Citatul zilei, Quote of the Day
![]() ![]() ![]() |
Citatul zilei, Quote of the Day
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai spre exemplu semnatura mea
![]() |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure." –Oprah
Respira.Detaseaza-te (o varianta). Si aminteste-ti ca acest moment este singurul care stii ca-l ai sigur. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SouthPark) F*cking Windows 98 ! traducerea o stiti si voi |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Mitică Dragomir e fan Beatles!
"Am vizitat muzeul dedicat Beatles-ilor și nu numai atît, am fost și la restaurantul unde au început să cînte. Este formația tinereții mele, sigur că îmi place!" ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
eu am primit de curand o lectie de genul celei postata de lexy.
acum cateva zile, in combinatie cu unul dintre partenerii nostri am dat o duda fenomenala. stand noaptea fff tarziu sa o reparam, eram cu unul din ei pe mess, un tip pe care il cunosc, un tip haios si inteligent, care chiar isi juca jobul la faza asta. tipu' a dat-o pe gluma si eu, excedat oarecum, il intreb cum pana mea ii arde de mistouri. raspunsul lui: the trick is to keep breathing... cat se poate de adevarat. daca nu uiti chestia asta, mai ai o sansa ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
catb |
![]()
|
Da, e din ciclul "Every day above ground is a good day".
This post has been edited by catb: 29 Sep 2005, 16:38 |
--------------------
_
_
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sesizez p-aici o mare urma de seriozitate.
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Lolek |
![]()
|
pai am zis eu sa fie numai din Eminescu si Cosbuc?
poa' sa fie si "mam-mare obisnuia mereu sa zica...", numa' sa fie macar un 2% de apreciat (pozitiv sau negativ in chestia aia). Si da, ar fi buna o urma de seriozitate (care nu exclude fun-ul totusi), deci merge si din Parazitii, si din Marty, si din Apostolul Pavel in aceeasi masura. in plus, n-am deschis threadul ca sa scriu cum vreau eu si ce vreau eu in el, ca asta pot sa fac si offline ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE("Michael Shermer") Absolute morality leads logically to absolute intolerance. QUOTE("ro") Moralitatea absoluta conduce cat se poate de logic la intoleranta absoluta This post has been edited by Lolek: 30 Sep 2005, 11:01 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Isaac Asimov prin personajul Salvor Hardin din ciclul Fundatiei) Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Lolek |
![]()
|
n-as vrea sa dau cu bata-n balta, dar marea majoritate a incompetentilor pe care-i stiu eu sunt foarte docili si entuziasti de felul lor, daca e sa-i acuzi de incompetenta, le produci ditamai mirarea si surpriza, starea de uluire fiind de altfel starea lor naturala, vocabularul fiind orientat preponederent spre urmatoarele tipicuri "zau?", "pe bune?", "chiar asa?", "mai, eu nu credeam ca...", "hai ca asta e incredibila", "nu ma asteptam la asa ceva", "stai ca nu inteleg, deci ce spui tu este ca..." si asa mult mai departe.
probabil ca violenta o fi ultimul stadiu, imediat dupa ala de emfaza in care daca omul a facut doi ani de absolutly nothing sub palaria vreunei firme care l-a tolerat ca pe o caramida greu de dat afara dupa actuala legislatie, ia asta drept cea mai netarmurita si mai implatosata experienta dintre toate experientele posibile... This post has been edited by Lolek: 30 Sep 2005, 12:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(unknown) Winners never quit, quitters never win, but those who never win and never quit are idiots... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ieri, 29 septembrie 2005, au fost doua citate celebre ale actualei coalitii de guvernare, care arata ce cred "alesii" despre "alegatori":
Gabriel Zamfir (PNL): "Electoratul m-a trimis aici ca sa va dispretuiesc" Anca Dumitrescu (PD): "Ciocul mic la ei, ca noi acum sintem la putere" |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa incerc sa ma integrez in peisaj.
![]() Despre incompetenti... QUOTE(Parazitii) Eram in alta parte, departe, acum aveam bani frumosi, Daca-aveam noroc in viata de bani, cum am noroc de prosti Despre guvernanti... QUOTE(Parazitii) Nu sunt o papusica mica pe baza de arc; vreti sa faceti ceva pentrut mine, faceti infarct |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Chiar dacă nu e citatul zilei merită amintit. L-am întîlnit pe frontispiciul unui ziar din Slobozia, unde făceam convocarea (armata) de grad de după facultate.
" Dacă citos sea sufletu', canci ci clel!" Marin Preda adică, mulți au intuit: "Dacă dragoste nu e, nimic nu e!" ![]() Ziarul era un cotidian de informație țigănesc. Mie mi-a plăcut! Bașca semnătura mea, că văd că alții și-o prezintă. ![]() This post has been edited by ursamajor: 30 Sep 2005, 12:35 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
'I'm normally not a praying man, but if you're up there - please save me Superman'' -Homer Simpson
(In mod normal nu sunt un credincios, dar daca esti acolo sus - te rog salveaza-ma, Superman!) |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Igorrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 May 05 ![]() |
"Time you enjoy wasting, was not wasted" - John Lennon
|
--------------------
Dacia
Logan
- B 95 MUB
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
MAMA ( cand intuia prin jur, vreo initiativa fara rost ):
"Da-mi Doamne ce n-am avut, ca sa ma mir ce m-a gasit" Nu stiu daca este "creatia" ei, dar eu numai la ea am auzit-o.. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() La multi ani si pace si-o muhere care tace ! Va trebuie ? ![]() Lolek a avut dreptate , scuze ca nu am verificat postul This post has been edited by Ghidioneanu: 6 Oct 2005, 20:50 |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Lolek |
![]()
|
era cumva "muhere" acolo?
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
History will teach us nothing - Sting
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Lolek @ 30 Sep 2005, 14:11) n-as vrea sa dau cu bata-n balta, dar marea majoritate a incompetentilor pe care-i stiu eu sunt foarte docili si entuziasti de felul lor, daca e sa-i acuzi de incompetenta, le produci ditamai mirarea si surpriza, starea de uluire fiind de altfel starea lor naturala, vocabularul fiind orientat preponederent spre urmatoarele tipicuri "zau?", "pe bune?", "chiar asa?", "mai, eu nu credeam ca...", "hai ca asta e incredibila", "nu ma asteptam la asa ceva", "stai ca nu inteleg, deci ce spui tu este ca..." si asa mult mai departe. probabil ca violenta o fi ultimul stadiu, imediat dupa ala de emfaza in care daca omul a facut doi ani de absolutly nothing sub palaria vreunei firme care l-a tolerat ca pe o caramida greu de dat afara dupa actuala legislatie, ia asta drept cea mai netarmurita si mai implatosata experienta dintre toate experientele posibile... Aici te contrazic un pic ![]() ![]() ![]() Citatul ala m-a marcat extraordinar in perioada liceului, in clasa a 9-a, de-atunci n-am mai dat un pumn nimanui, decat in joaca. Pe scurt, sunt pasnic, folosesc expresiile alea... Lolek, verdictul, te rog... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"Daca dupa ce se arunca in joc toate atuurile, inclusiv o reducere consistenta a marjei de profit (care va fi ultimul atu aruncat in joc) inca se risca sa se produca pe stoc, atunci probabil vor apare Logan 2, Logan facelift, Logan reloaded sau poate chiar o masina."
JORJ |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Behind every successful man is a woman, behind her is his wife.
Groucho Marx adicatalea In spatele fiecarui barbat realizat e o femeie, iar in spatele ei e sotia lui. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1st: desteptul invata de la altii...prostul invata pe pielea lui!
2nd: a gresi e omenesc...a persevera in greseala inseamna prostie! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vad ca este la moda .. .
Lupta cu foc impotriva focului, doar cand ai ramas fara apa. Nu testa nicioadata adancimea apei cu ambele picioare. Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici. When looking at faults, use a mirror, not a telescope. Knowledge is the power of the mind, wisdom is the power of the soul. Courage is what it takes to stand up and speak.Courage is also what it takes to sit down and listen. The best way to prepare for life is to begin to live. Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |