set motor+garnituri+tot ce trebe, plus mecanic priceput
![]() ![]() ![]() |
set motor+garnituri+tot ce trebe, plus mecanic priceput
siulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
- ------
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci un set bun 5 mil.garnituri pt tot motorul cam 1 mil.da-mi un mp sa te duc sa le cumperi mai eftin:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mircea03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 November 04 ![]() |
QUOTE(siulian @ 27 May 2006, 16:50) si eu am de curand cred ca o problema cu chiuloasa dupa ce o accelez la 3000-4000 si apoi o las la relanti se vad bule de aer in vasul de expansiune pe langa chestia aia...iese si un fum alb/albastrui avand in vedere ca sunt simptomele unei garnituri de chiuloasa...ma intereseaza daca cunoaste cineva un mecanic bun care sa nu incerce sa ma intzepe (nu de alta dar mai facusem mai de demult rost de un nr de telefon al unui mecanic..si l-am sunat...i-am explicat ca vreau si io sa-mi regleze tachetii..ca se auzeu ca bat...si incepuse sa ma imbrobodeasca prin telefon..ca vine el cu un carburator..ca are jigloru nou...si prostii de genu asta.......si pana la urma am gasit un prieten de -a reglat si a fost super ok) deci cunoaste careva un mecanic priceput si ne-tzeapar(evident..ca munceste pe bani...si ca ii platesc..ca doar e munka lui....dar sa nu incerce sa ma prosteasca pe fata..ca..chiar tampit nus) ca sa-mi schimbe si mie o garnitura de chiuloasa si sa se uite pe acolo...sa-mi zica daca e cazul sa ma bag si la un set motor(masina are vreo 110K km si ma gandesc ca poate i-ar trebui si in set motor....) cam cat ma costa un set mortor(ceva mai de calitate) , plus ce mai trebe pe langa el ?? si din nou...cine cunoaste un mecanic priceput si de incredere?! ps. pt bcuuresti ![]() |
--------------------
dacia
1310TLX Break
- bv03JXE
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
daca vrei sa schimbi doar setul fara sa fie dat jos motoru de pe masina te costa cam 2 mil si este gata intr-o zi.set daca vrei iei mahle,sunt in cutii rosii si sunt superbune.daca te intereseaza da-mi un pm sa iti dau nr de tel
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:00 |