Scriere film cu CD-RW, Vizionare pe DVD
![]() ![]() ![]() |
Scriere film cu CD-RW, Vizionare pe DVD
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai trebuie ca aparatul tau sa "vada" AVI, daca nu, atunci MPEG "vede" sigur. Uite-te in carte si apoi scrii pe CD de format iti trebuie.
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca eu o sa vad aparatul cu 5 min. inainte sa ruleze filmele...
Sa zicem ca fac cu MPEG, cum fac, cu Make Data Cd? Subtitrarea cum o pun? cu .txt, cu .txt? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MariusZMC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti/Militari ![]() |
Daca nua are divx DVD-ul, atunci citeste extensiile ".svcd", ".vcd"...de subtitrare nu stiu
|
--------------------
Daewoo/Dacia
Leganza CDX/1310
- B 00 XXX
|
|
St |
![]()
|
DVD-ul este pe un autocar si n-am cum sa aflu detalii tehnice, deci trebe' niste extensii care sa mearga la orice DVD..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu stie Divx si e un simplu DVD, poti doar sa scrii formate citibile de DVD: dat, mpeg, etc....trebuie sa convertesti filmul respectiv (avi, xvid) in mpg....asta inseamna mai multe CD'uri pt un film...
subtitrarea o bagi cu VoSub iar conversia cu ceva gen WinAviVideo Converter ![]() succes ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu stie de Divx, atunci trebuie sa-l faci SVCD sau VCD (recomandabil primul).
Tip: exista forumuri specializate in asa ceva unde gasesti tutoriale foarte bune, asta e totusi un forum auto... ![]() Ti-am dat un PM. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:27 |