Pleoape Logan
![]() ![]() ![]() |
Pleoape Logan
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
mda...nu mai bine punem pe tot farul?As fi curios sa vad cum ies...daca are aspect...daca te pricepi...incearca
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
uite aici,ce misto vine:stiti a cui e masina nu?
This post has been edited by klaus: 11 Sep 2006, 12:02 Attached thumbnail(s) gkj.jpg ( Size: 53.03k ) Number of downloads: 913 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
Pleoape de la prostreet tuning........ nu la toate masinile le nimeresc sa le puna sa stea cum trebuie.......
Attached thumbnail(s) IMAG000611.JPG ( Size: 148.59k ) Number of downloads: 1044 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
astea de la prostreet ori mi se pare mie, ori masina pare cam somnoroasa cu ele.. mai lipseau niste cearcane
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
XenonXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 December 05 From: Sinaia, Prahova ![]() |
Mi-am luat un set de pleoape din fibra de sticla pentru logan si am incercat sa le vopsesc direct (albastru egee), cu toate ca ma gandeam ca nu o sa prinda ...., ceea ce s-a si intamplat.
Spuneti-mi si mie va rog cu se sa dau inainte de vopsea si unde gasesc. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
- XXL Jmekerii fac ce vor... fraierii fac ce pot...
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu diluant,le degresezi bine si le dai cu Plastofix sau Plastic Primer.Le gasesti in targ sau la magazine dedicate.Dupa aceea le vopsesti.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
XenonXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 December 05 From: Sinaia, Prahova ![]() |
Am gasit GRI PRIMAR in Careffour.
E acelasi lucru cu ce spui tu adica PRIMER ? Banuiesc ca nu, dar intreb ![]() |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.558 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(XenonXXL @ 21 Nov 2006, 21:58) Am gasit GRI PRIMAR in Careffour. E acelasi lucru cu ce spui tu adica PRIMER ? Banuiesc ca nu, dar intreb ![]() Nu stiu ce ai gasit tu,dupa nume o fi vopsea.Vezi ce scrie pe spray,daca zice ceva de tratamentul plasticului inaintea vopsirii,ala e,desi nu cred.Cel mai sigur te duci in targ la ala care face sprayuri cu vopsea si ii ceri. |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu mi-am pus pleoape de la prostreet si sunt perfecte.Nu sunt vopsite dar sunt in schimb pregatite pt vopsire .Beton si asta nu e reclama doar satisfactia unui cumparator multumit
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
cristi_xp |
![]()
|
Subscriu la ce ai zis tu !
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
offf eu am pe amsina de 1 an aproape........ sunt modelul de la baia mare...........cele de la prostreet.........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am de la prostreet... sunt pe deplin multumit ( sunt vopsite de mine fara plastic primer ) le am de aproape un an...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
XenonXXL |
![]()
|
Mdah .... le-am dat cu primer .... le-am vopsit apoi cu albastru egee cu acelasi cod pe care-l are masina Te61G parca ... si le-am dat si cu lac .... si idioatele au iesit nuanta mai inchisa ! Disper !
Cu ce vopsea sa le dau sa-mi iasa ca masina. PS: Cred ca astia de la Dacia au culorile exotice .... |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
XenonXXL |
![]()
|
Ziceti fratiori ce sa le fac ca m-au costat pana la 1 milion pana acu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca vopsesti un reper la verticala si un alt reper la orizontala, cu absolut aceeasi vopsea, vor iesi nuante diferite.
Plus ca vopseaua isi mai pierde din culoare in timp. E normal ca o vopsea noua sa difere de aceeasi vopsea "imbatranita". Ca sa nu mai zic ca difera si in functie de dispersia vopselei din pistol, de distanta aplicarii, de presiune... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
XenonXXL |
![]()
|
Pai si pana la urma ce sa ii fac ??
Ma gandeam ca m-am pacalit cu marca vopselei, cine stie vopseaua de pe masina o fii facut cu o marca, iar a mea e cu Synto, sau cam asa ceva ... Deci ... nuanta e spre mov aproape ... chiar asha diferita ? Tin sa mai precizez inca odata ca pe tub scrie acelasi cod ca pe caroserie ! |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sa te duci sa dai o spaga mica la un service dacia si ai rezolvat problema eu asa am facut
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
Eu am luat pleoapele din tirg de la vitan 50 ron , vopsea,lac,intaritor,plastifiant+diluant 20 ron, vopsitor 20 ron.
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 118.24k ) Number of downloads: 824 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
alte modele de pleoape ?
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
XenonXXL |
![]()
|
Adi ZSS, tu ai dat 20 de ron pe toate alea ???
Eu am dat 26 ron numai pe Plastic Primer .... Si mai am si eu o intrebare ce rol are intaritorul ? |
--------------------
Dacia
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Intaritorul sau catalizatorul (vopselei) cum i se mai spune ajuta la o uscare mai rapida a vopselei.
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
50 ron cand au aparut ? Acum 2 saptamani erau 35 ron. De fapt , e targul plin de rechini .
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Mihai R |
![]()
|
daca o iei pe primu rand ... de la dreapta spre stanga, o sa observi ca pe randul ala multe chestii sunt aproape de 2 ori mai scumpe decat pe randul din stanga.
|
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
exista pleoape cu 35 ron, la ultima baraca (aproape de unde sunt masinile expuse sub acoperis) de pe al 2-lea rand parca, unde au si eleroane, praguri, etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact . Nenea ala zicea ca poate sa le aduca si vopsite la ce culoare vrei. Cu totul am inteles ca 50 ron si le iei in 2-3 zile.
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Mihai R |
![]()
|
suna bine ... cred ca am sa-i fac si eu o vizita
|
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
Uite si alt model de pleoape care am avut eu.
Attached thumbnail(s) 9.jpg ( Size: 142.86k ) Number of downloads: 722 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 18:04 |