Este bun Ambition pt femei?, Vreau sa cumpar LGN Ambition
![]() ![]() ![]() |
Este bun Ambition pt femei?, Vreau sa cumpar LGN Ambition
cirotaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
- X-01-YYY
|
|||
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
QUOTE(AND @ 28 Mar 2006, 22:59) Am fost rautacios, mea culpa... off topic: Cred ca inca mai sunt traumatizat de faptul ca m-a depasit o tanti cu un Fiat Punto cind testam si eu performantele la ZKR. Ori i se agatase pedala de gaz sub pres si nu gasea ambreiajul si frina ori intr-adevar stia ce face. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Desi din multe puncte de vedere este o masina potrivita pentru sotia ta tot ramane problema la mersul cu spatele. O sa aiba ceva de furca pana se obisnuieste sa se uite in oglinzile laterale si apoi tot ramane problema cu estimarea punctului in care se termina masina.
Despre parcari la femei....mama nici nu se incumeta sa parcheze daca nu are juma' de rezervor de benzina. Exista intoarcerea din 3 manevre si intoarcerea cu 7 litrii. This post has been edited by mafiosso_LODAN: 31 Mar 2006, 14:29 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:39 |