DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chevrolet- o mica lamurire

aphophis
post 23 Mar 2006, 17:18
Post #31

Membru autentic

Group: Members

pai la tripleta aia fiat-psa sunt mai multe modele(atat la noua cat si la vechea generatie)

la noua generatie: fiat ulyse/lancia phaedra/peugeot 807/citroen c8
la vechea generatie: fiat ulyse/lancia zeta/peugeot 806/ citroen evasion

aaa.. si cea mai tare faza e cu Dodge-ul Attitude, ce e vandut doar in mexic. Care si la generatia precedenta si la actuala nu era decat un hyundai accent. Ce e si mai tare e faptul ca actualul dodge attitude e exact noul hyundai accent.. nici macar nu s-au mai obosit sa schimbe siglele hyundai

Detalii
aici

This post has been edited by aphophis: 23 Mar 2006, 17:19

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
coje79
post 24 Mar 2006, 15:28
Post #32

Membru incepator

Group: Members
From: Iasi

QUOTE(hebron @ 16 Mar 2006, 22:34)
Dragi colegi de forum, de cand umblu pe meleagurile Orientului Mijlociu am vazut o gramada de modele care pe la noi nu exista sau se gasesc sub alte nume.
Ideea e ca, fara a redeschide polemica din topicul cu Aveo, vreau sa va zic ca in Israel nu exista Kalos ci Aveo, fiind identice ca forma. In larga paleta de Chevy am mai gasit Lacetti dar sub denumirea de Optra....
Kalos cred ca e facut de Daewoo pentru Europa de Est & stuff (adica mai saracutii si mai permisibilii de noi).
Oricum cred ca-s altfel cele de aici, ca daca nici evreii nu se uita la pe ce dau banii ....
*

si in SUA tot Aveo se cheama modelul, cu sigla Chevrolet... numai ca nu am vazut berline, ci numai hatchback-uri.

--------------------
Renault Megane 3 2012 Sport Tourer - -
Nemo me impune lacessit
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 21:53
Forum Renault