DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Adidasi"

Cr3ativ3
post 1 Apr 2006, 00:29
Post #31

Ma-nvart pe-aici...fac cercuri

Group: Members
From: PITESTI

Pe eastbay a dat comanda un coleg de al meu! 3 tricouri NIKE 9.99$ bucata + o sapca = 1.5 milioane! Produsele vin in 2 saptamani si banii se dau inainte! Mai multe detalii maine sau luni! Pana atunci mai pun o poza cu adidasii! Am inteles ca se percepe un comision sau o niste taxe ceva de 2$ pt fiecare produs dar nu stiu sigur va spun luni!

This post has been edited by Cr3ativ3: 1 Apr 2006, 00:30

Attached thumbnail(s)
IMG_0220.JPG ( Size: 484.86k ) Number of downloads: 15
IMG_0219.JPG ( Size: 583k ) Number of downloads: 20

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004
Nu stiu sa ma semnez :P !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 1 Apr 2006, 21:45
Post #32

Old Timer

From: California

QUOTE(SilviuB @ 29 Mar 2006, 12:16)
Valentine, dar niste site-uri in genul eastbay nu stii prin europa ?
*

Nu exista (decat eventual reprezentantele lor - footlocker tot cu stocul eastbay lucreaza de exemplu).

GABONE77 eu am luat de la un tip Shavvy 2 chestii. Restul mi le-am luat eu singur cand am fost in State. http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=174431 este threadul lui pe CG. Mai sunt si altii care fac pe acolo, dar in asta eu am incredere.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
BAC
post 1 Apr 2006, 23:51
Post #33

Membru autentic

From: Reghin

In cadrul grupului de firme pt care lucrez, este una care se ocupa de retail si este distribuitor autorizat Puma. In treacat fie spus firma mea produce pt Puma. Revin, firma de retail, distribuie si catre Metro si Selgros, si are mai multe magazine in tara, inclusiv in Bucuresti la Unirea. Exact nu stiu unde si unde mai are. Magazinele poarta numele de Puma sau Stone Creek. Acolo puteti gasi Puma originali, poate chiar fabricati in Romania. Alt lucru care trebuie sa-l stiti e ca in urma productiei rezultatul e categorisit pe trei tipuri de calitate A, B si C. Puma nu lasa nimic in urma, cumpara cele trei calitati la preturi diferite, nu permite vanzarea lor decat pe canalele autorizate. Nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa va aduc la cunostinta posibilitatile existente de cumparare si faptul ca s-ar putea sa cumparati nu doar calitatea A. Cred ca acest lucru e valabil la toate firmele, iar Puma ca si firma s-a desprins din Adidas.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
maxiK
post 12 Apr 2006, 11:17
Post #34

Membru autentic

Pana la urma am ales Head ca cei din link-ul pe care l-am dat mai sus. Merita sa mergeti la magazinul din Stirbei Voda vis a vis de judecatoria sector 6, se numeste Sport Weekend. Au adus o gramada de modele noi cu preturi variind intre 1,3 si 2,5 milioane.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
eminescu0
post 17 Apr 2006, 12:50
Post #35

Membru autentic

From: Colentina, inima strazii

doar HEAD au in magazinul ala ?

ia spuneti ce magazine de articole mai stiti raspandite prin Buc. In afara de reprezentantele Nike, Adidas, de Mall-uri, etc. Eu stiu de Top Sport si Famous Brands de langa Lazar, vizavi de Cismigiu.

--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 16:45
Forum Renault