Angel Eyes pt. Logan
![]() ![]() ![]() |
Angel Eyes pt. Logan
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Atentie la gramatica , multumesc frumos!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am vazut un Logan albastru Egee... B-xx-PGN ... cu angel-eyes d-astia... e odios fara pleoape... se pare ca Dsign avea dreptate....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A venit azi in service unul rosu, cu faruri d-astea pe fond cromat, fara pleoape... asta da hidosenie. Ziceai ca e broasca aia uriasa de 1kg pe care au gasit-o astia in Australia (era azi un articol in ziar
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sau aseara la televizor la stiri(pentru cine detine) dar mi-a facut scarba...
cred ca pe ala rosu l-am vazut si eu azi dimineata...treceam prin fata pe la tine cand a intrat un logan... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
am vz si eu cum se vad noaptea nu prea am fost incantat de cum dau lumina pe asfalt........ si am studiat mai indeaprope faza cu pleoapele e o tziganie la cat de IMENSE sunt.........acolo daca s-ar baga macar un rand de leduri ar fi altceva si daca ai capota prelungita iar ar fi mia ok.......dar daca astea sunt singurele de pe piata lumea cumpara ......... ca sa fie alfel
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
acolo sus, unde vine pleoapa, s-ar fi putut pune un rand de led-uri galbene, pentru semnalizare, cam cum este la seria 7
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si una fara pleoape...nu sariti pe mine cu comentariile ca nu e a mea
![]() Attached thumbnail(s) Copy_of_12042007.jpg ( Size: 181.45k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
lucrata masina
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Adica?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
adica PRAF TANDARI
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
adik nasol
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Thejock3r |
![]()
|
zorzoane si clopoane
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
M-am chinuit sa mai reglez o data farurile.......tot masina de zi a ramas ca noaptea prefer cu bicicleta
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
Thejock3r |
![]()
|
pacat de investitie
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' unde e investitia? Una e o investitie, alta e o simpla cheltuiala degeaba. Chiar nu vad unde e investitia......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Omu nu a vrut sa fie o cheltuiala degeaba..ca daca stia de ce calitate sunt ..nu mai isi lua! consider ca pretul unor faruri nu este de neglijat de aceea o consider investitie!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() Du-te si citeste in dictionar sa vezi ce ii aia investitie. N-are nimic cu pretul si marimea lui. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Thejock3r |
![]()
|
aaaaa...tu esti dex-ul siteului..nu stiam
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Oricum in curand o sa-mi montez 1 set de xenon pe faza scurta va dau de veste daca bat cum trebuie
![]() Bine ideea e ca pana aucm nimeni nu s-a gandit sa testeze cu alte becuri presupun ca tot le avem pe cele cu care a venit farul (VITAN STYLE) This post has been edited by Miker: 13 Apr 2007, 14:27 |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
de 3 luni te aud laudandu-te cu xenon-ul, no offense
![]() P.S. O sa bata exact la fel, doar ca lumina va fi mai alba/puternica. Daca acum bate in copaci, nu va asteptati sa faca minuni un bec xenon. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
@Ice_2k 1 la mana nu au trecut 3 luni 2 la mana am cautat oferta cea mai buna si ca sa te oftici 90 $ kit-ul iti sugereaza ceva ? 3 la mana am alte prioritati si s-au mai facut cate ceva la masina de a tunci
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Am schimbat eu becurile si.....nimic
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
Dsign |
![]()
|
normal ca nimic, pentru ca daca lupa nu-i capabila, poti sa-i pui si draci ca tot nu lumineaza
|
--------------------
D
Logan
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai el a avut oportunitatea sa le studieze mai bine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
A postat cineva la un moment dat un link cu niste "home-made angel eyes", cred ca era vorba de asta : http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html
Sincer, am asteptat vestitele faruri cu lupa made in taiwan, dar inteleg ca au o groaza de probleme asa ca, am pus manuta si m-am apucat de confectionat eigel aiz. Rezultatul final speram sa fie asta .... sau macar pe aproape : angel2.jpg ( Size: 112k ) Number of downloads: 598 Am reusit sa fac cercurile si, culmea, se si aprind : IMG_4349.JPG ( Size: 32.53k ) Number of downloads: 425 IMG_4350.JPG ( Size: 36.29k ) Number of downloads: 399 IMG_4351.JPG ( Size: 17.32k ) Number of downloads: 419 Cu toate astea ramane o mare enigma pentru mine cum as putea sa le bag in far. Am demontat in week-end farul stang, l-am luat in casa si m-am invartit vreo 2 ore pe langa el pana m-am potolit si l-am pus la loc ![]() Imaginati-va ca l-am bagat vreo 5-10 minute la cuptorul din bucatarie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
Dsign |
![]()
|
Cea mai buna solutie mi se pare cea cu cerculetele mari de neon (un singur cerc pe fiecare far), asa cum si-a montat @tgmpupy. se potrivesc cit de cit la forma faruluisi nici nu incurca fluxul de lumina.
A venit deunazi la mine la garaj un nene care avea taiwaneze. Cind a plecat, seara, a aprins faza scurta si pe asfalt s-au format 2 coloane de lumina palida... erau 2 fascicole perfect separate... Asa ceva este inadmisibil. Nu stiu cum au fost omologate, dar cu siguranta iti blestemi zilele noaptea (daca ma pot exprima astfel) in afara orasului si, in plus, mai este si foarte periculos. Pentru a desface farul, trebuie umblat cu grija cu un pistol cu aer cald si mai trebuie taiata marginea neagra de deasupra sticlei This post has been edited by Dsign: 17 Apr 2007, 10:12 |
--------------------
D
Logan
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
"Cea mai buna solutie mi se pare cea cu cerculetele mari de neon (un singur cerc pe fiecare far), asa cum si-a montat @tgmpupy. se potrivesc cit de cit la forma faruluisi nici nu incurca fluxul de lumina."
Solutia asta vreau sa o aplic si eu .. .nu stiu daca reiese din poze, dar cercurile pe care le-am facut sunt mai mari ( de diametrul unui CD ). Ai idee cat de mari ar trebui sa fie cerculetele in diametru ca sa dea bine cu proportiile masinii? |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:44 |