RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(skyspot @ 11 Mar 2007, 12:13) nu, ca la logan se face economie de vopsea si costa jumatate din pretul vopsirii unei masini. acum serios, cam la ce pret se ridica o vopsire totala? Un prieten a dat pe vopsirea unei Dacii 1300 din anii 70 fix 1000 de euro, profesional, la cuptor, ca la carte, nu carpeala. Cred ca era tarif standard... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
je_design |
![]()
|
1000 euro?? imposibil. mai mult de 500 euro nu cred sa fie
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca vrei carpeli da, e cat spui tu, un vopsit profesional cu vopsea de calitate costa ~1000 de euro, cu mici diferente functie de masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
je_design |
![]()
|
argon, ai dreptate...
ma gandeam ca dupa ce iese din garantie sa o vopsesc toata intr-un atelier profi. acum astept sa-mi retusez vopseaua sarita de pe cantul aripilor (in service). |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Am facut un drive test aseara cu Logan. Multumesc acestui site. Am o dacie din 94 cu tabla mai buna ca cele din 97 si constat mai buna decat........................................LOOOOOOOOOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAANUUU.
Pacat de energia, materialele si vopseaua care nu se poate lipi pe tabla din rugina si calorifere de la REMAT topite. Macar daca masina ar fi fost livrata cu trusa de spray-ri, antifon si ulei ars... Pana la Protectia Consumatorului cred ca va trebui sa ne protejam singuri. Rugina spate jos dupa o iarna...! Pai de ce macar dupa achitare nu te face atent s-o imbraci bine in bitum negru sau altceva... Ce dezamagire ! Or fi pus tabla de REMAT sa scoata cheltuiala cu motorul...??? |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
Ak-47 |
![]()
|
![]() Soacra profesionista! Group: Members Posts: 103 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am constatat fara stupoare ca marginea pasajului rotii dreapta spate a capatat cateva puncte de rugina !
Fratilor culmea e ca tot ce am vazut pe topicul asta este predominant pe aceeasi zona si parte se pare ca problema asta e oarecum sistematica aceeasi zona, aceleasi manifestari un pic de offtopic.... Cu regret va marturisesc ca mai am in parcare o lancia din 1984 care a dat semne de rugina abia acum 6 ani cand am revopsit-o acum la 6 ani de la revopsire au aparut iar semne de rugina (vopsitul l-am facut intr-un garaj.....) poate ar trebui sa vopsesc si loganul intr-un garaj ca sa tina 6 ani vopseaua.... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference
- B 14 PVB [B]NU mai dati SPAGI, si asa PLATIM prea MULT![/B]
Mi-am luat Logan... Dacie in curs de evolutie!!! |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
m-am uitat foarte atent azi la Loganul din dotare si constat ca nu este nicaieri nici un punct de rugina.
ps: m-am uitat si cu lupa . am desfacut si chederele de la plafon m-am uitat si la roti si pe unde mai era posibil sa ma uit. mentionez ca spal masina o data pe saptamana si nu am garaj. domnule "f.marinescu" cred ca afirmatia:"Am o dacie din 94 cu tabla mai buna ca cele din 97 si constat mai buna decat........................................LOOOOOOOOOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAANUUU." este cam nerealista.nu vreau sa spun mai mult.poate ca iti iubesti dacia din '94 dar daca intradevar ai facut un test drive cu logan sigur nu ai fost in masina ci doar ai testat virtual pe situl dacia.ro si sa presupunem ca ai testat masina ; cum puteai sa iti dai sema de calitatea tablei la un test drive? ti-au dat voie in urma testului sa iei si un esantion de tabla din masina pe care ulterior ai testat-o in laborator ? This post has been edited by han_1.6 mpi: 24 Mar 2007, 10:58 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Hai sa va povestesc despre rugina de pe loganul meu.
Mentionez de la inceput ca masina e de culoare verde cameleon are 2 ani si aprox. 38000km a fost condusa intr-un mod decent si in afara de vopsea nu am avut alte probleme si as dori sa pastrez masina. Cea mai mare problema e ca de la pietrele aruncate de rotile fata s-a ciupit in f.f. multe locuri vopseaua de pe pasajele rotii spate cu toate ca i-am montat si aparatori de noroi originale dacia. Mai mult se pare ca a aparut rugina si din interior pe cantul pasajului, iar daca ma uit la praguri de jos in sus vopseaua a cam disparut si au devenit albe(din pacate nu am putut sa fac poze). Maine ma duc la cea de a 3-a revizie si vreau sa le prezint problema insa nu stiu cum sa abordez problema. Daca puteti sa imi prezentati o solutionare a problemei (revopsire inclusiv a pragurilor, etc. a. i. sa nu mai am probleme) as fi f. recunoscator. Attached thumbnail(s) 27032007.jpg ( Size: 215.16k ) Number of downloads: 3352 27032007_001_.jpg ( Size: 145.1k ) Number of downloads: 3512 27032007_006_.jpg ( Size: 137.08k ) Number of downloads: 3124 27032007_005_.jpg ( Size: 107.32k ) Number of downloads: 3439 27032007_011_.jpg ( Size: 105.24k ) Number of downloads: 3352 27032007_012_.jpg ( Size: 113.34k ) Number of downloads: 1493 27032007_015_.jpg ( Size: 126.12k ) Number of downloads: 1496 27032007_008_.jpg ( Size: 109.46k ) Number of downloads: 1423 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
je_design |
![]()
|
Rotile față ți-au aruncat așa tare cu apărătorile de noroi montate? Și eu am apărători, dar vopseaua mi-a sărit numai pe muchia aripilor spate.. Te rog anunță-mă și pe mine ce ai rezolvat în service. Eu deocamdată am pus puțină vaselina ca să nu prindă rugină..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Acum 2-3 saptamani am mers la garantie cu Loganul meu din 2005, culoare albastru egee, cu urme de rugina pe portbagaj. Mi-au facut poze, am asteptat raspunsul, si m-au refuzat pe motiv ca este vorba de lovire, nu rugina (???).
M-am gandit ca nu au facut bine pozele, asa ca am facut o serie si eu, si dupa puricare am gasit urme de rugina si la portbagaj (la portbagaj am in vopsea 2 fire de par prinse in vopsea, le-am facut si poze). Sper ca pozele astea sa fie mai clare si sa nu ma mai respinga iar. http://s14.photobucket.com/albums/a319/Endru/Rugina%20Logan/ |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
andreimna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 October 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005/berlina
|
|
michael_1.4MPI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 08 ![]() |
Salut tuturor... Legat de acele ciobituri le am si eu in aceleasi locuri.. Loganul meu e albastru metalizat(egee parca se numeste culoarea). Am fost la Dealer si ei mi au spus ca nu se merita sa sparg polita casco pentru atata lucru... mi au recomandat un polish auto de la ,,Turtle wax''(nu fac reclama) .. Polishu asta vine insotit si de un ruj care acopera zgarieturile adanci...insa problema e ca nu tine prea mult mai ales daca se insista cu spalatu pe suprafata tratata.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
imi reinnoiesc oferta ca toti cei care vor sa faca obiectul unei stiri la televiziune in legatura cu aceasta problema sa fie filmati si sa apara la televizor. Singura solutie este sa se stranga mai multi intr-un loc. macar 6-7, cu tot cu masini. toata treaba ar putea dura maxim o ora...
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
michael_1.4MPI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 08 ![]() |
DSC00213_mod.jpg ( Size: 401.52k )
Number of downloads: 1488
La asta ma refeream(dak se vede poza) 7 Feb 2008, 23:46: Va mai deranjez cu inca ceva: zilele trecute am dat rotile fata jos(de curiozitate ca sa zic asa) si iata c am gasit....... aveti si voi rugina asta ?? ..e cva normal? ![]() ![]() ![]() DSC00436_mod_3.jpg ( Size: 326.87k ) Number of downloads: 1774 This post has been edited by michael_1.4MPI: 7 Feb 2008, 23:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus
|
|
je_design |
![]()
|
<span class='edit'>7 Feb 2008, 23:46:</span> Va mai deranjez cu inca ceva: zilele trecute am dat rotile fata jos(de curiozitate ca sa zic asa) si iata c am gasit....... aveti si voi rugina asta ?? ..e cva normal? ![]() ![]() ![]() DSC00436_mod_3.jpg ( Size: 326.87k ) Number of downloads: 1774 [/quote] da, am observat si eu rugina acolo. si daca te uiti atent si in compartimentul motor gasesti rugina destula. |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Si la mine e la feln ue o problema.Avand in vedere ca aceste piese sunt in contact mereu cu tot ce e pe drum, apa, solutii anti inghete, sare, etc se creeaza acest strat la suprafata piesei fara sa o atace in profunzime.La o spalatorie cu jet de apa cum trebuie se rezolva.
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
je_design |
![]()
|
problema nu e rugina pe o piesa de 3-4 cm grosime...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
Salut,
am un logan culoare gri perla din iunie 2006 și cand am dorit să-mi montez protecțiile de aripi pe spate am constat ca de pe muchia aripilor mi-a sarit vopseaua. Am dat fuga la service-ul Nalba Galati și cât timp mi s-a facut constatarea am văzut o groază de mașini cu problema asta chiar daca se aflau acolo pentru alt motiv, ba mai mult apăruse și rugina la unele. În urma constatării se pare ca acestă problemă nu este acoperita de garantie deoarece s-a constatat ca de vina sunt pietricelele de pe drumuri iar rugina nu apare de la interior. Ciudat este ca nu merg decat rar pe drumuri de tara si atunci cu atentie iar masina are doar 21500 Km. Ce mi s-a incredibil este că o solenza de 5 ani cu 60000 în bord nu are nici o problema de aest gen. Ce e de facut? Ar putea fi o eroare de proiectare ![]() This post has been edited by FlorinF: 11 Feb 2008, 15:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E boala veche, s-a mai povestit pe topicurile de rugina si calitatea vopselei. Insa relativ nou e faptul ca Dacia refuza sa mai vopseasca aripile pe garantie.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
![]() IMG_0137.jpg ( Size: 357.71k ) Number of downloads: 2002 Imi miroase a punct de rugina din interior spre exterior (observati vopseaua decolorata pe margini). Ce parere aveti? Am vreo trei-patru astfel de pete cam de 1,5 cm, pe portierele stanga. This post has been edited by yO_: 12 Feb 2008, 22:32 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Se merita sa imi pun protectie la aripi, daca este deja ciobita vopseaua
Sau trebuie mai intai sa rezolv ciobiturile si dupa sa pun acel plastic pe muchiile de la aripi? Am la capota exact pe muchie sarita vopseau ca un varf de bat de chibrit ce s-ar putea face, sa cumpar vopsea si sa o vopsesec sau este ceva ce s-ar putea pune ca sa nu prinda rugina? Vopseau este doar sarita cum vad eu inca nu s-a ajuns la tabla, miane incerc sa pun ceva poze, sunt cam vreo 4 puncte pe ambele muchii, oare pe garantie se poate rezolva? |
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
omc |
![]()
|
![]() Loganist dezamagit :( Group: Members Posts: 23 Joined: 27 March 07 ![]() |
azi am facut si eu curatenie prin portbagaj si am descoperit cu stupoare RUGINA !!! si asta dupa 13 luni de la iesirea de pe poarta fabricii...
Attached thumbnail(s) IMG_4283.JPG ( Size: 944.78k ) Number of downloads: 1589 IMG_4287.JPG ( Size: 912.53k ) Number of downloads: 1577 |
--------------------
Dacia1310GPL-1988,
LOGAN Ambiance
1.4 MPI 2006
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu parafina care s-a scurs?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
si eu cred ca tot parafina sau ceara este . ceara este injectata la logan in praguri in lonjeroane ,chiar si in ranforsarile de la capota motorului.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yO_ @ 12 Feb 2008, 22:29) ![]() IMG_0137.jpg ( Size: 357.71k ) Number of downloads: 2002 Imi miroase a punct de rugina din interior spre exterior (observati vopseaua decolorata pe margini). Ce parere aveti? Am vreo trei-patru astfel de pete cam de 1,5 cm, pe portierele stanga. In poza pare mai mult o pata facuta de excremente de pasare... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:41 |