Educati smecherii de Bucuresti!, ...apel la solidaritate
![]() ![]() ![]() |
Educati smecherii de Bucuresti!, ...apel la solidaritate
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AMW @ 29 Nov 2006, 00:52) de ce la noi in tara BMW="jmeker" plin de bani care alearga masina si nu il intereseaza de nici o regula de circulatie etc.???? reinvii si eu putin topicul asta ![]() De ce exita la noi (pe forum) in tara tot felul de oameni care fac astfel de comparatii. Sincer va spun ca am vazut "uscaturi" de soferi pe toate tipurile de masini posibile. Si ca sa va dau exemplu, urmatoarea data cand stati la semafor in dreapta refugiului (sa zicem la Muncii ![]() Eu as vrea sa se intample ceva care sa ii cuminteasca pe toti "jmeker"-ii nu numai pe cei cu BMW-uri. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Legalizarea aruncatoarelor de grenade e suficient?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Un sfat de om intelept (nu eu), zice ca ar fi bine sa nu faceti vreo pozna si faceti un mare rau cuiva, cu intentia de a-l cumninti. O vorba foarte inteleapta spune ca cel mai mare rau, se produce ca urmare a unei intentii bune. Nu cred ca vreti sa va fie luata fapta drept ofensa si sa va lase careva in floarea varstei fara dinti, ori mai rau sa provocati indirect accidente, care pot avea urmari de la usoare.....la foarte grave. Si eu si voi suntem frustrati de comportamente de oameni nesimtiti, dar nu avem posibilitatea, individual sau in grup restrans sa educam prin mijloace asa de directe. Amenzile si punctele, reprezinta o modalitate de educatie indirecta, deci vedeti ca nici politia nu da cu paru asa cum ati dori voi sa o faceti.
Multa grija! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"cand stati la semafor in dreapta refugiului (sa zicem la Muncii ) vedeti ce tipuri de masini trec prin stanga refugiului. Din experienta mea sunt de toate felurile.
Eu as vrea sa se intample ceva care sa ii cuminteasca pe toti "jmeker"-ii nu numai pe cei cu BMW-uri. " Venind pe Calarasi ? Suna la brigada politie rutiera si fa-le sesizare . |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
D-aia nu mai pot dormi gaborii in timpul programului...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Raportez cu mandrie:
![]() Azi am ajutat cat de cat la educarea unui smecher. Mergeam eu vesel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper ca i-am zgariat bara, a mea n-a patit nimic. Oricum, am plecat vesel si relaxat mai departe, si lui sper ca i-am stricat toata ziua. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
ovidiusoft nu pot decat sa te felicit
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
QUOTE(Radduu @ 23 Mar 2006, 16:02) La fel am patit si eu cu un bmw seria 5, era un pusti cordit la volan cu o ***** blonda in dreapta, dar eram prea grabit sa ma iau cu el asa ca i-am dat prioritatea de "semecher" . P.S. nu era argintiu? ![]() mai fratilor lasati naibii pe astia cu BMW --- va invit la mine pe calea grivitei sa vedeti cate dacii trec pe langa bmw, mercedes, audi, vw... etc.... pe linia de tramvai..... vreti sa vedeti ??? vreti sa va pun poze ?? asta este o situatie GENERALIZATA - nu legate de un anumita marca de masina .. luati'va daca vreti de taximetristi, RATB .... ceilalti soferi toti intra la aceeasi categorie fie ca au ferrari, fie ca au trabant ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 15 Dec 2006, 20:53) Raportez cu mandrie: ![]() Azi am ajutat cat de cat la educarea unui smecher. Mergeam eu vesel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper ca i-am zgariat bara, a mea n-a patit nimic. Oricum, am plecat vesel si relaxat mai departe, si lui sper ca i-am stricat toata ziua. ![]() ovidiusoft nu pot decat sa-ti spun ca puteai fi acuzat de distrugere ( chiar minora ) si poate nu chiar vatamare corporala.....daca ala era destept si se arunca jos ... se ducea la iml ... si ca l-ai lovit in genunchi si ca nu mai poate calca cum trebuie.... iti urez "CAT MAI MULTE FAPTE nePENALE !" ![]() This post has been edited by NoDacia: 16 Dec 2006, 13:16 |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Sigur ca da, si eu m-am nascut alaltaieri. Distrugere nu e cazul, n-auzi ca el mi-a zis sa dau in ea? Plus ca e foarte greu de dovedit, nu cred ca i-am atins-o atat de tare. Apoi, eu m-as fi bucurat foarte tare sa ajungem la tribunal, cu expertiza medico-legala & stuff. Pai de ce sa nu plateasca si el milioane bune de tot pe avocati, dupa care sa plateasca si toate cheltuielile de judecata?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
vita era pe contrasens si in loc sa-si ceara scuze de ilegalitatea facuta, a provocat si agresat verbal un participant la trafic care se deplasa regulamentar. mai ales ca el a coborat primul din masina, deci daca se ajungea la escaladarea situatiei cu pumni, ovidiu era in legitima aparare.
asa ca fiti seriosi, nici o instanta din lume nu-l lasa sa scape pe ala fara sa zica adios la permis si sa bage si adanc mana in buzunar. daca se ajungea la proces, ovidiu cu un avocat bun se mai scotea si cu un profit frumusel... judecata nu e ca la scoala primara unde amandoi copii care s-au batut sunt trimisi la colt cu nota 4 la purtare. conteaza enorm cine a calcat legea primul. This post has been edited by GunX: 16 Dec 2006, 13:55 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
A, corect zice GunX, in afara de faptul ca nu m-am dat jos din masina, nici nu i-am vorbit urat. I-am zis "ma" de cateva ori dar atat. Nici macar nu i-am aratat degetul.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La chestii din astea, tineti minte : totdeauna cereti nume si numar de telefon de la martori. daca puteti si aveti cu ce faceti si poze (unii s-ar putea sa refuze sa se implice, dar ii puteti speria cu bluff-ul ca exista si la noi o lege ca afara, care pe cei care se feresc sa declare ce au vazut, pot intra sub acuzatia de complicitate). un martor sincer si onest de la fata locului poate valora greutatea lui in aur, daca se ajunge la tribunal. mai ales cu noul cod rutier, unde un pieton lovit pe trecere, poate insemna puscarie sau nici o problema, si totul doar in functie de culoarea semaforului in acel moment (lucru imposibil de probat fara martori)
si neaparat telefonul se da la 112 unde ramane inregistrarea, apoi plangerea la politie se completeaza in scris, nu se schimba pareri, vorbe si impresii cu politistul, pana trece timpul si se plictisesc curiosii. This post has been edited by GunX: 16 Dec 2006, 13:57 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Ai educat unul mai raman 999999...........!
Faza e ca maine/poimaine ne putem trezii cu unul care flutura un pistol(cum s-a mai intamplat de altfel )sau alte ustensile de distrugere in masa). |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
GunX |
![]()
|
Deci eu ca am pistol, sunt zeul soselelor, n-are nimeni ce sa-mi faca? Pot sa va dau si jos din masina la semafor sa va dau castane sau suturi in fund, atata vreme cat flutur o ustensila din asta? Uite ca nu stiu de ce, dar nu prea cred...
Lasitatea pe termen scurt si in cazurile grave e foarte sanatoasa, insa pe termen lung si generalizata face ravagii (uitati-va ce fel de popor calcati in picioare de orice "smecher" am ajuns din cauza asta) Stiti bancul? 100 de romani alergati de un negricios cu o bata: - Unde fugiti bre, nu vedeti ca voi sunteti o suta si el e unul singur? - Pai da nene, da poti sa stii in care da primul? This post has been edited by GunX: 16 Dec 2006, 14:11 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
@B 45 GAO - n-am pretentia ca l-am educat. Dar sigur a pierdut mai mult timp cu mine si si-a facut nervi, s-a speriat, decat daca s-ar fi asigurat, ar fi facut stanga pe sensul lui si apoi ar fi facut iar stanga unde voia sa intre (eu asta banuiesc, ca voia sa intre pe urmatoarea strada si a vrut s-o scurteze). Si POATE data viitoare o sa se gandeasca mai bine daca nu cumva o sa dea peste alt nebun ca mine si daca nu cumva prefera sa mearga normal. Si POATE daca noi n-o sa mai fim toleranti cu ei, o sa-si dea seama ca nu au nici o solutie decat sa respecte regulile.
Atentie, eu NU incit la violenta, injurii, distrugere de proprietate (ieri am improvizat ![]() ![]() Sigur, pentru asta trebuie sa ai timp, dar 5 minute in drum spre servici merita distractia ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Eu sunt "LAS".Daca iesi tu cu pistolul la mine,in nici un caz nu am sa ma apuc eu sa iti dau o lectie si sa iti spun povesti.Eu ma tirez frumusel si imi vad de drum.Ma bucur ca mai am maini/picioare /....
Nu prea vad ce face lumea cu pistol in masina?Chiar sunt curios? 1-Daca la tine iese unu cu un pistol ce faci?Il scoti si tu pe al tau si incepe Kosovo? 2-Pentru ce iti trebuie un pistol tie in masina? Adica in loc sa incercam sa ne autoeducam.....trebuie sa incepem sa ne facem singuri legea ca sa nu mai fim lasi?Mai bine imi iau si eu un pistol sa nu mai fiu las sau ma abtin? |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
GUN X astept opinia ta sau defapt a tuturor cu "pistoale in masini"
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da si sa va vad eu p'aia mari si tari cu bate daca o sa va luati vreodata la bataie si sa dati in cineva ...
Si atunci dne fereste poate moare ala sau il loviti super grav..sa vedeti ce-o sa blestemati ziua cand ati pus mana pe acel obiect de "barbatie"..... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bj |
![]()
|
@ovidiusoft: gresit procedat. Eu opream masina, il rugam sa imi faca loc si daca nu vroia sunam la 112. Stiu ca poate nu avea acelasi "efect", dar asta e calea normala si trebuie sa ne obisnuim cu ea.
Recunosc, rusinat ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Mi-a trecut prin cap, cand am vazut ca se da jos din masina, dar m-am gandit ca:
1. nu e urgenta si o sa-mi iau vreo amenda ca am deranjat organu'. 2. intre timp ala se evapora si eu nu aveam nici o metoda legala sa-l retin acolo. Si o sa-mi iau o amenda ca am deranjat organu'. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
FYI - conform noului cod rutier, cine e pe contrasens isi pierde permisul (nu mai e o simpla amenda, ca dupa vechiul cod rutier). Daca tu circuli pe linia de tramvai de pe contrasens si il lovesti pe unu care facea stanga, nu ala isi pierde permisul (ca pana acum - era o aberatie) ci tu. Aflat de la un politist de la Candiano (a povestit cum i-a luat permisul unui taximetrist, si ala zambea relaxat si nu vroia sa creada pana in momentul in care i-a rupt dovada).
Cu alte cuvinte - puneti-va bull bar, le faceti o mica zgarietura - si gata, i-ati "educat". E drept ca o sa pierdeti cateva ore bune la politie ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE da, da... si marmota... Marmota asteapta fraierii sa vina si ei sa faca reclamatie.... Nu mai stiu pe ce forum am citit relativ de curand, poate tot aici, cum cineva a dat e-mail la politia rutiera, reclamand niste incalcari repetate ale regulilor de circulatie pe un tronson anume , a si primit raspuns si a si avut ocazia sa vada politia in actiune ca urmare a sesizarii sale. Nu mai retin amanuntele. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 15 Dec 2006, 21:53) Raportez cu mandrie: ![]() [...] Sper ca i-am zgariat bara, a mea n-a patit nimic. Oricum, am plecat vesel si relaxat mai departe, si lui sper ca i-am stricat toata ziua. ![]() Sa vezi ce te saturi tu de facut faze din astea cand iti tine unu minte masina (nr. de inmatriculare) si dup-aia mergi linistit si te miri de ce te fugareste nu-mai-tii-tu-minte-ce masina! Patita de subsemnatul, dupa ce le-am aratat degetul mijlociu unor cucoane cu un Passat care-mi tot dadeau flash-uri si claxoane sa intru intr-o intersectie in care tocmai intra din dreapta tramvaiul. Veneam de la Arad si aveam ceva viteza (cred ca 120) cand vad ca un Passat alb se propteste in fundul meu la vreo 2-5 m si-mi baga faza lunga-n oglinzi. Avea ala niste xenoane de luminau ca niste proiectoare de antiaeriana. Am calcat usor frana, mi-a dat claxoane. I-am facut semn (semnal dreapta) sa ma depaseasca, n-a vrut. Am deschis geamul si i-am facut semn: "du-te!". Iar claxoane si flash-uri. Am incetinit de la 120 la 90. Tot nu m-a depasit si am mai mers vreo 2 km. Deja era coloana in spate. Unul cu o octavia a intrat in depasire. Cand l-am vazut ca vine pe langa ala cu Passatul am calcat-o si eu. Ala cu Octavia imi dadea claxoane, ca venea un tir din fata, dar asta am si vrut, sa-l fac sa se bage intre mine si Passat. Acolo a si intrat, ca il facea tirul muci daca nu. Dup-aia ne-a depasit ala cu Passatul si cand am vazut numarul, TM-58-###, mi-am amintit de cucoanele pe care le-am "disciplinat". M-a depasit ala cu Octavia intr-un cor de claxoane si dus a fost! De atunci nu mai educ pe nimeni. This post has been edited by Illusi0n: 19 Dec 2006, 23:05 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Foarte urata chestia cu accelerarea cand a intrat Octavia in depasire.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda...multa minte trebe sa ai sa accelerezi cand intra unul sa te depaseasca. Si daca statea pasatul in spatele tau ce daca, mare chestie, mergeai cu 90, 70 si tot asa...pana iti spun eu ca te depasea (sau te opreai pur si simplu intr-o parcare daca iti era atat de frica)
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 15:26 |