Angel Eyes pt. Logan
![]() ![]() ![]() |
Angel Eyes pt. Logan
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
100E cu tot cu montaj
banuiesc ca la logan trebuie sa fie mai ieftin. arata bine Ice_2k. This post has been edited by bogo4all: 3 Feb 2007, 11:08 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
uite inca un model de faruri, mie imi place mai tare asta negru, singurul lucru care ma inpiedica sa-mi cumpar e pretzul exagerat de mare, poate daca erau pana in 6milioane erau mai cautate
Attached thumbnail(s) far_20Angel_20Eye_20LOGAN.JPG ( Size: 24.57k ) Number of downloads: 622 |
--------------------
.
.
.
|
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 3 Feb 2007, 15:13) uite inca un model de faruri, mie imi place mai tare asta negru, singurul lucru care ma inpiedica sa-mi cumpar e pretzul exagerat de mare, poate daca erau pana in 6milioane erau mai cautate arata super astea negre. as fi tare curios cum arata pe masina montate, da ce scor au? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
pretul nu-l stiu exact dar stiu ca celelalte erau 9 mil
|
--------------------
.
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu stiu ca au acelasi pret
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu stiu ca lumineaza noaptea de numa numa, adio siguranta, bun venit kitsch
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dogy_10 |
![]()
|
stai ca nu inteleg de ce sunt kitsch
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
adica nu lumineaza bine????
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce sunt kitsch? hmmm... pentru ca incercam cu disperare sa copiem o idee venita de la BMW si s-o transpunem pe o masina de 10 ori mai ieftina, plus ca forma farului nu permite transpunerea ideii de angel eyes...
si da, lumineaza foarte prost (ele au iste omologari, dar nu sunt sigur ca treci RAR-ul cu ele la un test amanuntit) This post has been edited by Dsign: 5 Feb 2007, 00:12 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dogy_10 |
![]()
|
asta cu copiatul de la bmw
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dogy_10: 5 Feb 2007, 00:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pai da, le copiezi, dar daca le copiezi le faci cum trebuie.... ca si papucu are tractiune 4x4 dar nu se poate cupla decat stand pe loc, si daca e cuplat nu poti sa mergi cu mai mult de 50km/h...
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 5 Feb 2007, 00:43) asta cu copiatul de la bmw ... pe masina de raliu, nu in general ![]() ![]() Dar sunt de-acord, nu e copiere... de cei care-au folosit primii xenon sau faruri cu sticla clara ce sa mai zicem? I-au copiat toti acum ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cred, ca cel putin argumentul lui Dsign, privind forma farurilor Loganului, este suficient pentru a fi sceptici in privinta esteticii si mai ales functionalitatii si eficientei acestor "faruri". Poate un singur proiector, rotund, cu diametrul mai mare, inconjurat de cerculetul ingeresc si insotit spre extremitatea blocului optic de lampa de semnalizare , tot rotunda, ar fi mai estetic si ar asigura o buna iluminare. Exemplarul din fotografia de mai sus, poate ca este bine executat, dar arata ca cel sau cei care l-au creat, au dorit, cu orice pret, sa inghesuie acolo, "ochisorii" si "cerculetele" alea luminoase. Personal, mie nu imi place "realizarea".
This post has been edited by BAB: 8 Feb 2007, 21:51 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
cosmin_sefu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
la farurile normale la logan.....exista functia aia de reglare pe inaltime....la "ingerasi" mai e functia asta????
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS Plus 2007 1,5 dCI
- B-03-CSM
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in oras pe un Logan gri perla respectivele faruri.Nu avea pleoape si dadeau foarte ...prost,se vedea ca nu aveau nici un element in comun cu restul masinii ,iar spatiul liber care ramane in partea de sus a farului este total inestetic.Am vazut de vanzare stopuri transparente ,ca si cele vechi,cunoscute ,dar pe fundal fumuriu...6,3 mil. parca.Mi-au placut...
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Faruri din acestea Angel Eyes am vazut si in targ in vitan. Parca erau undeva la vreo 7 mil perechea
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Nu lumineaza bine deloc, am fost noaptea cu un Logan echipat cu angel eyes si cu faza scurta nu se vedea mai nimic, daca cupla lunga mai mergea, dar cu scurta era cam dificil de condus, pe drum intins nu ai ce te aventura cu ea.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
la chestia cu nu se vede bine va contrazic ... se regleaza independent fiecare faza
au relaj de sus/jos ... stanga/dreapta mi-am luat si eu si STI si va putem confirma ca se vad super noaptea cine nu crede il invit sa facem un test poate intr-o seara pun doua masini una langa alta si pun si poze ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
dogy_10 |
![]()
|
apropo de sti nu pune si el nishte poze, filme sa vedem si noi ce o mai facut la ea
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_sefu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pai.....si cum le reglezi pe inatime....??? din masina...sau te dai jos si umbli la ele???....ca daca le setezi cand e goala masina.....cand o umpli q prieteni....lumineaza ceru.....si nu mai vezi nimic....si ii mai si orbesti pe restu......pana la urma vreau doar sa stiu dak se regleaza pe inatime...din masina....cum sunt cele de baza.....
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS Plus 2007 1,5 dCI
- B-03-CSM
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
... poate ca unii nu mai au banchete spate prin masina si nu cara prieteni ... asa de multi ... poate ca altii au suspensia sport si nu se mai lasa pe spate ... poate ca farurile alea au lupa si fac unghiurile alea mult mai bine si chiar daca se lasa putin masina de spate nu exista riscu sa-l orbesti p'ala din fata ...
... ce zici ... poate? |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
cosmin_sefu |
![]()
|
hmm......presupun ca merg si la MCV....nu??.....tata sigur o sa puna greutate in portbagaj....si....eu am multi prieteni....
![]() This post has been edited by cosmin_sefu: 25 Feb 2007, 15:23 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS Plus 2007 1,5 dCI
- B-03-CSM
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
nu se mai pot regla din masina
le-ai reglat odata si sunt bune reglate |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
ia zi, ca sistem de prindere sunt la fel...... ideea e ca se pot regla cu motoare.
poate ai ceva poze cu ele nemontate... am ceva motorase stranse prin cassa This post has been edited by dydycom: 26 Feb 2007, 00:15 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
Darkyro77 |
![]()
|
au acelasi sistem de prindere
nu ai cum sa montezi motorase de reglaj ... pui mana de o cheie de 8 (de preferat inelara) si invarti de ele pana e ok (se misca destul de greu) suruburile de reglaj sus/jos sunt in partea de jos asa ca recomand reglarea lor cu bara data jos ... eu le-am reglat dupa ce pusesem bara la loc si a trebuit sa fac ceva exercitii de contorsionism ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
cosmin_sefu |
![]()
|
deci....au deja un minus.....mie nu-mi convine......sunt ele frumoase.....dau bine pe masina.....dar.....dak nu se pot regla....tot degeaba....la faza asta m-au dezamagit.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
ABS Plus 2007 1,5 dCI
- B-03-CSM
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut aseara un logan rosu care avea angel-eyes "colectie noua" - d-alea negre ca noaptea. Nu avea pleoape. Se vede tare ciudat asa fara pleoape. In seara asta iau aparatu' la mine sa trag cateva poze daca mai o fi p-acolo.
Era un baietas p-aici care de-abia isi luase , trebuia sa puna niste poze si vad ca nu mai zice nimic.......... O fi dezamagit....... ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Auci . . . azi le-am luat maine le montez . . . o sa va zi impresii si poze
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
De reglat am inteles ca nu se pot regla din masina dar cine are deja e multumit de cum dau lumina ? Probleme cu politia ati avut pana acum ?
Se merita 1000 RON sa dai pe ele ? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:06 |