural. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Smudo @ 12 Mar 2006, 17:24) Acuma sincer, da voi de ce intersectie vorbiti? Ca io vad acolo numai linii continue... deci nu prea ai voie sa mai schimbi banda in tunelul ala. Si ce voiam sa mai remarc, imi "place" ca niciunul nu pune pe avarii cind se intimpla cite un accident in fata lui. Aici e reflex si te invata in scoala (de soferi, logic), cind intri oriunde in stau (blocaj de trafic) pui imediat pe avarii pina cind iti vine masina din spate si ii vezi si pe ei ca fac acelasi lucru, atunci le poti opri. si ia spune Smudo pe matale te-a invatat instructoru' in RO sa pui avariile in situatiile de mai sus? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi se pare ca lipsesc cateva cadre de acolo dar impresia mea e ca ala cu al doilea camion incearca sa depaseasca cumva pe dreapta adica vine ori de pe o bretea si nu da prioritate ori pur si simplu se baga prin dreapta, poate pe o banda de urgenta. oricum nu cred ca e fake atat timp cat restul sunt cat se poate de clare de ce ar baga un fake? plus ca aia din jur se opresc. oricum din faza parca lipsesc cateva cadre asta e sigur.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:53 |