Alegerile preliminare din PSD
![]() ![]() ![]() |
Alegerile preliminare din PSD
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca exagerezi putin. Suna prea a teoria conspiratiei :roll:
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
N-au fost 100% aranjate, dar a fost o lupta interna inainte de alegeri de toata frumusetea:aripa iliescu vs aripa nastase in toate filialele, cine sa fie cel care trebuie sa fie pe un loc eligibil.
Este ciudat ca in judete in care actualii parlamentari nu au mai trecut de la alegerile din 2000, au iesit aceiasi oamenii sau altii noi, fara nici cea mai mica legatura cu judetul respectiv Ca imagine, 10 pentru PSD, iar DA in scadere datoriei strategiei gresite - au anuntat prin iulie ca in septembrie vor prezenta o posibila echipa guvernamentala, acum spun ca nu are sens sa anunti primul-ministru, cu atat mai putin echipa. PSD il prezinta pe Geoana drept viitor premier pentru a induce sentimentul ca ei vor fi 100% castigatorii alegerilor generale, sa castige votanti pe aceasta cale, iar dezamagitii de politica lor sa nu participe la vot. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
adso |
![]()
|
da, corect. inca o chestie care dovedeste ca psd a schimbat strategul: au inceput sa spuna ce vor masele sa auda. le-a luat o veshnicie...
e la moda tandemul? vreti tandem? (vezi isarescu-stolo, stolo-basescu etc.) luati tandem: adelu-geoana. unde mai pui ca geoana e si pur ca un nou-nascut si exista bucuresteni care nu l-au votat la primarie "ca era pacat de iel, sireacu..." tampenia cu "noi nu facem campanie negativa". I-a costat mult la locale, dar se pare ca au invatat lectia. ce e aia nu facem campanie negativa? De cand nu mai e politica curva si a devenit o fecioara blonda pe cal alb? nu mai stiu ce jurnalist american zicea prin 1800 si ceva: dati cu gunoi, dati in toata lumea, imposibil sa nu se prinda ceva... cand unu' da in tine, da si tu in el, ca altfel zice lumea ca pleci cu coada intre picioare. madalina, zici ca nu au fost aranjate 100%. probabil ca ai dreptate. procentul insa cred ca e destul de mare de au au iesit tot parlamentarii care din 2000 nu au mai facut teritoriu si habar n-au unde le e biroul... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu au fost aranjate deoarece a fost lupta interna puternica. Stiu din surse sigure. S-au luptat pe fiecare loc: cine sa iasa omul lui iliescu sau al lui Nastase. Fiecare si-a aranjat cu oamenii din aripa lui, fiecare votant important stia cine din ce aripa face parte, iar lupta s-a dat pe "prostime" pe membrii simpli de partid,unii deveniti in ultimele saptamani, zile membrii - fara nici-o legatura cu alegerile, evident!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
adso |
![]()
|
pai cine s-a luptat, daca rezultatele nu au fost aranjate, si au iesit ca atare din urna? Cum adica "Fiecare si-a aranjat cu oamenii din aripa lui"?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Decshid televizorul duminica si numai depre alegerile din PSD am auzit pe toate posturile. Buuun. Exercitiu de reclama imi zic. Dar, la un moment dat in timp ce ProTV lauda de mama focului constiincuiozitatea membrilor de partid care in unele circumscriptii s-au dus la vot in proportie de 100% arata un interviu cu niste oameni care votaui pentru bucuresti. O femeie trecuta bine de cea de-a doua tinerete spune cu naduf "votam si noi maica, sa ne fie mai bine". Pacat ca nu stia ca nu sunt alegerile parlamentare sau prezidentiale. Deh, cam asta e grosul partidului. Stiti ce raspunde Lapusenanu cand Motoc afirma "lasa-i maria ta ca-s prosti".
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Prosti da multi ! laugh.gif Si de ma voi scula, pe multi am sa popesc ! :twisted:
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma da am si io o intrebare. Io credeam ca, asa cum e normal si natural, numai membrii psd au votat, ca doar erau alegeri interne, in partid. Insa din ce am vazut la teve (chestia cu sa ne fie mai bine, sau un alt mos care zicea ca a vazut lume stransa si a venit sa vada si el ce e, asa ca a intrat la vot) am dedus ca de fapt oricine a vrut a votat, ca nu erau niste alegeri numai pt. membri de partid, ci pentru publicul larg. Pai daca-i p-asa atunci e absurd de absurd. E sau nu asa, ca nu mai inteleg nimic?!?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic au fost interne. Practic.... Am vorbit cu cineva care a fost acolo. A fost dezastru. Bietii oameni nu vazusera calculatoare nici in filme. Nu vedeau, nu auzeau, nu intelegeau, tastau aiurea... Pe alocuri tastau "oamenii de bine" ca nu s-ar fi terminat pina seara. Risu' plinsu'
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
am fost sa duc la vot un membru PSD duminica si cascam gura pe acolo in timp ce asteptam.Nu va spun ca vine la mine cineva din comisie si ma intreaba daca vreau sa votez.Eu ii spun ca nu sunt membru si in consecinta nu il pot ajuta si dau sa-mi vad de treaba... Replica a fost geniala : nu-i nimic daca nu sunteti membru, puteti vota si daca sunteti simpatizant ... :shock: M-a luat nevasta-mea de acolo inainte sa pot sa rabufnesc sa le spun eu ceva in lagatura cu simpatizarea .... :twisted:
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
a scris si prin ziare, au votat si simpatizanti, si trecatori de pe strada, ba prin locuri mai dosnice (la orase mai mici) s-au impartit pe loc carnete de partid... Zau, dobitoc mai e romanul...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mergand mai departe pe firul epic si tinand cot de zicala "zece intelepti nu pot desface ce-a innadit un prost" e clar ca e jale mare. |
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca in Romania actuala, in zona public-bugetara-populara, poate exista o ordonare corecta a valorilor atunci cind exista posibilitatea unui cistig (mare). Nu a fost (va fi) cazul PSD si , din pacate, nici D.A nu face exceptie. :|
Mai tare mi se stringe stomacul cind ma gindesc la PUR: au fost la locale impotriva PSD, acum pare ca merg cu PSD-ul....dupa ce intra cu PSD-ul in parlament sa te tii santaj politic si balansare cind spre PSD cind spre D.A. ... gretoasa treaba! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
adso |
![]()
|
pai mai are cineva atunci pretentia ca votul a fost corect?
Eu, sincer sa fiu, as fi impus si un anumit stagiu in partid ca sa permit votul, totul cu liste inchise, ca sa nu fie nimeni tentat sa o ia peste rand. Asa, e apa de ploaie. exercitiu de imagine sh'atat. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:06 |