Asigurari (reunit)
![]() ![]() ![]() |
Asigurari (reunit)
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
Adrianos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 April 06 ![]() |
Salut, eu chiar am probleme cu asigurarile.In urma cu 2 saptamani mi-a lovit cineva masina . Am mers la Politie el afost scos vinovat i-am luat asigurarea + constatarea am mers la asigurator si acesta m-a trimis la un service agreeat de ei .Dupa ce scot masina din service ( pe langa faptul ca mi-au facut o tinichigerie de plangi, cred ca arata mai bine lovita ) observ in aceeasi seara ca masina imi trage stanga cand accelerez peste 60 km/h. A doua zi ma duc sa- mi fac un test de directie si cu rezultatul din care reiesea ca am puntea stramba ma duc la service si la asigurator. Acolo stupoare si unul si altul imi spun ca nu se mai poate face nimic ca s-a inchis dosarul. Intrebare daca nu se mai poate face nimic dupa cum spun ei imi pot folosi CASCO ca sa-mi refac tinichigeria si sa-mi schimb puntea sau platesc asigurarea degeaba. Am nevoie de un sfat viabil pentru aceasta situatie.
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
- B 55 SOV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt adrianos: sfaturile viabile se dau la topicul
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37060 Mesaje cu acelasi continut la mai multe sectiuni sunt pasibile de sanctiuni conform regulamentului (pct. 2 lit. j ca sa fie mai usor de gasit prevederea din regulament...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru DragosP si DiMaggio: ia mai cititi voi inca o data postul #436. Nu strica sa stii despre ce vorbesti! Succes.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Poate s-a mai discutat, nu am timp sa citesc acum tot topicul. Am asigurarea si impozitul platite pe tot anul. Trebuie sa-mi vand masina. Ce se intampla cu asigurarea? Mi se restituie ceva sau sunt bani aruncati pe fereastra? La Impozit, din cate am inteles, se recalculeaza si se scade la anul.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Recomandati-mi, va rog, o firma de asigurare in Pitesti. Trebuie sa inchei polita RCA pana pe 09 aprilie si nu stiu la care societate e mai avntajoasa. Voiam la Ardaf ca au tarife mici, dar am citit mai devreme un topic din care am inteles ca nu prea sunt de incredere.
Merci! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Sorin.m |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 March 06 ![]() |
Am si eu o intrebare, prosteasca poate, dar nu am gasit pe nicaieri: cat m ar costa un Full CASCO pentru o Supernova ? Asa estimativ.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Clima
- B 50 BPF Din sh in sh pana la una noua si straina!![COLOR=blue]
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(clan @ 4 Apr 2006, 08:16) Pentru DragosP... Mulțumesc. De asemenea baftă și ție în demersul de a-ți repara mașina. Eu nu mă refeream la tine. Mă refeream la oris. Sorin.m@ Depinde de gradul de echipare și de anul primei înmatriculări. Exemplul meu: 2002, DSN clima, jante aliaj, alarmă (din dotare, da' ai reducere), geamuri electrice, nici o daună în 4 ani, asigurare pasageri (deces și spitalizare) și bagaje, plătită integral pe un an (încă 10% reducere): în jur de 350RON/an. Editul editului: ![]() Mai precis, 306,20RON/an. This post has been edited by DragosP: 6 Apr 2006, 09:32 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost recent la Allianz pentru o constatare si l-am intrebat pe tipul de acolo cum se procedeaza cu reintregirea politei. Mi-a zis ca de la 01.01.06 nu se mai face reintregire. Nu l-am mai deranjat cu detalii ca era aglomerat. Stie cineva mai multe?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Sorin.m |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 March 06 ![]() |
Merci DragosP!! Ma duc sa mi fac!!
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Clima
- B 50 BPF Din sh in sh pana la una noua si straina!![COLOR=blue]
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am gasit o oferta la RCA pe 2007 la Unita, cam 230 RON pe an, mi se pare foarte ieftin tinand cont ca la majoritatea firmelor sare de 300 ROn.
Ce ziceti? http://www.unita.ro/tarif_UNITA_RCA_2007-RON.doc |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sandumrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 April 06 ![]() |
Va salut!
Va pot oferi toate detaliile necesare pentru asigurari auto Reprezint o firma de asigurari cu capital strain si pentru Dacia Logan avem oferta speciala de pret si servicii la nivel occidental. Masinile produse in romania au oricum cote speciale. Mentionez ca pentru CASCO, asiguratul primeste acoperire si pentru vandalism din orice cauze si de asemenea primeste si un card de asistenta tehnica in caz de accident. Pentru restul acoperirilor va astept cu intrebari dar pe mail. Oferta speciala pentru Dacia Logan la asigurarea casco: - pentru Dacia Logan 1.4mpi - 200euro(posibilitte de a plati aceasta suma in maxim 4 rate). - pentru Dacia Logan 1.6mpi si 1.5dci - 250euro(posibilitatea de a plati aceasta suma in maxim 4 rate). Mentionez ca tarifele sunt valabile pe cilindreele respective indiferent de echiparile de serie. Cu respect. |
--------------------
dacia
1310
- -
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am citit cu atentie (sper) mesajele de la acest topic, dar tot mai bine ar fi sa pun cateva intrebari; poate imi raspunde cineva.
Am lovit masina de un stalp de beton partial demolat, in parcarea din incinta institutului la care lucrez. Am asigurare CASCO. Am fost la politie (sectia 21, sector 6) si mi-a facut constatarea. Mi-a dat numai autorizatia de reparatie. 1. Nu trebuia sa-mi dea si anexa 2 ? Am insistat pt. ea (stiam de pe acest forum), dar mi-au spus ca nu se mai da. Este adevarat ca pe verso autorizatiei de reparare a scris imprejurarile accidentului din incinta respectiva; a specificat ca nu ma aflam sub influenta alcoolului si a mai pus o stampila. 2. Nu a facut proces verbal ! ci mi-a dat numai autorizatia de reparatie. Poate pt. ca accidentul nu s-a petrecut pe drumurile publice, ci in incinta unei firme/institutii ? 3. Stiam de pe forum ca sunt probleme cu eliberarea anexei 2 pt. CASCO. Am incercat si ieri si azi sa descarc formularul Anexa 2 politie.pdf de pe acest forum, shortcut-ul: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=11516 dar nu se poate (primesc mesajul de eroare: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again). Sunt si extrem de suparat - sotia mea a murit exact acum 3 saptamani... Ma scuzati ca am mai postat acest mesaj si la alta sectiune a forumului. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge link-ul postat de tine.
Vin si eu cu o intrebare ca nu sunt lamurit: Daca eu cumpar o masina de 10000 euro, pentru care fac un credit de 5000 euro banca spune ca trebuie sa fac un casco in favoarea bancii. Deci, daca mie mi se fura masina, sa inteleg ca banca va lua toti banii de la asigurator si eu raman cu paguba banii pe care i-am dat la banca ? |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, acum merge si la mine linkul respectiv - am descarcat anexa 2.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Am incheiat polita la Asirom Pitesti. 76 Ron pentru 6 luni (aprilie-octombrie 2006). Pe un an era vreo 200 RON (aprilie 2006-aprilie 2007). Eu zic ca e bine.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
kent99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 March 06 From: B ![]() |
Am si eu 2 intrebari. Azi tatal meu a incheiat o asigurare CASCO la asirom => asigurarea este pe numele lui logic. Intrebarile sunt:
1) De cand incepe sa isi faca "efectul" asigurarea. Cu alte cuvinte de cand pot incepe sa o lovesc ![]() 2) Asigurarea va fi valabila si in cazul in care la volan nu este tatal meu ci sunt eu ? pe site-ul lor am gasit urmatoarea mentiune QUOTE Acoperirea, fără plata unei prime de asigurare suplimentare , și a cazului în care autovehicululul este condus de altă persoană, cu consimțământul asiguratului. acum eu nu prea inteleg in ce consta acel consimtamant (trebuia mentionat undeva in contract? sau e de ajuns sa imi dea cheile si talonul masinii si se considera "consimtamant" ![]() Multumesc anticipat de raspunsuri ! |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-XX-XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
asigurarea incepe sa curga de la ora 00.00 a datei care este trecuta in polita...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
kent99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 March 06 From: B ![]() |
Marfa ce sa zic ! Mersi de raspunsul prompt ! Legat de a 2 a intrebare are cineva vreo idee ?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-XX-XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
consimtamantul este tacit..daca nu este trecut un paragraf cu steluta care specifica ca nu ze vor plati despagubiri daca masina este condusa de altcineva nu ai de ce sa te temi..asa putem zice de masina gasita in parcare,... nu e condusa de nimeni...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu consimtamantul este pentru cazuri speciale, in general cand sunt cazurile penale, si se cere expres declaratie de la posesor ca autorul accidentului a avut consimtamantul lui sa ia masina.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yO_ @ 11 Mar 2006, 14:17) Am Logan luat de anul trecut, prin rate BRD, polita asigurare obligatorie pe 7 ani la ASIBAN, cu rata anuala fixa de 204 EURO. Polita asta a fost facuta de banca, pentru 7 ani. Mi s-a spus ca rata anuala e fixa, de fapt scrie si pe polita acest lucru (7 x 204EUR). Buun, s-a implinit anul, m-am dus la ASIBAN sa imi reinoiesc polita, aia m-au trimis la banca de unde am facut-o. Am bagat banii in cont, si in ziua scadentei BRD mi-au extras 183 EURO, deci cu vreo 20 de euro mai putin ![]() Cu o luna inainte sa fac anul, am intrebat la banca despre casco si mi-au zis sa depun o suma egala cu cea de anul trecut (adica fix valoarea totala trecuta pe polita incheiata pe 4 ani impartit la 4 = 324 euro). Ceea ce am si facut. Ieri m-am interesat daca s-a facut plata asigurarii si am aflat ca, in ziua cuvenita, s-au platit 289 de euro, adica fix 90% din cat stiam eu. Ceea ce inseamna ca s-a aplicat o reducere de 10%, exact ca in postul lui yO. E putin ciudat, daca tinem cond ca eu "am muscat din cascaval" in anul asta (pentru prima dauna am platit reintregire, al doilea dosar a ramas deschis si asa o sa ramana probabil - e vorba de repozitionat un butuc, asiban n-a vrut sa plateasca un butuc nou 250 ron, dar eu da, iar ei accepta sa plateasca doar manopera 30 ron). In fine, diferenta de bani ramane in cont si n-au decat sa se serveasca daca doresc. PS. Oare scade valoarea asigurata la fiecare an cu 10%? This post has been edited by thecagero: 18 Apr 2006, 08:18 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
sandumrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 April 06 ![]() |
In mod normal, valoarea unei masini scade de la an la an cu 10%. Din nefericire cotele de prime cresc de la an la an.
Atentie la daunalitate. Cu respect. |
--------------------
dacia
1310
- -
|
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
Salut,
vreu sa-mi i-au Logan prin credit BRD pe 5 ani. Cum se procedeaza cu asigurarea, sun obligat sa ma asigur la o firma agreata de BRD sau ma pot asigura la oricare? Cum se procedeaza? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(romulus @ 4 Apr 2006, 13:20) Poate s-a mai discutat, nu am timp sa citesc acum tot topicul. Am asigurarea si impozitul platite pe tot anul. Trebuie sa-mi vand masina. Ce se intampla cu asigurarea? Mi se restituie ceva sau sunt bani aruncati pe fereastra? La Impozit, din cate am inteles, se recalculeaza si se scade la anul. La fel se intimpla si la asigurare. Primesti banii inapoi, sau daca iei alta masina, platesti numai diferenta. QUOTE(kent99 @ 17 Apr 2006, 15:40) Am si eu 2 intrebari. Azi tatal meu a incheiat o asigurare CASCO la asirom => asigurarea este pe numele lui logic. Intrebarile sunt: 1) De cand incepe sa isi faca "efectul" asigurarea. Cu alte cuvinte de cand pot incepe sa o lovesc ![]() QUOTE(semit @ 17 Apr 2006, 15:49) Mie mi-au spus ca asigurarea CASCO intra in actiune la 2 zile de la data trecuta in polita. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(FlorinF @ 24 Apr 2006, 17:16) Salut, vreu sa-mi i-au Logan prin credit BRD pe 5 ani. Cum se procedeaza cu asigurarea, sun obligat sa ma asigur la o firma agreata de BRD sau ma pot asigura la oricare? Cum se procedeaza? Multumesc. Din cate stiu te vor obliga ca pana la plata ultimei rate sa faci CSACO la ASIBAN.Eu am vrut sa trec la alta firma si sau opus cei de la BRD. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kiddo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 March 06 ![]() |
Am si eu o rugaminte. Imi poate spune si mie cineva cam cat ar costa o asigurare full-casco la Allianz pentru o solenza europa (2004)+electronice in valoare de 270 euro (mp 3 player, boxe)?
|
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
Lucyk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 May 06 ![]() |
Salut!
Imi tin masina parcata pe trotuar, ca majoritatea bucurestenilor. Blocul in care locuiesc nu a fost prevazut cu locuri de parcare. Locul acela este cunoscut ca fiind locul in care imi tin eu masina si vecinii respecta asta, nu am "inamici" declarati. In ultima vreme toti aurolacii care trec pe trotuar pe langa masina mea ii mai fac cate un semn sau o zgarietura serioasa. Astfel m-am ales cu niste zgarieturi profunde (pana la chit) pe ambele usi de pe partea soferului si una pe tot portbagajul, dintr-o parte in alta. Nu va mai zic ca femeia de serviciu a blocului a "scapat" de vreo doua ori tomberonul de gunoi pe aripa fata si mi-a lasat mici denivelari. Oricum nu am ce-i face femeii, e o amarata cu 4 copii handicapati acasa. Am facut scandal si am obtinut promisiuni ca "o sa aiba grija". Am incercat cu creion corector si polish, dar arata ca naiba. Am full-Casco de 2 ani la Allianz-Tiriac. Vreau sa va intreb daca pot rezolva problema zgarieturilor prin asigurare si ce trebuie sa fac pentru asta. Politia elibereaza constatari si pentru astfel de daune? E posibil sa nu fie nevoie de constatarea politiei si aceasta sa o faca doar agentul de la Allianz (poze etc)?. M-am hotarat sa-mi folosesc asigurarea pentru ca as vrea sa vand masina si zgarieturile respective ar putea fi un motiv de scadere a pretului. |
--------------------
Opel
Agila
- B38DJJ
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
Ardaf e in ultimul hal!
Am aflat azi pe propria-mi piele. Accidentul a avut loc ieri, omul si-a recunoscut vina din start, n-a fost nicio problema aici. De dimineata am fost la Ardaf pe Plevnei sa fac dosar de daune. A facut omul poze, a scris la dosar, mi-a zis suma pe care o deconteaza societatea pt reparatii. Cand l-am intrebat despre service-uri, a dat din colt in colt. Tot ce voiam era uns ervice cucare sa aiba decontare directa, sau cum se numeste, ca sa nu alerg dupa bani. ei bine, nu exista...asa cum agentul de altfel mi-a si spus. Am sunat la 5 serviceuri si toti s-au inverzit de greata cand au auzit de Ardaf. ba chiar unul dintre directori mi-a zis cclar ca are de recuperat 2mlrd rol (!) inca de anul trecut. Altii au zis 'vi-o reparam pe bani, nu vrem sa mai lucram cu Ardaf'. acu', stau eu asa si ma intreb: ce reaq mai cauta Ardaf astia pe piata RCA?! ![]() |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Lucyk - da, se poate face pe CASCO. Te duci la politie si spui ca asa ai gasit-o in parcare, nu stii autorul. Daca CASCO-ul tau nu acopera vandalismul, incearca sa-l determini pe politist sa scrie clar ca sunt lovituri de la alta masina, sau crengi cazute, sau ceva de genul asta...
@thegodsglory - daca ai CASCO repara pe CASCO si se descura dupa aia ei sa se dea in judecata cu Ardaf-ul sa-si recupereze banii. Daca n-ai, imi pare rau ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:10 |