Loc de gratarel si mititei, Rau si padure obligatorii
![]() ![]() ![]() |
Loc de gratarel si mititei, Rau si padure obligatorii
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
baga detalii cu snagovul si inchiriatul gratarului....n-am mai fost de 10 ani la snagov...
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jhr @ 6 Apr 2006, 22:43) pai .... este vorb de baza CFR (apropo vara exista si un tren care te duce acolo, merge numai in w/e, pleaca pe la 8 am, si se intoarce pe la 6 pm - pentru kinderi e foarte fun) se plateste o taxa de intrare (nu stiu cat, probabil ceva 10 RON/persoana),inauntru exista vre-o 2 terase, restaurant, terenuri de sport (baschet, volei, tenis, sunt si ceva bungalowuri de inchiriat, un bazin (strand) barci de agrement, etc. grataritul se face in locuri special amenajate, nu stiu cat costa "inchiriatul" oricum eu nu am mai fost acolo de vre-o 5 ani |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mai baiteti mai bine va poftesc la mine in livada , langa Stefanesti, loc de 1800 mp special amenajat pentru gratare.Avem la dispozitie gradina cu flori , bolta de vita de vie ca sa stam la umbra(foarte deasa), gratar mare(nu poate fi mutat/furat), livada de peri , meri , pruni , etc.Cat de curand am sa motez si o piscina metalica, destul de incapatoare si totul o sa fie perfect.
Nota : in cazul in care vrem meciuri avem TV ,si pentru a "racorii" bericileo combina frigorifica.In plus am pus si niste gazon unguresc in caz ca ne chinuie talentul. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Care stiti mai multe de Transalpina, am cautat pe google si n-am gasit mare lucru
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
tarzy esti mare , merci. Imi sticlesc ochii ca girofarurile , de abia astept sa imi catar masina pe acolo , da parca mi-e mila sa o pun de gratar acolo , pare prea virgina zona dar de offroad merge la marele fix.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tarzy |
![]()
|
pentru offroaduri uite aici cativa pasionati:
http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=2...ght=transalpina aztec e un fenomen daca folosestii tehnica inalta aici gasesti "trak-ul" pe GPS: http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=6...ght=transalpina PS: sper ca linkurile postate sa nu fie considerate reclama |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
e super - cu SN m-as incumeta - ar fi frumos sa ne strangem mai multi - un fel de intalnire Daciaclub - ce ziceti? o noapte cu cortul eventual...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 7 Apr 2006, 10:51) Mai baiteti mai bine va poftesc la mine in livada , langa Stefanesti, loc de 1800 mp special amenajat pentru gratare.Avem la dispozitie gradina cu flori , bolta de vita de vie ca sa stam la umbra(foarte deasa), gratar mare(nu poate fi mutat/furat), livada de peri , meri , pruni , etc.Cat de curand am sa motez si o piscina metalica, destul de incapatoare si totul o sa fie perfect. Nota : in cazul in care vrem meciuri avem TV ,si pentru a "racorii" bericileo combina frigorifica.In plus am pus si niste gazon unguresc in caz ca ne chinuie talentul. Pana nu vede nevasta ce scriu: Ai in oferta si ceva fetite sau aducem la pachet ![]() ![]() ![]() Salivand bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(madkatweb @ 7 Apr 2006, 17:37) e super - cu SN m-as incumeta - ar fi frumos sa ne strangem mai multi - un fel de intalnire Daciaclub - ce ziceti? o noapte cu cortul eventual... daca se face, eu .... o sa vin cu ARO ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Fetite poate gasim(mai mult ca sigur , daca ma aude CINE_NU_TREBUIE am incucat-o rau..) asa ca zic rapid , cine are ,sa-si aduca, cine nu are gasim , dar Shhhh! sa nu ne auda STI_TU_CINE.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 7 Apr 2006, 22:02) Fetite poate gasim(mai mult ca sigur , daca ma aude CINE_NU_TREBUIE am incucat-o rau..) asa ca zic rapid , cine are ,sa-si aduca, cine nu are gasim , dar Shhhh! sa nu ne auda STI_TU_CINE. OFF TOPIC: Colega de apartament a vazut ce-am scris si a comentat tandra : Iubi (adica mosule) ce le trebuie gagicutelor iti lipseste si tie ![]() ![]() Jignit bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- fan VAG!
|
|
tarzy |
![]()
|
o varianta este aici:
QUOTE(tarzy @ 7 Apr 2006, 06:20) pai .... este vorb de baza CFR (apropo vara exista si un tren care te duce acolo, merge numai in w/e, pleaca pe la 8 am, si se intoarce pe la 6 pm - pentru kinderi e foarte fun) daca vrei sate duci cu masina personala se merge pe DN1, dupa ce se trece de Prisma, la iesirea din balotesti se face un drum la dreapta (de obicei exista indicator) pe acel drum semai merge vre-o 10 Km si se ajunge in Snagov sat - aolo intrebi pe localnici de baza CFR |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
E super misto acolo, am fost de 1 mai, intrarea costa 100 masina + 100 de om (oficial) , neoficial va intelegi si voi cu aia de la poarta. Am stat exact langa lac, poti sa faci si baie , si gratar si tot ce vrei.
This post has been edited by Radduu: 8 Apr 2006, 10:20 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
hai mai spuneti dastyea pe linga Bucuresti....
eu mai ieseam in padurea aia ...cum iesi din Bucuresti spre Tirgoviste.....era mai curatica...altceva? probabil ca e misto acolo la CFR...dar sa dau din prima 400+100 masina ca sa intru....si mai inchiriez si gratar.... ![]() Desi eu ca lucrez in Ministerul transporturilor nu cred ca dau la intrare nimica.....dar ash vrea ceva mai salbatic...cam mu.lte vreau nu? Asa ceva mai departe mergeam spre Cimpina la baraj la ...am uitat.... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
........Paltinu' (nu?!) pe Valea Doftanei.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe autostrada la km 36 faci dreapta, si mai mergi putin si ai in dreapta padure iar in stanga e raul arges parca, asta daca vrei salbaticie. Nu e cine stie ce dar e dragut asa. Am fost acum 2 ani, de vreo doua ori, ai si nisip , ai si padure, poti sa faci si baie...si daca sunteti mai multi iese destul de frumos. Soare si cald sa fie ca m-am saturat de ploaieee
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Da, paltinu...se merge ceva pe linga riu, apoi se urca serpentinele alea in fata barajului si gata...treci dincolo...mie mi-a placut si este mult mai multa liniste decit pe valea Prahovei.....
Multumesc si pt ideea cu Km 36... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
te duci fix de Inviere, sau a doua zi?
![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La Paltinu' este superb asezat campingul.
Dimineata cand te trezesti se vede lacul in toata splendoarea lui. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ma duc cand am timp. Nu-mi permite serviciul. Eu sper sa ajung a doua si a treia zi de pasti, chiar se merita.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cheile Bistritei - Valcea
![]() Pe drumul spre Tg. Jiu la Costestesti se face dreapta. La intrarea spre manastire se face dreapta si se mai merge cam 1Km. Zona este superba. |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Azi fost:Bucuresti,comuna Magurele,comuna Dumitrana unde drumul se termina pe malul Argesului.De la gara Progresul pana pe malul Argesului 15km drum asfaltat dar cu gropite si doar ultimii 500m pietruit.Fost apa mare dus la vale toate dar toate gunoaiele si ramas doar maluri curate dar curate.Pe maluri gasit portiuni cu pietris dar si cu nisip fff.fin.Desi a fost dumunica aglomeratie nu a fost pentru ca fiecare s-a amplasat la ceva distanta de vecini si loc este de la autostrada spre Pitesti pana la DN spre Giurgiu.Apa foarte curata si Argesul curge pe mai multe brate cu adancimi nu mai mari de 1M.Eu cautat loc ferit unde m-am simtit ca in CONGO si m-am si manifestat ca atare nefiind vreun moderator DACIACLUB pe acolo sa ma admonesteze.Recomand o zi pe malul Argesului unde va ve-ti simti in functie de pregatirea de acasa acolo fiind salbaticie dar primate sa va deranjeze garantat nu gasiti.Mentionez ca:TOT GUNOIUL FACUT L-AM DUS ACASA.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Da-n apropiere de Pitesti? De cand caut!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei mai offroaderi cu dacia ..in afara de bucuresti va recomand sa mergeti pe varful satra, se ajunge pe un drum forestier, numa aveti grija ca sunt pietroaie infipe in drum si baia de ulei poate ceda nervos. with ease and care merge superok.. doar ca e cam departe de bucuresti.. eu eram in trecere pe acolo. e o manastire sus in varf.. supermarfa.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un loc superb de gratar, fara tipenie de om, fara manele...
Complexul carstic Cioclovina, sunt vreo cateva zeci de pesteri, dar numai doua mai importante, Cioclovina Uscata, si Cioclovina cu apa. Din a doua izvoraste un rau, si trebuie sa treci pe sub apa sa intri in ea. hartajhunedoarasq6.jpg Attached thumbnail(s) IMG_2164.jpg ( Size: 483.43k ) Number of downloads: 152 IMG_2166.jpg ( Size: 529.75k ) Number of downloads: 153 IMG_2167.jpg ( Size: 416.55k ) Number of downloads: 144 IMG_2170.jpg ( Size: 331.01k ) Number of downloads: 151 IMG_2180.JPG ( Size: 187.27k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Radduu |
![]()
|
Am fost azi la Snagov, taxa de intrare este de :10 lei masina, 2,5 lei de om, era foarte ingrijit si frumos.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:57 |