Nokia 6260, E bun? A mai avut cineva?
![]() ![]() ![]() |
Nokia 6260, E bun? A mai avut cineva?
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
citeste opiniile http://www.gsmarena.com/nokia_6260-reviews-815.php
Dupa parerea mea e un telefon mare si prost. E primul Nokia clamshell care opereaza cu Symbian..are multe buguri...se blocheaza des, nu citeset memoria..etc Claritatea sunetului lasa de dorit, tastatura e naspa, calitatea pozelor nu e tocmai buna. Are si plusuri..da am evidentiat partea negativa ![]() This post has been edited by argon: 23 Mar 2006, 10:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Posteaza pe www.connect.com.ro/forum intrebarea ta si vei primi raspunsuri, orice telefon are plusuri si minusuri, este important sa specifici si ce vrei sa faci cu telefonul, oricum nu s-a inventat tel mob perfect, cum de fapt nimic nu este perfect.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Daca nu e off topic,
Ce telefon bun (obligatoriu cu MP3 Player) imi recomandati la 500-550 RON cu conectare (la Connex sau Orange)? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm ce tip de abonament vrei ? poate te legi cu un cosmote.
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:02 |