DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme relanti..., Ma poate ajuta cineva ???

bogdan B-14-FNF
post 25 Mar 2006, 21:18
Post #1

Membru

Group: Members

Am un carburator dublucorp cica de R5 , merge super in turatie dar nu il pot lasa mai jos de 1800-1600 de ture , l-am curatat , iam schimbat jiglerele , garnituri , tot ....... Am reusit sa il aduc in 1200 de true dar tremura toata de se destrama . Chiar nu stiu ce sa ii mai fac . Poate ca e din cauza ca am motor de 1400 ??!!!
Este cineva care ma poate ajuta in afara de mecanic ???
Multumesc.

--------------------
dacia break - B-11-FNF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlinREHAU
post 26 Mar 2006, 00:46
Post #2

membru incepator

daca motorul tremuta , poate ai turatia de 700 800 si de fapt turometrul sa nu indice bine ... asculta motorul daca esti obisnuit cu el poate iti dai seama ...

--------------------
Dacia break 96
+
bogdan B-14-FNF
post 27 Mar 2006, 22:33
Post #3

Membru

Am descoperit singur dupa ce am fost la 2 mecanici si la carbotest , galeria este din doua bucati dar cea de admisie este un pic mai subtire la buza unde vin piulitele si din cauza asta oricat o strangeam , strangea doar evacuarea , am atasat o jumatate de saiba doar pe partea admisiei si leam adus la fata pe amandoua . Acum merge super , cat despre sunetul scos de carburator .....SUPER......fara filtru biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
dacia break - B-11-FNF
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 22:00
Forum Renault