Cate puncte ati luat la sala?, Practica,ca practica,dar teoria ma omoar
![]() ![]() ![]() |
Cate puncte ati luat la sala?, Practica,ca practica,dar teoria ma omoar
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Huh, merci fain, dar ieri mi-am luat ca azi am bagat primul drum
![]() ![]() oricum multumesc mult ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
DragosP, te costa expeditia la Cargus mai mult decat mamaligile.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Normal, dar e vorba de gest!
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dat examen pe 1 iunie 2004, luat cu 24, chinul cel mai mare a fost ca am fost martor la corectare si parca nu se mai terminau de corectat......sincer nu mai stiu exact ce am gresit, parca a fost una care avea 2 respunsuri si a doua...permisul l-am vazut pe 3 iunie si am fost foarte incantat!!!
|
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 May 2006, 23:28) Am promis omului, și-mi pare rău că n-am fost pe fază când a zis că a luat examenul. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Gata ! Am terminatul cu scoala de soferi , cu invatatul legislatiei . Astazi am avut marea confruntare , am luat examenul de conducere cu 24 de puncte la sala si cu 0 puncte penalizare la proba practica . De-abia de acum intru in legalitate cu condusul
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
StefanT |
![]()
|
Bravo SiloS, ai grija la inceput cu entuziasmul
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Bravo SiloS.
La sala am luat 25 cu 10, din prima ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
StefanT |
![]()
|
Toti zic ca au picat cu cel mai rau politist, printre care si eu. Mie asa mi-au zis vreo 2-3 instructori cu care am vb inainte de examinare, insa asa ii place la fiecare sa creada ca el e cel mai tare, si ca nici dracu nu-l poate pica.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
25 la sala din prima. Ar fi trebuit sa fie 26, dar dupa ce l-am dumirit pe un coleg de suferinta din banca din spate la o intrebare, am ramas cu raspunsu lui in cap, m-am intors si l-am bifat linistit la urmatoarea intrebare la mine. La traseu habar n-am, oricum n-am avut nici un fel de problema, a durat foarte putin , s-a lamurit dom' politist repede si mi-a zis ca n-are rost sa mai piarda timpu sa trag pe dreapta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
sunt 10 ani de atunci, parca 26 . din prima. am facut scoala pe banii mei , ai mei au aflat dupa 2 luni, aveam deja cartonul si ma dadeam cu masina bunicului.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Felicitari proaspetilor posesori de carnet! Cat mai putine evenimente si cat mai mult bun-simt in trafic va urez
![]() O intrebare am si eu: cat mai e spaga de traseu? Am auzit de sume intre 150-400EU. Pe unde se invarte? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cam pe acolo, depinde ce instructor nimeresti
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
toti examinatorii sunt dusmanosi acu depinde care`l nimeresti tu ...poate e cel mai cel mai
![]() |
--------------------
DACIA
powered by Renault
1998
- BC XX DAM " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Mie de cine mi-a fost frica de ala nu am scapat, asa ca orasul tot cu cel mai cel mai...
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
StefanT |
![]()
|
Orasul e 150: 50 instructorul, si 100 la politist. Poate sa fie si 200 si 300 daca te prosteste instructorul, dar la politist ajung numai 100.
EDIT: Oricum eu am luat 150 de E de la ai mei si mi-am luat tun de bass cu banii aia ![]() ![]() This post has been edited by Steffyx: 24 Oct 2006, 21:26 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am luat 25 la sala, probabil aveau o greseala de tipar pe raspunsurile chestionarelor
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma, nu stiu cum e acum dar cand am dat eu examenul, acum 7 ani, nu a cerut nimeni nici o spaga si nici nu cred ca s-a dat. Pai daca unii dau spaga ca sa ia permisul ne mai miram de ce vedem zilnic in trafic?!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Sa iti spun eu de ce am dat spaga:
Instructorul mi-a spus ca politistii au instructiuni clare sa pice un anumit numar de examinati, practic te poate pica ca nu ii place de moaca ta sau pur si simplu ca asa vrea el sau poate sa faca in asa fel incat sa pici Faptul ca ai dat spaga nu garanteaza ca vei lua carnetul Ce vedem in trafic este vorba de bunul simt si de incalcarea celor mai simple reguli de circulatie si nu are nici o legatura cu examenul auto |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cum adica "au instructiuni clare sa pice un anumit numar de examinati"? Daca esti apt treci, daca nu salutare!
Sunt intr-adevar cazuri in care politaiu a picat oameni numai "de-al dracu" (caz concret: un prieten care invatase sa conduca la 12 ani si condusese fara permis pana a reusit sa-si carnetul. Facea la sala 23-24, la oras politaiu-i zicea: "ne vedem data viitoare; esti varza baiatule, cine te-a invatat sa conduci?" "Pai am facut scoala cu instructoru cutare" "pai cred ca esti al mai prost elev pe care l-a avut") |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu cum mai e acum. Dar la Bacau inainte fara spaga nu luai permisul. Puteai sa ai permis de 10 ani si milioane de km facuti, daca te-ai fi dus sa dai orasul il picai cu brio. Spaga e 100 Euro.
La fiecare examinare trebuie sa pice cineva si de obicei (ca sa nu zic intotdeauna) pica din cei care nu au dat spaga. |
--------------------
|
EUROPE_ |
![]()
|
Exact nu ai ce face, daca vrei sa iei permisu` tre sa dai altfel, tipa de doua ori la tine, si te pune sa treci pe linie continua sau sa opresti unde oprirea e interzisa si gata ai picat.
De fapt un coleg de-al meu a patit asta, politaiul a zis " vireaza la stanga", era linie contiuna, colegul meu a incercat sa ii explice " pai nu am voie ca e linie ... " iar politaiul a zis sa o ia pe acolo ca e cu el si nu se intampla nimic, iar dupa ce a executat manevra, l-a pus sa traga pe dreapta, si l-a picat. Simplu nu dai, nu iei oricat de bun ai fi. Sunt sigur ca aproape majoritatea care au permise au dat spaga, dar nu vor sa recunoasca, nu stiu cum era pe timpuri... |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Prietene te inseli !
Nu majoritatea au permisul luat pe spaga ci minoritatea ! Si din minoritate se remarca cei care au diverse accidente. Nu mai retin cate puncte am luat , permisul l-am luat la a 2-a incercare , la prima am picat la traseu dupa ce in prealabil statusem dupa politist ore intregi , nemancat si eram deja foarte obosit si stresat. A 2-a oara am luat relativ repede traseul si ... da am dat cu cel mai al dracu politist , care era de fapt o politista blonda ![]() Nu conteaza cate puncte ai luat sau de cat timp ai permisul , ci doar daca ai un simt al propriei sigurante si o doza de bun simt la volan. Eu sunt de parere ca inveti sa conduci abia dupa ce ai luat permisul , in zilele astea instructorii nu se mai obosesc sa te invete sa conduci ci te invata cat sa iei permisul. Cei care ati facut de curand scoala poate va amintiti cum instructorii repeta cu obsesie unele trasee si ca sa vezi coincidenta sunt tocmai cele pe care se dau de obicei examenele cu politistii. Poate cei mai vechi pe aici vor povesti cum se dadeau pe vremuri examenele , cu poligon si ca nu erau chiar floare la ureche cum cred unii. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai era si traseu de noapte ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am
luat din prima cu 24 de puncte sala si vreo 8 puncte la traseu ca am uitat sa semnalizez, fara spagi si alte alea ![]() am facut scoala la Ilioara iar jumate din orele de conducere le-am facut in poligonul din spatele scolii de soferi.la traseu am avut examinator pe unul Iepure colonel sau nu stiu ce grad avea foarte exigent poate unii il mai stiu oricum am vazut acum cum se face scoala de soferi si cit de mult isi dau silinta instructorii,un coleg de-al meu a facut scoala si intr-o zii a luat masina altui coleg de serviciu sa faca cateva manevre prin curtea inteprinderii.la un moment dat dupa mai multe smucituri si balbaieli ale masinii care era subturata l-am intrebat daca l-a invatat sa mearga cu ambreiajul patinat ca sa nu mai smuceasca masina si surpriza raspuns :cei aia ![]() am ramas si eu si celalalt ![]() asa ca multi instructori nu ii intereseaza decit sa i-a banutu de la cursanti si atit |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
am luat perimsul din prima 22 puncte si cu traseul stiti voi cum
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat A-ul la a doua incercare cu 24 de puncte. La prima am reusit 20 de puncte (gresind la cele mai simple intrebari).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am luat din prima cu 24puncte...Nu am stiut cele 2 intrebari legate de sanctiuni pt ca nu am invatat acel capitol, stiam ca sunt maxim 2 intrebari
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Prietena mea a luat fara sa dea spaga si, sa nu incercati sa insinuati ceva ca v-am spart!
![]() A avut si noroc, ce-i drept cu alte trei colege care au dat inaintea ei, una a picat direct, ca nu mai stia cum se regleaza scaunul, ailalta era varza total la semne si indemanare, iar alteia i se oprea motorul in draci. Asa ca... a zis gaborele sa le dea la celelalte un exemplu ca se poate. Oricum, nu i-as da Loganul pe mana... ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |