legislatie RAR, informatii exacte
![]() ![]() ![]() |
legislatie RAR, informatii exacte
kenno |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
- AB 05 MVY
|
|||
mc_maxx |
![]() ![]()
|
![]() ACHIZITI DE EPAVE Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 06 From: BUCHAREST ![]() |
orice modificare estetica sau tehnica se omologheaza la RAR, APROBAT SAU RESPINS, ACUM DEPINDE SI DE PORTOFELUL TAU
|
--------------------
DACIA
LOGAN
1,5DCI
- b-87-HCI -
- |
|
albert_md2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 29 August 05 From: Iasi ![]() |
nu orice modificare estetica trebuie omologata RAR.se omologheaza doar acele modificari care ating sistemul de iluminare si de rulare..deci sunt legate de siguranta in trafic.nu te duci la RAR daca iti evazezi aripa ,iti accentuezi pasajul rotii sau iti montezi un alt spoiler.
o zi buna! |
--------------------
opel corsa 1,4-1995
vw 1302-1971
1995/1972
- is-xx-xxx just_doktor
|
|
mc_maxx |
![]()
|
![]() ACHIZITI DE EPAVE Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 06 From: BUCHAREST ![]() |
si daca pui atipilde pe ea ce zici ai sanse sa iti i a talonul??? bine nu prea sunt astefel de cazuri ca politia este corupta, sau un exemplu cu tobele, sau parasolare,sau folii, lista tot continua , pleoape faruri, bine sunt niste lucruri banale dar legal ar trebui omologate
|
--------------------
DACIA
LOGAN
1,5DCI
- b-87-HCI -
- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pleoapele nu sunt acceptate de rar!
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
astia de la RAR sunt foarte prosti, ori foarte excroci. oricum traim in romania si asta e destul
![]() |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
yknot |
![]()
|
![]() just turbo Group: Members Posts: 226 Joined: 29 September 04 From: Braila ![]() |
o groaza de cunoscatori aici...
|
--------------------
volvo
480 turbo
1990 ex. owner r5 GTT
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Aberati aici!
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergeti voi lipa-lipa pana la RAR si depuneti o cerere cu ce va intereseaza. Apoi asteptati raspunsul acasica. Eu personal am cerut lamuriri cu privire la farurile de ceata si am primit o hartie in care scria:
Se pot monta cu conditia sa fie omologate conform unor standarde (si le enumera acolo) omologare care era vizibila prin existenta unui E intr-un cerc insotit de un numar corespunzator tarii care l-a omologat. Mai trebuiau sa fie montate la maxim 40 cm de extremitata laterala a masinii si sub linia mediana a farurilor originale a masinii. Imi pare rau ca nu am un scanner ca va puneam hartia. |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Intrati pe site-ul RAR si poate o sa gasiti mai multe date .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
kenno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 November 05 ![]() |
ce vreau eu e sa scot aripile si capotele si sa le dau o cu totul alta forma, sa le mai rotunjesc, sa le mai arcuiesc, intr-un cuvant sa arate asa cum nu arata acum. spunea cineva ca nu se aproba asta pentru ca, de exemplu, facand alte aripi din fibra de sticla modifici greutatea masini si nu ti se va aproba asa ceva. in cartea masinii se cer precizate " modificari care nu afaecteaza caracteristicile tehnice si functionale ale masinii" dar nu se spune nimic despre cele estetice- fie ele exterioare sau interioare. poate nu se aproba modificarile care atrag dupa ele midificari tehnice.
cred ca totusi o sa arunc o intrebare la RAR. pe site-ul RAR nu gasesc prea multe, din pacate. o sa mai incerc. |
--------------------
opel
astra
- AB 05 MVY
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai diferenta de greutat nu e modificare a caracteristicii tehnice? Ma gandesc ca niste kg mai putin pot influenta echilibrul, cum se comporta la frane, in viraje. La fel si modificarile de aerodinamica... Zic si eu, nu dau cu parul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:14 |