ANGEL EYES PE DACIE, merita sa punem angel eyes pe dacie????
![]() ![]() ![]() |
ANGEL EYES PE DACIE, merita sa punem angel eyes pe dacie????
micu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|||
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
eu nu stiu unde zici... zi macar zona sau ceva...
|
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
micu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
in germania se gasesc cercurile de "angel..." cu vreo 10-15E buc din fibra optica .tocmai a venit un prieten de acolo si saptamana viitoare pleaca sa mi le ia
|
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
supapa_jr uite aici o poza ...
Attached thumbnail(s) HPIM0653.JPG ( Size: 391.77k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
vezi ca vreau si drepturi de autor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
alexblondul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
radu022003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 September 06 ![]() |
salutare tuturor si bine v-am gasit. vad ca topicul a fost destul de vechi dar eu acum l-am vazut si nu m-am putut abtine sa nu las si eu o vorba aici. Angel eye= o bara PLINA din sticla (cele originale din fabrici) sau plastic cele mai accesibile noua amatorilor. acestea le puteti gasi in magazine care tin articole pentru decoratiuni interioare. Mai exact vergele de tras perdeaua. Daca aveti noroc puteti gasi si hexagonale, eu unu n-am gasit. Daca nu, tineti minte ca cele originale sunt cilindrice deci nu e nici o problema. puteti face "zgaraieturile" pe bara cum doriti, cu o filiera cu un pas mai mare sau cu un flex sau alt ceva niste sapaturi concentrice de cca.1 mm la o distanta de 2-3mm. cate un led la fiecare capat, si o rezistenta pe anodul ledurilor adica plusul, ceva in jur de 470 ohmi minim 220ohmi. nimic mai simplu. le puteti face si ovale si patrate asa cum am vazut mai jos discutandu-se. mie mi se pare o chestie de gust si... fiecare face cum vrea. cam atat, detalii si alte injuraturi.... in cele ce urmeaza.
P.S. eu unu nu-mi pun asa ceva pe dacie, dar daca cineva doreste..... banu' vorbeste. |
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa fac ceva in PS ca sa va faceti o parere despre AE pe dacie...daca are cineva bare hexagonale....cumpar si eu ramburs
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
radu022003 |
![]()
|
ti-am spus ar trebui sa incerci pe la magazine unde tin accesorii pt casa si sincer sa fiu cred ca tot vergele pentru perdea sau pentru jaluzele ai putea gasi.
|
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
radu022003 |
![]()
|
vizavi de ce spunea micu, mai sus putin, angel eye din fibra optica?
![]() |
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu "fibra optica" e asemanatoare cu o ata de lumina...care lumineaza doar la extremitati...am i right??daca nu imi cer scuze
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
mah tu esti lovit?
![]() ![]() ![]() si ala fibra optica! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
fibra optica e ca un fir, cum vrei sa-i zici, doar ca e de grosimea unui fir de par si transmite lumina de la un capat la altul, fara pierderi mari; folosita in telecomunicatii unde o raza laser modulata se :plimba: de la un capat la altul transmitand semnale care decodate iti dau tie internet si/sau telefonie VoIP. Lumina de pe fibra se poate observa doar la extremitati, asa ca pt angel-eyes e inutila.
Cu bagheta de la jaluzele a incercat un amic, fara sa o strieze si se vede ceva, dar mai are de lucrat la "sistem" ca sa dea bine la ochi. momentan e in teste. Si apropo, bagheta aia de plastic se poate modela cam cum vrei tu, dar la cald, mai exact in apa fierbinte, nu cu flacara, ca sa nu-si piarda proprietatile reflective de prisma translucida (ca aia e, la coada cozii). P.S.: Am lucrat cu fibra optica mai bine de 1 an. cine te-a "informat", si-a batut joc de tine sau habar n-avea ce vorbea. Am acasa mostre asa ca daca e cineva interesat, sa dea o fuga la mine sa vada ca nu se poate aplica. Pentru cei cunoscatori, nu va mai obositi, doar daca nu cumva vreti sa ma vizitati. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
radu022003 |
![]()
|
in cele din urma Siconi si-a facut mila si a dat niste explicatii mai riguroase pt cei care totusi nu folosesc internetul pt a se SI informa. oricum, e bine punctata treaba cu modelarea barei din plexiglas IN APA. e foarte bine de stiut, parerea mea.
Stima. |
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Ar mai fi o varianta, ce-i drept, mai migaloasa pe care nu oricine ar putea-o duce la finalizare...
Dintr-o placa de pleziglass transparent de 5-6 mm se taie discuri, apoi cercuri de diametrul interior al farului respectiv (se poate taia si dreptunghiular pentru alte modele de far, limita e doar lipsa de imaginatie ![]() In cantul cercurilor se dau gauri de 3mm si adanci cat un LEd de 3mm. Se monteaza cate LED-uri vreit voi (cu cat mai multe, cu atata mai tare efectul, dar ce-i prea mult strica!!!), inseriate cu rezistente de 220-470 ohmi (mai mici in nici un caz, daca tineti la LED-uri). Interiorul cercurilor de plexiglass il putem rotunji cu smirghel si le putem fixa in far cu pozipol (rezistent la temperaturi mari, ca becul, mai ales cel cu halogen va degaja suficienta caldura ca sa inmoaie plasticul, in caz ca aveati de gand sa-l fixati cu pistolul de silicon-plastic cald). Asta e ceea ce mi-a venit acuma in cap, inspirata fiind de constructia ceasurilor mele de bord (a se vedea topicul respectiv CEASURI ALBE SI...). Astept pareri pro si/sau contra insotite de comentariile de rigoare. |
--------------------
Mercury
2006
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
sa sti ca ideea nu e rea deloc....cam migaloasa treaba dar nu imposibil de obtinut.....totusi am o intrebare....oare plexitu nu se topeste de la caldura degajata de far
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca se folosesc becuri halogen cu filtru UV nu se intampla nimic.
This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2006, 14:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Siconi |
![]()
|
nu se va topi. garantat.
|
--------------------
Mercury
2006
|
kristalloz |
![]()
|
nu are cum sa se topeasca... eu mi-am lipit radiatorul cu poxipol si n-am probleme... nu cred sa genereze un led din ala 80 de grade
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
radu022003 |
![]()
|
trebe sa recunosc ca omu (Siconi) are imaginate, jos palaria si daca nu pui pe dacie sau masina iese misto si ca altfel de decoratiune.
|
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
barele nu se topesc,dar am vaga impresie ca se topesc ledurile
![]() Din cele 4 care imi mergeau, nu mai imi merge decat unul si ala de pe raful din stanga mijloc ![]() am facut poze dupa ce incepeau sa mi se arda unul cate unul...folosind leduri albe , in poze da impresia de un bleo...mai aveti rabdare vreo sapt sa ajung inbucuresti cu calculatorul meu si sa va arat 2 poze cate am reusit sa fac... Pacat...am ramas dezamagit...la cat visam eu la ele... |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
kristalloz |
![]()
|
te cred vierme, dar totusi pune o poza, mai discutam ce si cum, poate rezolvam problema si ii dam drumu' la productie!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
radu022003 |
![]()
|
vierme, baga un cooler
![]() |
--------------------
Dacia
1410
97 berlina
- BR 09 SSM
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
cam cum ar trebui sa arate angel eyes pe dacie
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kristalloz |
![]()
|
weiii ce faine is... daca ar fi lumina mai intensa ar fi si mai fain!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
pai o pot face mai intensa.....am facut doar asa ca idee
![]() ![]() This post has been edited by vlad_4tuning: 28 Sep 2006, 21:23 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
o mica problema la plexiglass e ca de obicei se matuieste pe suprafetele taiate, iar aducerea la transparenta initiala e destul de complicata prin metoda "home made" (ar trebui un cap rotativ din pasla care sa fie bagat in mandrina unei masini de gaurit si la turatie foarte mare sa se poata slefui ... plus tot felul de polipanturi, ceruri speciale cu care se slefuieste inainte etc; un tehnician dentar ar putea sa va dea detalii)
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
kristalloz |
![]()
|
ai facut virtual?
![]() strengarule! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Siconi |
![]()
|
Multumesc, radu022003, de aprecieri...
O precizare: desi pare s.f. ce am descris mai sus cu pleziglass in loc de baghete, e realizabil. Iar daca se mai si rotunjesc muchiile, se poate obtine un cerc cu sectiunea cam asa | ) ceea ce nu e rau deloc. pe partea plana se monteaza LED-urile si tot pe suprafata aia o sa aibe contact cu corpul farului. partea rotunjita vine in interior. E un pic de munca, dar se poate pune pe masina fara riscul de a face kitch. daca e sa iasa kitch, iese si cu cercuri facute din baghete, si chiar si cu originale de la BMW. Adica daca nu ai un pic de simt estetic, iese kitch fara indoiala. Totul e sa ai imaginatie, indemanare si rabdare la executie. Hic... pareea mea ![]() |
--------------------
Mercury
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:21 |