Florida...refugiul de iarna al păsărilor!, Insula cu nisip alb....ca zaharul!
![]() ![]() ![]() |
Florida...refugiul de iarna al păsărilor!, Insula cu nisip alb....ca zaharul!
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0234.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 273 IMG_0478.jpg ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 291 1.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 278 2.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 276 |
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Bravo, domnule! Sa lasi tu ursii din Racadau pentru niste pasarele...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Miami nu pot spune ca e printre orașele mele preferate din SUA, dar apropo de keys, am fost de câteva ori cu vaporul în Key West și mi-a plăcut foarte mult. Chiar mișto atmosfera pe acolo, am dat și de un roman care avea un magazin cu tricouri imprimate. Nu m-ar deranja sa locuiesc pe acolo. Nu știu însă cum o fi când mai prinzi câte un uragan ceva, dar hei, nu e nicăieri perfect.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@mars=DA recunosc ca mi-e greu fără ursi aici pe plaja....
![]() @Spedy=NU!Nici pe departe nu este așa.In perioada de iarna când multă lume vine in Florida,ca sa scape de frig,se regăsesc printre ei și destui vârstnici dar persoane supraponderale nu am văzut! @Merced=Insula Siesta Key se afla la nord de Miami...4 H de mers cu mașina din Miami. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |