DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asigurari (reunit)

asybo2002
post 13 Jun 2005, 18:17
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

pt Zetu:
se despagubeste dar trebuie sa ai acte de la Politie...cel mai simplu mod a2+aut rep cu declaratie aferenta ca ti-ai gasit-o asa in parcare la Orhideea sau, daca vrei sa minti, in parcare la bloc...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Loghy
post 13 Jun 2005, 18:36
Post #122

Membru autentic

@ asybo

Dar de ce plecam de la premiza ca cineva incearca sa pacaleasca sistemul, si isi fura singur castofonul?
Eu tot nu inteleg de ce spui ca e normal sa existe o targuiala daca vreau altceva.
Cand m-am dus sa fac asigurarea nu m-am targuit pe cota de prima, nu?
Cat mi-au cerut atat am dat... si crede-ma ca banii mi-au luat fara sa stea pe ganduri.
Eu sunt de acord ca pretul comunicat de dacia e enorm... dar asta e.
Si care e diferenta pentru asigurari intre a plati casetofonul din dotare sau altul?

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2004 - Ambition - B XX RRJ
Good things come to those who wait...
+
bomicabomic
post 13 Jun 2005, 19:31
Post #123

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(asybo2002 @ 13 Jun 2005, 18:03)
nu ca iti doresc, nu te duce la IPSO sau Serus.
*

De ce mai Asibo? Am un prieten cu Megane si numai la IPSO, face tot. Iar cind a avut o usa infundata, i-au scos-o super misto.

Liviu, eu am la Omniasig, n-am avut probleme cu ei ,m-au despagubit fara probleme.
O alta varianta ar fi Allianz, prietenul cu Meganul, la astia o are, e drept e mai scumpa dar la fel ori de cite ori a avut probleme l-au rezolvat, fara parlamentari, ca stai sa vezi, ca o fi X sau Z.
Cu Asibanul, habar n-am care-i treaba, dar vad ca au o gramada de de lucruri pe care altii nu le au, iar preturile sunt mult mai mici. Lipseste ceva din angrenaj, parerea mea.

--------------------
x x - x
+
Zetu
post 13 Jun 2005, 22:14
Post #124

Membru autentic

[quote=KarM'ac,13 Jun 2005, 18:15]
@ Zetu:
verifica daca ai specificat in asigurare despagubiri pentru ''impactul autovehiculului cu corpuri mobile sau imobile prin ciocniri, loviri, derapari, rasturnari'' (Ardaf) sau asemanator. sau o declari lovita in parcare in spatele blocului. oricum, e posibil ca firma asiguratoare sa nu despagubeasca daca valoarea este sub 1 milion. intreaba-i si vezi ce zic.

Da cam asa zice si la mine smile.gif "asigurarea pentru daune ale autovehiculelor asigurate, provocate exclusiv, si numai prin ciconiri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau orice alte corpuri mobile sau imobile, caderi (cadere in prapastie), cadere pe autovehicule a unor corpuri, derapari sau rasturnari"
CU alte cuvinte pot avea un incident si cu un carucior de cumparaturi nu ? intra in categoria "orice alte corpuri mobile"

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
emin3sku
post 13 Jun 2005, 23:36
Post #125

Membru incepator

Azi am avut un mic incident..(sa dau vina pe ziua de 13 sau am fost doar cascat).
Cand dadeam cu spatele am intrat intr-un stalp de ala galben de la gaz.Avea o inaltime de maxim 1 m si nu l-am vazut (fiind obisnuit cu masini care nu au fundul asa de mare si cu o vizibilitate asa de mica in spate...parerea mea).
In urma impactului m-am ales cu multe zgarieturi de vopsea pe spoiler partea stanga spate, deasupra tevii de esapament.Chestia buna e ca vopseaua s-a jupuit pe suprafate mici.... da`multe blush.gif .
Intrebarea e.. sa ma duc la CASCO? (Am asigurare la Asiban/credit la BRD).
Are rost?Oare merge sa fac eu o improvizatie cu Oja?Sa merg la dealer sa ma jupoaie astia de bani?
(Daca s-a mai vorbit pe aceasta tema imi cer scuze)

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI - Sv ?? ???
+
egox
post 14 Jun 2005, 06:30
Post #126

Membru și atât

QUOTE(Zetu @ 13 Jun 2005, 23:14)
CU alte cuvinte pot avea un incident si cu un carucior de cumparaturi nu ? intra in categoria "orice alte corpuri mobile"
*

S-ar zice ca intra. Mai exista oricand varianta ca tu sa fii gasit masina lovita (zgariata, whatever) in parcare, cu autor necunoscut.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
maxiK
post 14 Jun 2005, 07:37
Post #127

Membru autentic

pai daca tot dai atatia bani pe casco ?!?!

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
adimicu
post 14 Jun 2005, 08:18
Post #128

Membru incepator

From: Constanta

ar fi bine sa te duci la Casco la Asiban deoarece nu influneteaza cu nimic pt anul viitor deoarece hotii timp de 4 ani nu iti dau reducere la polita.Asa ca apeleaza cu incredere la ori de cate ori e nevoie.Eu sper sa fie ultima data cand folosesti asigurarea.

--------------------
Ford Focus 2005, 1.6Tdci 109Cp - CT 82 AUM
Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
+
naturall
post 14 Jun 2005, 10:05
Post #129

Membru

From: IIIrd World

Pana la urma la cat se deconteaza rcs-ul de pe Logan?
Am sunat la Meridian si au spus ca pretul unui RCS ptr LGN estre vreo 5 mil...

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
vv
post 14 Jun 2005, 15:12
Post #130

dilbert.com

@Liviu - mai multe despre Asiban, e interesant is DE CE ei nu iti ofera gratuit extinderea CASCO in exterior cand cumperi cartea verde de la ei: FIINDCA NU FAC CARTE VERDE! Mi-a picat fata cand am auzit, tocmai il sunasem pe dealer (cu gandul ca obtin eu de la el extinderea aia gratuita, prin amenintarea cu renuntarea la toate serviciile Asiban), si la intrebarea de incalzire "daca imi fac cartea verde la dvs, imi extindeti automat polita Casco' raspunsul a fost "pai sa vedeti, nu puteti la noi ca nu facem de suficient de mult timp RCA, si nu avem voie deocamdata, dar va putem recomanda noi o alta societate de asigurari, oricum costa la fel la toti".
Alta informatie utila: la Asiban, riscurile de accident in afara tarii sunt acoperite 'by default' de polita. Tot ce mai poti suplimenta e riscul de furt in afara tarii - costa 5% din valoarea bruta a politei (adica din pretul ei inainte de orice eventuale reduceri pe care ti le-au oferit).
Oricum banuiesc ca in momentul cand vor avea voie sa faca si cartea verde, vor oferi si ei gratuit extinderea Casco
A,da, si nu acopera riscul de furt in Moldova (peste Prut) - e prea riscant pentru ei smile.gif

This post has been edited by vv: 14 Jun 2005, 15:14

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
marksman
post 14 Jun 2005, 15:37
Post #131

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(emin3sku @ 14 Jun 2005, 00:36)
Azi am avut un mic incident..(sa dau vina pe ziua de 13 sau am fost doar cascat).
Cand dadeam cu spatele am intrat intr-un stalp de ala galben de la gaz.Avea o inaltime de maxim 1 m si nu l-am vazut (fiind obisnuit cu masini care nu au fundul asa de mare si cu o vizibilitate asa de mica in spate...parerea mea).
In urma impactului m-am ales cu multe zgarieturi de vopsea pe spoiler partea stanga spate, deasupra tevii de esapament.Chestia buna e ca vopseaua s-a jupuit pe  suprafate mici.... da`multe blush.gif .
Intrebarea e.. sa ma duc la CASCO? (Am asigurare la Asiban/credit la BRD).
Are rost?Oare merge sa fac eu o improvizatie cu Oja?Sa merg la dealer sa ma jupoaie astia de bani?
(Daca s-a mai vorbit pe aceasta tema imi cer scuze)
*

Daca e numai vopseaua, n-are rost CASCO. Platesti revopsirea spoilerului si treci la capitolul "pierderi". Daca pateai cum am patit eu, ca a fost rupt spoilerul si spart un proiector (tot teava de gaz, dar ascunsa-n iarba, fir-ar mama ei a naibii! ) merita sa folosesti CASCO: reparatia a costat 10 milioane - cu schimbarea spoilerului si proiectorului

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
asybo2002
post 14 Jun 2005, 18:18
Post #132

Membru autentic

adimicu

dar te-ai gandit ca hotii aia iti tin 4 ani suma asigurata la aceiasi valoare???

--------------------
+
asybo2002
post 14 Jun 2005, 18:22
Post #133

Membru autentic

toate societatile in anumite tari din spatiul CSI si fosta Iugoslavie nu acopera... cat despre Cartea Verde... este o prevedere legala care nu da voie sa faci decat dupa, parca, 3 ani de RCA...

--------------------
+
asybo2002
post 14 Jun 2005, 18:25
Post #134

Membru autentic

bomicabomic
nu am zis ca nu lucreaza dar astepti de te ia dracu...plus talente...

--------------------
+
V.Radu
post 15 Jun 2005, 13:47
Post #135

Membru incepator

am mai scapat de probleme.
povesteam ca am avut probleme cu firma de asigurari R.A.I ca nu acceptau adresa de la politie etc
Prin interventii a fost totul k doar ca acum ce credeti ca mi s-a spus de la asigurari (retineti ca e vorba de un casetofon din dotare a loganului) "Este totul k, actele sunt in regula , o sa va chemam sa va dam radio cd-ul vieta, care ci-l dam in locul cassului furat"
Acum va intreb eu baieti, vieta asta nu e ala de e vreo 5 milioane la flanco?
Astia sunt nebuni?... acum stau dupa astia de la cobalcescu sa-mi trimita o scrisoare oficiala cu pretul de catalog al cassului din dotare (banuiesc ca il au daca pe ambition il ai ca optional)

Ceva solutii daca nu merge cu adresa de la cobalcescu?

P.s Am vb la dacia la fabrica si ei nu pot da oficial un pret al cassului , neoficial cica ar valora cam 206 euro fara tva.. de bani astia imi iau si eu altceva decat un vieta

--------------------
+
danibuciu
post 17 Jun 2005, 11:56
Post #136

Membru incepator

QUOTE(vv @ 14 Jun 2005, 15:12)
@Liviu - mai multe despre Asiban, e interesant is DE CE ei nu iti ofera gratuit extinderea CASCO in exterior cand cumperi cartea verde de la ei: FIINDCA NU FAC CARTE VERDE! Mi-a picat fata cand am auzit,
*

Eu lucrez la Allianz si pot sa ti spun ca la noi pe polita casco ca si gratuitati ai extindere casco si in strainatate ( cu conditia sa cumperi cartea verde de la Allianz) plus conducerea de catre alte persoane ( altele decat asiguratul ).
Si acoperim Furtul si in Mooldova smile.gif

--------------------
Dacia 1310 - B-01-YID
Insp. Daniel BUCIU
Ag. UNIREA, BUCURESTI
AllianzTiriac Asigurari SA
+
danibuciu
post 17 Jun 2005, 12:02
Post #137

Membru incepator

QUOTE(V.Radu @ 15 Jun 2005, 13:47)
povesteam ca am avut probleme cu firma de asigurari R.A.I ca nu acceptau adresa de la politie etc
Prin interventii a fost totul k doar ca acum ce credeti ca mi s-a spus de la asigurari (retineti ca e vorba de un casetofon din dotare a loganului) "Este totul k, actele sunt in regula , o sa va chemam sa va dam radio cd-ul vieta, care ci-l dam in locul cassului furat"
Astia sunt nebuni?... acum stau dupa astia de la cobalcescu sa-mi trimita o scrisoare oficiala cu pretul de catalog al cassului din dotare (banuiesc ca il au daca pe ambition il ai ca optional)

P.s Am vb la dacia la fabrica si ei nu pot da oficial un pret al cassului , neoficial cica ar valora cam 206 euro fara tva.. de bani astia imi iau si eu altceva decat un vieta
*

Ar fi trebuit sa il fi specificat pe polita casco la o valoare egala cu pretul unui aparat nou din magazin ( la allianz dotarile suplimentare se asigura la valoare declarata de asigurat si agreata de asigurator). si astfel ai fi primit valoarea pe care ai declarato tu ca face aparatu respectiv smile.gif (scuze pt reclama)

--------------------
Dacia 1310 - B-01-YID
Insp. Daniel BUCIU
Ag. UNIREA, BUCURESTI
+
brunner
post 17 Jun 2005, 12:04
Post #138

Membru autentic

From: ...

Intrebarea mea n-are legatura cu masinile, dar are cu asigurarile smile.gif

Exista vreo firma in Romania care sa-mi asigure o camera foto (impotriva furtului, in principal)?

--------------------
M M 1
+
danibuciu
post 17 Jun 2005, 12:08
Post #139

Membru incepator

*

www.csa-isc.ro ... daca te supara fa shi tu o sesizare si o reclamatie aici la adresa
shi o sa te caute cu tava cu placinte smile.gif

--------------------
Dacia 1310 - B-01-YID
Insp. Daniel BUCIU
Ag. UNIREA, BUCURESTI
+
danibuciu
post 17 Jun 2005, 12:12
Post #140

Membru incepator

QUOTE(brunner @ 17 Jun 2005, 12:04)

Exista vreo firma in Romania care sa-mi asigure o camera foto (impotriva furtului, in principal)?
*

depinde, acum trebuie sa stii unde vrei sa fii acoperit ... de exemplu daca mergi cu ea in buzunar si iti este furata nimeni nu ti-o despagubeste, daca o asiguri ca si bun in locuinta ta impotriva furtului se poate (acoperirea se refera numai daca furtul are loc asupra locuintei si printre bunurile furate iti fura si camera foto) smile.gif

--------------------
Dacia 1310 - B-01-YID
Insp. Daniel BUCIU
Ag. UNIREA, BUCURESTI
+
Charlton
post 17 Jun 2005, 12:12
Post #141

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Mi-am facut asigurare Casco la Astra , si sunt foarte dezamagit de ei pentru ca mi-a sarit o piatra in parbriz si s-a fisurat , m-am dus la asigurator dupa care la politie pentru dovada , anexa 2 , dupa care asiguratorul mi-a propus sa ma duc la un service pentru reparatie , i-am spus ca eu vreau la Dacia Service , el ca nu ca-i mai bine acolo unde mi-a propus el ,
Pana la urma a acceptat cererea mea , dar nu mi-a trimis catre Dacia acceptul de reparatie , si tot al caut si nimic .
Deci cum incepe anul TOTI asiguratorii te cauta pentru incheierea politei de asigurare , iar cand ai probleme pun tot felul de piedici.
Din cate stiu exista un termen de solutionare a dosarului de daune , c-am care este acel termen ?

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
CosminM
post 17 Jun 2005, 12:30
Post #142

Membru

From: Sibiu

QUOTE(brunner @ 17 Jun 2005, 12:04)

*

Eu mi-am asigurat locuinta si bunurile.Printre bunuri este si camera foto digitala.Dar asigurare este doar pentru furtul din locuinta. Altfel nu ti se asigura.Firma de asigurari este Allianz.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - SB.......
În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
+
suiram
post 17 Jun 2005, 12:35
Post #143

Membru incepator

In Conditiile de Asigurare care le ai atasate la contractul tau casco zice asa:

" Plata depagubirilor se va face in termen de 15 zile lucratoare de la data cand dosarul de dauna este completat cu toate documentele necesare, solicitate de asigurator(ASTRA)"

Dupa cum vezi baietii au facut o in asa fel incat le vine lor bine...dosarul de fapt il solutionezi tu cand aduci ce ti cere ei .

--------------------
LOGAN ambiance - B-00-BBB
+
danibuciu
post 18 Jun 2005, 15:20
Post #144

Membru incepator

*

nu stiu care sunt conditiile la RAI. Intreaba daca poti sa ti repari dauna in regie proprie, mai precis sa faci tu toata treaba si sa aduci la dosarul de dauna facturi pentru tot ce ai cumparat, ideea e sa nu cumperi linie audio de 1000 euro in locul casetofonul din dotare al loganului, iei si tu ce vrei tu numai sa aiba cam acelasi pret. Daca tot vrei sa faci o chestie buna ia polita casco a masinii tale si citeste conditiile de pe spate ... referitoare la plata despagubirilor.

--------------------
Dacia 1310 - B-01-YID
Insp. Daniel BUCIU
Ag. UNIREA, BUCURESTI
+
V.Radu
post 20 Jun 2005, 18:13
Post #145

Membru incepator

Salutare... sunt baiatul cu RAI-ul:) ce bine suna
Am primit hartie oficiala de la dacia (sesizare pe site-ul lor la vocea clientului) prin care mi se spune ca aparatul (casetofonul) de pe logan preferance este evaluat de catre dacia la 332 euro (tva inclus)
Am sunat la rai, le-am spus, au inceput sa se balbaie biggrin.gif si le-am spus ca vieta sa-si puna ei pe masinile lor, eu vreau sa dea 330 de euroi (ma ocup eu sa imi iau un casetofon decent la 300 de euro rolleyes.gif )
Acum asteptam raspuns de la ei
Va tin la curent

--------------------
+
naturall
post 21 Jun 2005, 15:43
Post #146

Membru

Radu - si eu sunt in aceeasi situatie! mie mi-au trimis fax VC stampilat si semnat

Radiocasetofonul din dotare PN WK7 costa mai exact 338,32 Euro....!!!!

Eu am la Omniasig si au spus ca pot sa imi iau ce vreau eu dar in valoare de 150 E..adica eu am platit CASCO pe un an ptr casul acela de 338 si ei imi dau 150...E corect? Ce spun expertii?

This post has been edited by naturall: 22 Jun 2005, 08:18

--------------------
+
bomicabomic
post 21 Jun 2005, 20:29
Post #147

Ex-membru DaciaClub

Pai daca ti l-au furat, ca banuiesc ca de aceea ai fost la Omniasig, sterge-l de la Bursa, http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&#entry16977756

--------------------
x x - x
+
asybo2002
post 21 Jun 2005, 20:45
Post #148

Membru autentic

Q.E.D

--------------------
+
naturall
post 22 Jun 2005, 08:28
Post #149

Membru

QUOTE(bomicabomic @ 21 Jun 2005, 22:29)
Pai daca ti l-au furat, ca banuiesc ca de aceea ai fost la Omniasig, sterge-l de la Bursa, http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&#entry16977756
*

am sunat la omniasig pentru a vedea cat se deconteaza rcsul. sa spunem ca am facut o "cercetare" din mom in care au aparut primele informatii ca, casul de pe Logan ajunge la astronomica cifra de 300 E. Adica eu cand am luat masina am dat in banii aia 7xxx EU 338 de Eu pe cas? Asta ar fi tare aiurea...poate eu de 300 EU vroiam sa imi iau altceva pe masina....Asta pe de o parte ... pe de alta parte nu e corect sa se deconteze 150 Eu pe ce am dat 300 wub.gif

casetofonul este inca pe masina, anuntul e valabil. Vreau sa il vand si sa imi iau un Alpine.

--------------------
+
bomicabomic
post 22 Jun 2005, 08:45
Post #150

Ex-membru DaciaClub

Mda....pai daca tot l-ai dat la vinzare si inca cu 1.700.000, ce mai conteaza cit iti da asigurarea sau care-i pretul dat de Dacia. Ca tu lundu-ti Alpine, Omniasig ti-l va asigura fix la valoarea de pe factura. Sincer nu inteleg.

Ai sa ai mare surpriza, daca doamne fereste ti-l fura, sa te duci la dealer sa-ti puna acelasi RCS in loc si sa faca factura pentru asigurare de fix 200 de euro + manopera.

This post has been edited by bomicabomic: 22 Jun 2005, 08:47

--------------------
x x - x
+
18 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 02:30
Forum Renault