Caut model de gratar zidit, vine vremea gratarelor...
![]() ![]() ![]() |
Caut model de gratar zidit, vine vremea gratarelor...
romulus |
![]()
|
||
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|||
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Pe mine ma intrebi ? Sau pe GABY ( Membru Cotizant ) ?
Eu nu am facut "cu horn". Doar am avut probleme cu unul, dar nu era al meu...era al nasului meu... si de cate ori mergeam pe acolo, eu eram "insarcinat" cu gratarul, si plangeam... Eu mi-am facut unul "mobil".( nu portabil ) Care arata cam asa ( schita ) : gratar.jpg ( Size: 102.56k ) Number of downloads: 2971 L-am proiectat dupa ideile mele, si este destul de inalt incat sa nu stai aplecat sau cocosat cand "lucrezi"...are tava pentru cenusa, roti sa-l transporti de colo colo ( nu-l las "descoperit" ca sa nu ploua pe el ) , 2 pozitii pentru grila: daca este jarul prea tare.... Poate reusesc sa-i fac si o poza, dar cand "munceste" ca sa stiu de ce ma injurati... Nu l-am facut eu, ci am apelat la o firma de confectii metalice.... este foarte ingrijit lucrat, cu toate sudurile finisate, vopsit foarte bine ( unde nu este supus caldurii ) etc. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
![]() ![]() Ma intereseaza sa fac unul pentru curte, zidit, ceva in genul celui facut de el. Si m-as bucura pentru ceva detalii. Deci, Gaby, se poate? |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Iaca o imagine de ansamblu al "monumentului" !
Ce te intereseaza la horn, ca nu am acum o poza ? This post has been edited by Gaby: 11 Apr 2006, 07:17 Attached thumbnail(s) 02042006_007_.jpg ( Size: 542.09k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Fratilor, faceti ceva ca nu vad poza gratarului si nu pot sa pun mielul pe el
![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
romulus |
![]()
|
Pai ma intereseaza forma, mai exact cum e facut. Adica are configuratia unei hote sau e o placa dreapta din care pleaca cosul de fum? Poza ce ai pus-o nu o pot vedea. Poti sa o mai pui odata si eventual o poza cu plafonul focarului?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
@romulus
E o placa de beton armat, turnata peste focar, cu gaura in mijloc pt. cos. O sa pun o poza dupa Paste. PS. Nu stiu de ce nu se mai vede poza. Cand am pus-o, se vedea ! NU MAI VAD NICI UNA DINTRE POZE ! This post has been edited by Gaby: 20 Apr 2006, 08:07 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
de ce nu se mai vad toate pozele?
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
angel35 |
![]()
|
si eu mai am jumate de miel in comgelator..
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
gonty |
![]()
|
Incerc sa revitalizez
![]() Nu are nimeni o schita cu dimensiuni si cheltuieli materiale? Nu de alta, dar a imbatranit mielu' in congelator............ |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
angel35 |
![]()
|
macar schita fara cheltuieli....ar ajuta foartye mult
am venit de la mare si tot nu am facut gratarul asta |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai facut si tu invitatii
![]() Mai nea,da mielul ala mai zace in congelator?? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
E cam Off, dar, cu ce se poate inlocui acel "disc" facut din discuitor? Ca astia nu mai au discuri din alea reformate.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
![]() picioarele gratarului ma gandesc sa le fac din caramida obisnuita, (de pamant, cum se spune pe la noi) iar focarul sa il fac din caramida de samota groasa. sus la horn ma gandesc sa fac un suport din cornier ceva mai gros, sudat in asa fel incat sa vina cat mai bine caramizile. daca mai aveti idei, sau alte sfaturi, multe multumiri.... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
angel35 |
![]()
|
Nu e foarte greu sa ai si cuptor, mai ales ca la curte este si foarteb util, ies niste sarmale in ala....in vase de lut nesmaltuit....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Marius97fer |
![]()
|
QUOTE(angel35 @ 3 Jun 2007, 22:29) Nu e foarte greu sa ai si cuptor, mai ales ca la curte este si foarteb util, ies niste sarmale in ala....in vase de lut nesmaltuit.... ca sa nu mai zic de pizza la vatra, merge criminal. am vazut la cineva si cuptor si gratar, alaturat, dar la mine, spatiul nu imi permite sa fac asa ceva. oricum, inca nu sunt sigur 100% de cuptor, important este gratarul. @angel. ai facut gratarul pana la urma? pune si tu o poza, ca esti baiat bun... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
angel35 |
![]()
|
Am facut pe naiba, caut inca....si nu ma dau batut...
Ceva cum spui tu, adica pe o parte gratar si pe o parte cuptor, cu un horn comun am vazutt la restaurantul de linga manastirea Dealul din targoviste,,....are cineva o intrare la aia? Hai mai baieti nu se poate ca din atitia membri sa nu fie unul zidar, sau unul care sa stie cit de cit cu ce se maninca asta..... PS: cam asa ceva ash vrea.... http://www.gratare.eu/?pag=cat&cat=2&title...oare-de-gradina PS:http://www.cuoredelcalore.com/esterni_da_giardino.shtml This post has been edited by angel35: 12 Jun 2007, 18:56 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Marius97fer |
![]()
|
am facut o socoteala minimala, si o sa fie fara cuptor.
pentru un gratar 75 X 50 x aprox. 160 am socotit ca intra cam 140 de caramizi. pentru partea de jos, caramizi de pamant, din alea rosii. am gasit cu 50 de bani bucata la niste tigani (rromi) de la demolari, sunt destul de ok. partea unde vine focul si hornul, din caramida de samota, am gasit undeva cu 2 lei bucata. am mai socotit un sac de ciment, ceva nisip, niste bucati mai groase de platbant plus cornier pentru podul de sus.... ar fi undeva pe la 200 de lei. daca stau sa il fac incet si bine ies mult mai avantajos decat unul de 1000 de lei din practiker sau mai stiu de pe unde. maine am examen, dar dupa aia cred ca o sa ma apuc. revin si cu poze cred pe saptamana viitoare. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Marius97fer |
![]()
|
gata bre, am muncit 2 zile incheiate dar a iesit ceva de care sunt multumit. materialul a costat cam 300 lei, inclusiv gratarul, din fier de 8mm. de diferenta pana la 1000 lei cat e in praktiker, imi iau pulpe de pui
![]() This post has been edited by Marius97fer: 17 Jun 2007, 16:34 Attached thumbnail(s) DSC0118534.JPG ( Size: 81.73k ) Number of downloads: 1103 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cam ... "uratel" - fara suparare .... da sunt coinvins ca o sa gasesti matale o solutie sa-l mai decorezi
si-o nelamurire tehnica .... nu e prea inalt? la o aproximare ochiometrica lund ca reper scandura de cofrag care banuiesc ca are aprox 15-17 cm ar rezulta ca vatra ar fi la 1,5 M ..... adica .,.... cam la nivelul pieptului ptrr o persoana normala .... o sa fie al dreacu de inbcomod sa manipulezi friptanele asa ptr comoditate parerea mea este ca vatra ar trebui sa fie la nivelul buricului -.... adica un 1,1-1,2 m acolo |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marius97fer |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 17 Jun 2007, 22:34) cam ... "uratel" - fara suparare .... da sunt coinvins ca o sa gasesti matale o solutie sa-l mai decorezi si-o nelamurire tehnica .... nu e prea inalt? la o aproximare ochiometrica lund ca reper scandura de cofrag care banuiesc ca are aprox 15-17 cm ar rezulta ca vatra ar fi la 1,5 M ..... adica .,.... cam la nivelul pieptului ptrr o persoana normala .... o sa fie al dreacu de inbcomod sa manipulezi friptanele asa ptr comoditate parerea mea este ca vatra ar trebui sa fie la nivelul buricului -.... adica un 1,1-1,2 m acolo ![]() nu e prea frumos inca, dar terbuie sa il slefuiesc un pic. intentionez sa il dau cu un chit pe rosturi. nu e inalt deloc, scandura are 10 cm ![]() ![]() tatal meu este printre altele, si sobar, si mergand cu el pe la lucrari am mai prins cate ceva. e destul de greu de facut daca nu ai cat de cat cunostinte de zidarie. "caciula" aia a fost a naibii de greu de realizat.... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
angel35 |
![]()
|
frumos, mai ales dupa finisaj....poti pune piatra de riu pe afara...
Acum da niste amanunte,,,,cum ai facut scaderea aia de la cos? la baza vetrei ai turnat placa? pina acum esti singurul care a realizat ceva.....BRAVO!!!!!! This post has been edited by angel35: 18 Jun 2007, 22:01 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Marius97fer |
![]()
|
mersi...
nici nu stiu cu ce sa incep. in primul rand materialele folosite: 1.caramizi "de pamant" 70 bucati (eu le-am luat cu 40 de bani de la demolari) 28 lei 2. caramizi samota 85 bucati (2 lei dar sunt refolosite, mai rentabile fata de cele noi care sunt cam 3 lei) 170 lei 3. caramizi samota mici 8 buc (in cazul in care vrei sa ai doua nivele pentru gratar) 3. un sac de ciment (folosit in totalitate) - 20 lei 4. nisip ( se gaseste ![]() 5. fier pentru intarituri. cornier mai gros pentru zona de la vatra si primul rand dinaintea cosului. platbant sau otel lat cum se mai numeste, pentru vatra plus pentru caciula. aprox. 30 - 40 lei 5. fier beton de 8 mm pentru gratar (eu am luat 21 de metri, si a fost suficient) cam 22 lei. 6. rabdare.... muuuuuulta. sus la cos am facut un fel de suport de platbant... numa ca m-am chinuit cam mult sa il fac... am masurat de multe ori. placa nu am turnat pentru ca l-am construit direct pe beton. am turnat un brau ulterior pentru a proteja primul rand de caramida care risca sa se dezintegreze dupa cateva serii inghet - dezghet. pun si o poza cu interiorul cosului... bafta la construit ![]() Attached thumbnail(s) DSC01187.JPG ( Size: 233.9k ) Number of downloads: 1605 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Marius97fer |
![]()
|
gata bre. ca nu mai e chiar asa uratel...
l-am dat cu oxid rosu de fier, iar intre caramizi am trasat cu un penson, ciment amestecat cu apa. asa arata mai de doamne-ajuta ![]() Attached thumbnail(s) DSC01194.JPG ( Size: 295.58k ) Number of downloads: 1459 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
angel35 |
![]()
|
chiar misto....ca urare....Multe fripturi gustoase....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 20 Jun 2007, 13:18) gata bre. ca nu mai e chiar asa uratel... l-am dat cu oxid rosu de fier, iar intre caramizi am trasat cu un penson, ciment amestecat cu apa. asa arata mai de doamne-ajuta ![]() ... acum arata chiar superb auzi da ... ptr ca te vad poriceput .... eu as vrea sa fac unul mai "dubios" adica .... fara sa aiba blatul ala intermediar .... gratarul propriuzis sa fie o tava de tabla care sa poata fi scoasa .... ce pare ai? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marius97fer |
![]()
|
fii un pic mai explicit ca nu prea inteleg.
indiferent de ce vrei sa faci, tre sa te gandesti ca este o zona in care temperatura este foarte ridicata. metalul poate sa se infierbante intr-atat incat nu stiu daca il vei putea macar atinge in momentele alea. plus ca degaja o caldura de iti vine sa te faci vegetarian. da niste detalii si mai dau o parere... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Se mai aude ceva cu gratarele a mai facut cineva? deoarece ma bate si pe mine un gand sa imi fac unu. Mai ales ca vad ca e topicul mai vechi cei care au facut a tinut repectivul gratar? Sau mai bine imi iau unu deja facut de la Brico. @Marius97fer ma interesa in principal modelul tau deoarece e mai usor de facut
This post has been edited by ceribros: 21 Jul 2009, 14:09 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la obi am vazut la 350 lei+pasta de lipire vreo 50 lei.
mai vrei sa iti faci? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:03 |