Faza scurta pe un singur far, Al doilea e de forma
![]() ![]() ![]() |
Faza scurta pe un singur far, Al doilea e de forma
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Salut, piesa care face comutarea intre faza lunga si scurta. tablita aia mica ., am intrebat azi la magazin de piesele din blocu de lumini, si nu au , in schimb am gasit un bloc de lumini la 55 ron nou, de Iasi. nu l-am cumparat inca , stau prost cu banii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu gasesti tu un bloc la mina a doua , eu am luat din tirg unul cu 50.000 acum 3 luni
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Salut, am rezolvat problema
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 3.jpg ( Size: 299.92k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
salut am si eu o problema cu un far,adica daca dau faza lunga merge ok daca revin inapoi la faza scurta becu de pe stanga se apride mai greu adica este mai slab in intensitate deat cel din dreapata am incercat sa schimb si becuri dar nica am mai obs ca daca scot masa nu se stinge de tot ci sacade in ntensitate destul de mult, nu am releu pe scurta doar pe lunga instalatia este noua de 1310 fara turometru modelu cu 4 faruri. voi ce pare aveti??
<span class='edit'>18 Jul 2008, 20:12:</span> are cineva idee de unde ar putea fi??? eu mam gandit direct la blocu de lumini This post has been edited by kindeeru56: 18 Jul 2008, 20:13 |
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
am patit la fel cu dacia mea cu faza scurta...asa am zis si eu ca sunt becurile dar nu a fost asa....au fost acele rezistente...daca o sa te uiti pe capacul de la rezistente ai desenat care apartine fazei scurte....schimba-le si vei vedea diferenta.
PS vezi ca au amperaj diferit.ce scoti pui nou de acelasi amperaj. |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
ce rezistente???? poate sigurante acelea sunt ok sunt independente pe ficare far daca le scot pe rand ST si DR se sting de tot fiecare in parte
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Omul spunea in alt topic ca e afon total in auto - e clar ca a vrut sa te ghideze spre panoul de sigurante.
Daca era de la bloc facea la fel pe ambele faruri. Mai poate fi de la instalatia electrica (fire), in mod special zona ce trece pe langa radiator (poate sa fie prinsa sub muchia lui). Incearca sa verifici si masa de pe partea aia (zona oxidata). |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
QUOTE Omul spunea in alt topic ca e afon total in auto - e clar ca a vrut sa te ghideze spre panoul de sigurante. Corect...eu v-am spus ce am facut la mine si a mers...acum nu stiu denumirile...dar nu vreau sa va induc in eroare.... mii de scuze. Toate bune |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:51 |