Probleme cu sistemul de alarma.
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu sistemul de alarma.
CERNA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 January 04 From: usa ![]() |
|
||
-------------------- veniti aici fratilor daca aveti ocazia!
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Senzorul de soc e reglat prea sensibil sau senzorii de interior cu ultrasunete detecteaza diferente de presiune (aeratoare deschise + vint, sau geamuri neinchise complet).
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai poate sa fie vreun contact defect care sa dea informatii eronate alarmei. In general cele de la usile din fata au prostul asta obicei, ca la ele se umbla cel mai mult.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Tzym |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 February 04 From: București ![]() |
...eu am patzit-o cand am inchis un muskoi inauntru..a durat ceva pana m-am prins ce are...;-) :roll:
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:16 |