Internet ASTRAL pe firma, preturi
![]() ![]() ![]() |
Internet ASTRAL pe firma, preturi
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Luasem eu in vara, de la astral, prin catv, fix 1.5 mb.
Pretul era de 160$ + TVA. Oricum, poate imi spui zona si pot sa iti recomand ceva. P.S. Abonamentul nu includea telefon, cablul tv, a ramas si acum la 6 luni dupa rezilierea contractului ![]() This post has been edited by altisone: 13 Mar 2006, 17:23 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
In jur de 100 si ceva de EURO.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ce enervanta e chestia asta - doua preturi foarte diferite pentru acelasi serviciu! Cred ca mai degraba persoanele fizice consuma Internet in draci - cu DC++ si alte alea. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, dar spre deosebire de persoană fizică, pe firmă ai o minimă garantare a benzii, evident, în funcție de contractul ales.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
eu nu inteleg de ce vrei sa treci contractul pe firma???
![]() sau ce ziceai,ca ai firma?! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Atunci cind o cheltuiala poate fi trecuta (in mod legal) pe firma, e preferabil sa fie asa, pentru ca banii firmei sint impozitati mai putin decit banii persoanei fizice.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
de acord. dar daca te gandesti bine,tot acolo ajungi...
daca nu esti propietarul firmei incearca sa negociezi cu "seful" tau si poate cadeti la o intelegere...sa fie bine ptr ambele parti. ![]() "Pentru ca le folosesc in principal ca sa lucrez, as vrea sa trec contractul pe firma." |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru o firma de pe Calea Mosilor, dupa mici negocieri s-a ajuns la 40 USD/luna (+50 USD taxa instalare). Traficul inclus este de 10 Gb (banda 512 kbps), se ofera si dial-up, CATV si telefonie in acelsi tarif.
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum mai povesteam prin alt topic, prin negocieri cu Astral am reusit sa obtin un pret la jumatatea celui initial de 'strigare' pentru o anumita banda garantata la internet.
Daca insista cu locatia, zi-le zona aproximativa, trebuie sa le fie suficient. In orice caz, iti garantez ca o sa te taxeze mai mult pe firma..cu cat, depinde de tine ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:20 |