Posibila problema La turbina, Sa merg oare in service?
![]() ![]() ![]() |
Posibila problema La turbina, Sa merg oare in service?
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
la astea cu motor andorie apar ceva probleme la turbina. nu stiu se intampla o chestie care inegreste motorina. cel putin la mine la job asa s-a intamplat la aro cu motor de andoria.
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca era vorba despre turbina, dar a scris gresit. Nu vad cum si-ar putea da seama ca se innegreste motorina, ca doar nu se innegreste toata din rezervor, eventual cea care tocmai se arde.
Oricum, imi place unde a ajuns topicul meu ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
ideea e ca toata motorina din rezervor era neagra. La proba de laborator a iesit ca are funingine
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:06 |