protest
![]() ![]() ![]() |
protest
denwer |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Welcome to facebook, please sign in. Inca reflectez.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
link-ul a fost pus prost
http://www.facebook.com/group.php?gid=200614625390 http://www.facebook.com/alexandra.svet http://www.cutu-cutu.ro/content/caniche-cu-bichon-tam-tam http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/c...ant/339969/arch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 1 Sep 2009, 09:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inca o fufa cu hormonii hyperactivi...
Nici pe de parte nu sunt fan EBA sau Becali, dar, daca acestia au obtinut voturile care-i problema? Nu romanii aia "cinstiti, muncitori, pregatiti, integri, capabili, tineri si destepti" i-au votat? Sau, daca nu iese la vot cel de care imi place mie, atunci pot sa ma c.. in ea democratie, nu ma mai intereseaza... Si, de unde si pana unde doar cei tineri pot fi cinstiti, muncitori, pregatiti, integri, capabili si destepti? Care ar fi varsta de la care implicit un om devine lenes, incompetent, corupt, incapabil, si evident, retardat? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Moamaaaaaaa, Che Guevara corporatist! Cu badge dă revoluționar!
Ia să vedem un sample dă discurs: QUOTE Tovarăși! Stimați colegi! (urale) Conform unui studiu efectuat de (huge company), România are un trend descendent și se apropie de crash. Acest PPT pe care vi-l voi prezenta în acest briefing revoluționar va evidenția targetul mișcării noastre, precum și outcome-ul următoarelor acțiuni revoluționare. Vom organiza flash mob-uri, samplinguri și meetinguri. Apoi vom ataca zonele de nișă cu spoturi direcționate. Dictatorul Băsescu, acest om care suge cash-flow-ul poporului, trebuie să resigneze! Noi suntem smart, trendy și fit! (delir in sală) This post has been edited by BlaueCorsa: 1 Sep 2009, 21:18 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Sep 2009, 21:09) Care ar fi varsta de la care implicit un om devine lenes, incompetent, corupt, incapabil, si evident, retardat? Pe mine ma cam apuca lenea! Si daca tipa e din Turda o inteleg perfect, se plictiseste saracuta! Si la virsta ei iti joaca hormonii... feste! This post has been edited by vi_escu: 1 Sep 2009, 23:27 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ce bre asta e consateanca de-a mea? face de rusine satu'....
![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
e si ea nervoasa
![]() oricum intr-un fel are foarte mare dreptate... ce n-as da sa am un brate o pusca cu luneta si la 500 de metri de mine cativa politicieni ![]() This post has been edited by SSilent: 2 Sep 2009, 12:14 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Mda...a descoperit ca apa e uda piz...adica..."domnisoara"!
![]() Manipulare! Asta e cuvantul! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(SSilent @ 2 Sep 2009, 13:10) e si ea nervoasa ![]() oricum intr-un fel are foarte mare dreptate... ce n-as da sa am un brate o pusca cu luneta si la 500 de metri de mine cativa politicieni ![]() ![]() ![]() This post has been edited by corbex: 3 Sep 2009, 16:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mama da ce departe bateti voi......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E in direct la b1tv. Matura Calinescu cu ea pe jos.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
da ce dracu a mai facut de merita atata atentie?
This post has been edited by IRONICK: 4 Sep 2009, 08:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
A ascultat cineva ce zicea pitzi? Eu ma uitam la altceva
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A gandit profund si s-a scremut de un manifest cu Romania noastra si Romania lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Mai ales fund !
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie, cind fac o fapta buna, imi place sa ma bucur in tihna de ea. De la 500 de m nu m-as putea bucura mai mult de o ora.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Da,dar ai timp berechet pentru urmatoarea tinta....si inca una....si inca una...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
corbex |
![]()
|
Voiam sa zic ca in cel mult o ora te salta, si nu mai ai timp pentru nimic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Bai, eu sincer sa fiu nu va inteleg de unde atata balcanism in unele comentarii. Sincer sa fiu am citit si eu manifestul ei si in proportie de 80% sunt de acord cu el. Nici pe mine nu ma reprezinta modul in care e gestionata aceasta tara si consider ca interesele mele nu sunt reprezentate absolut deloc de idiotii din Parlament/Guvern.
Si sunt de acord cu ce a zis ea - facand abstractie de cine e ea de fapt. Nu ma intereseaza unde a lucrat si ce a facut. Putea sa fie si o curva de pe centura. Era vreo diferenta fata de EBA sau de Roberta Anastase? Macar fata asta a avut suficiente "boase" sa spuna clar si tare ce crede si sa stranga niste oameni (vreo cateva mii) in jurul ei care cred o idee. Lucru pe care noi cei care comentam aici nu suntem in stare - preferam sa stam comod la birou in fata calculatorului si sa comentam ca aia sau ailalta nu e bine si ca ea nu are autoritatea morala... ..Eu zic...lasa ca au autoritatea morala sa ne conduca indivizi ca Vanghelie, EBA, Baselu senior, Berbecali, Geoana sau diversi altii ca el... Parerea mea ca a sosit momentul in care fie ne implicam intr-o idee ca asta fie somn usor natiune romana! Ramanem sa citim in continuare Libertatea si Cancan, sa ne inghesuim in continuare pe soselele patriei, sa mergem la mall, la o pizza la Sinaia, sa ne luam TDI-uri SH si bagam rand pe rand banii nostri munciti si platiti la stat prin taxe in buzunarul acestor minunati conducatori. ... |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
@Bogdan: implica-te si tu. Primul pas, mers la vot in noiembrie...
This post has been edited by CataOlar: 9 Sep 2009, 09:50 |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
aici ref la mersul la vot, am o problema: pe cine?
eu sunt de parere ca numai o noua formatiune politica, formata pe cu totul alte criterii si valori ar putea sa fie o optiune reala. Altfel cu cine sa votezi? Cu golanul de base? cu "prostanacul" de Geoana? cu Crin? ...sau poate cu alde Nati Meir, Oprescu, Berbecali? Eu consider ca niciunul dintre ei nu are o viziune si nu se pricepe decat in a conduce o gasca de "baieti destepti" inspre "directionarea" cu folos a banilor publici catre afaceri private. Atat si nimic mai mult! Nu au fost capabili in 20 de ani sa faca 200 de km de autostrada, sa reformeze justitia - in schimb au reusit sa vanda tot ce se putea (combinate, resurse) si sa acumuleze o datorie externa de peste 50 mld euro (aprox). Mai e o problema pe care mi-am pus-o deseori: de ce plm ne lasam condusi de dobitocii astia? Cred ca raspunsul e simplu: A- ca ne-am obisnuit (deh spiritul de turma la romani e incetatenit) B - ca oamenii seriosi de obicei se duc la servici, sunt ocupati sa isi castige painea sau sa isi conduca afacerile legitime (ca nu e usor sa conduci o afacere in mediul privat) asa ca nu au timp de politica. Hai ca am rabufnit destul...capul la cutie si inapoi la munca ![]() This post has been edited by Bogdan_F: 9 Sep 2009, 10:10 |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
eu procedez in felul urmator: fiindca ii am pe toti la inima, o sa pun stampila pe toti. Unul dintre colegi sugera sa adaugam cu pixul pe cei pe care nu ii gasim, dar i-am dori pe lista. Si sa ii votam si pe aceia ( Obama, Putin, Stan si Bran, etc. )
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe Bin Laden nu-l vrei?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CataOlar |
![]()
|
Ba da, sa il trimit intr-o vizita pe la Palatul Victoria. Dupa aia poate sa mearga la cele 40 de virgine ce il asteapta prin vesnicele plaiuri ale vanatorii...
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Bre, vezi poate te baga si pe tine in Palatul Victoria pe motiv ca-i tai din portie. Eu stiam de 72 virgine, da' unii zic ca de fapt 72 alea is mai degraba stafide si ca virgine se trage dintr-o eroare de traducere. Da' cine s-ar arunca in aer pentru 72 de stafide?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
CataOlar |
![]()
|
Acu din partea mea, fara numar...40...72...esential e sa aiba stamina in pistil
![]() Daca e pe alese, cred ca varianta 1 ( عذراء ) o prefera si el |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:31 |