Noul Seat Leon, ... parerea proprietarilor
![]() ![]() ![]() |
Noul Seat Leon, ... parerea proprietarilor
Geo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate ar fi bine sa pui intrebarea asta pe
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?act=idx Ca sunt mai in domeniu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Stai linistit Klaus, o sa intreb peste tot
![]() Nu stii de unde sare iepurele, poate aflu chestii interesante si de pe aici ! |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am vazut Leon-ul la SIAB.
Mi-a placut designul, interior si exterior, mecanica e Golf 5 deci cel putin foarte buna. Nu am mers cu el, dar in testele Auto-motor-si-sport statea bine. Nu mi-a placut in schimb vizibilitatea de jur imprejur si mai ales in spate! Mai mult am sa intreb pe un prieten de-al meu care a testat asa ceva si iti voi spune parerea lui. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Este superb Leon , intradevar , insa sfat adevarat iti pot da doar legat de motorul 2.0 TDi-PD 140cp. Am mers recent intr-o Octavia II cu motorul respectiv si vreau sa-ti spun ca isi face toti banii! Pur si simplu simti ca nu se mai termina cuplul. Acum daca diferenta de pret este o problema , ti-as putea spune ca Stylance 1.9 TDi-PD costa ceva peste 19.000 euro DDP , iar cu doar 1.600 euro mai mult iei Octavia II Ambiente 2.0 TDi-PD.
Despre fiabilitate si greierasi , stai foarte linistit , sunt masini nemtesti! Nu-i mai asculta pe cei care incearca sa "omoare mitul" nemtesc pentru ca ei sunt in general niste persoane care conduc Renault sau PSA , sunt multumiti sau nu de ele (irelevant) ..insa nu-si pot imagina de ce ar da mai multi bani pe ceva nemtesc sau pseudo-nemtesc precum Skoda/Seat , pentru ca Megane-ul , C4 sau 307-le lor li se pare mai mult decat suficient. Dar lasa-i in ignoranta lor. ![]() Numai bine. PS: N-as vrea sa inteleaga cineva ca am vorbit de rau cele trei modele frantuzesti de mai sus , chiar imi plac toate trei ..insa sunt complet surclasate la stil , eleganta , calitate finisaje si lux de catre Octavia II , Leon , Golf V. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Stai linistit AND, ca daca aveam bani de Leon, imi luam...
Imi place Leonul f mult, dar o motorizare buna - FSI sau Tdi este prea scumpa pt buzunarul meu! Eu as merge pe 2.0FSI, parca.. 150Cai! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am auzit (de la cineva care lucreaza la Porsche Romania) modelele Seat sunt cele mai nefiabile masini din grupul VAG, iar respectiva persoana mi-a recomandat orice alta marca in afara de Seat.
De altfel stiu un caz de Seat nou care a ajuns de mai multe ori in garantie in primul an: nu se mai aprindeau lampile de stop cand frana si au trebuit sa umble si pe la cutia de viteza. In alta ordine de idei am condus un VW Polo 1.4 TDI 80CP si un VW Passat 2.0 TDI 140CP si pot spune urmatoarele: in timp ce cu Polo ai senzatii mai mari la plecare de la semafor (este foarte iute in acceleratie pana pe la 70-80km/h), cu Passat-ul cuplul nu se mai termina (desi ai senzatia ca accelereaza la inceput usor mai greu ca Polo, motorul nu se sufoca nici la 160km/h). Pentru senzatii tari, un VW Polo 1.9TDI 130CP ar fi super. |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
"Mi-a spus cineva de la...", "am auzit ca...." asta ne omoara pe noi...
![]() Ia-ti Leon, Polo e cam mica... Passat prea scump. Din vazute DE LA CEI CARE AU (si nu zvonuri), Leon e super ok si da si senzatii cate vrei ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:37 |