DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ulei scurs sub filtru de ulei

razvy82
post 23 Sep 2008, 06:47
Post #1

Membru

Group: Members

Salutare. Am facut ieri revizia de 1 an la Logan iar acum de dimineata cand am vrut sa plec cu masina , am observat o pata de 2-3cm de ulei sub masina in dreptul scutului. Am deschis capota si am observat ca la motor , este o portiune destul de mare care se vede ca s-a umezit de curand cu ulei. Acea portiune se afla pozitionata exact sub filtru de ulei. Poate intrebarea mea o sa vi se para prosteasca , dar nu ma pricep la masini... este posibil la revizia de ieri sa se fi scurs ulei din vechiul filtru in acea zona si pe scut si intre timp sa fi curs de pe scut pe asfalt? Sau este posibil sa nu fi fost bine strans acel filtru de ulei si sa se scurga in continuare? Va multumesc in avans ptr parerile/sfaturile voastre. Va multumesc.

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4MPI - B71---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GIC
post 23 Sep 2008, 07:21
Post #2

Doar membru

From: Oradea

DA. Este posibil ca la demontarea filtrului sa fi curs ulei pe acolo. Sterge cat poti de bine zona de sub filtru si urmareste daca mai apar scurgeri.

LE - la tine e mai greu de ajuns in zona cu pricina dar poti sterge cu o cirpa infasurata pe ceva..........si ajunge daca stergi doar zona chiar de sub filtru in asa fel incat sa poti vedea daca, ulterior, mai apar urme de ulei.

This post has been edited by GIC: 23 Sep 2008, 07:25

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
AL
post 23 Sep 2008, 08:06
Post #3

Member

From: Bucuresti

da, curge ulei la demontarea filtrului... iar unele specii de "maimute de service" mai uita sa dea cu carpa... asa ca aplica sfaturile de mai sus... si abia apoi urmareaste zona stearsa sa vezi daca s-a umezit iar sau nu cu ulei proaspat... daca da, nu a strans bine filtrul... daca nu,... drum bun!

... si se inchide

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th July 2025 - 21:24
Forum Renault