Caut un dispozitiv de ridicat motorul, Un palan , girafa...
![]() ![]() ![]() |
Caut un dispozitiv de ridicat motorul, Un palan , girafa...
nvp_playboy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|||
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
palane cred ca gasesti in metro, mai multe modele, si nici nu-s scumpe
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Buna,
Daca locuiesti in capitala mergi in Piata Obor ,,la rusi,, . Gasesti sigur ce cauti. Am luat anul trecut un palan cu care am dat jos de pe masina un motor de Aro de Brasov. Nici nu sunt scumpe, Bafta. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
ce intelegeti prin nu sunt scumpe?....100 000 200 000??
Vreau si eu unul....sunt din roman neamt si la metro nu am vazut niciodat....iar rusii au cam disparut din zona......poate cineva sa-mi cumpere? |
--------------------
dacia 1410
1410
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
Nu ai nevoie de asa ceva,daca ai Dacia 13xx e suficient sa ai putina forta si niste curele mai groase de ventilator+ o a 2-a persoana care sa te ajute la manevrat/ghidat motorul.
NU e vrajeala am vazut cu ochii mei asa ceva o singura persoana(persoana normala) a scos singurica motorul de pe masina mea,la montarea lui inapoi a avut nevoie de ajutor pt a ghida motorul pe tije. Deci se poate ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Faza e ca eu vreau sa renunt la acea persoana...a doua.Vreau sa lucrez singur, fara curiosi...
Am scos motorul de 5 ori stiu ca nu e f greu....dar mie cam jena sa tot apelez la voinicii din bloc ! |
--------------------
dacia 1410
1410
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti in vitan macara, poate si pe la rusi. Eu mi-am luat anul trecut cu 1 milion. Ridica maxim o tona. scot motorul singur fara efort cu jucaria asta. Merita investitia.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze, se poate, sa vada si ochiu' meu.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, dar luni, pentru ca dispozitivul e la tara, acolo unde fac reparatiile la masina.
E cilindrica, 20cm diametru, 20 latime, are doua lanturi, unul gros, cu un carlig la capat de care agati motorul si unul subtire cu care ridici/cobori, depinde in ce sens tragi de el. E necesar un suport de care sa agati macaraua. Eu folosesc bolta de vie din curte. Are cam 6-7kg. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
cristidb |
![]()
|
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:50 |