Cat as lua pe SUPERNOVA mea?, ???
![]() ![]() ![]() |
Cat as lua pe SUPERNOVA mea?, ???
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) dsn.jpg ( Size: 20.05k ) Number of downloads: 183 |
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Maxim 4000 euroi...daca ai noroc.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca o aduci in Bucuresti in targ la Vitan iti iei 4000 lejer
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa n-o lasi sub 4000 ca e pacat. Eu mi-am facut casco de curand, am masina la fel ca a ta, si a pus omul 4000 fara sa se gandeasca. Eu zic ca daca ai ingrijit-o e o masina care isi merita banii astia. Gandeste-te ca si un Matiz a ajuns la 4000. Multa bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
4000.Cel mai corect,adica sa nu lasi sub 4000
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 24 Mar 2006, 11:58) - in matiz nu ploua - matizul nu rugineste - matizul nu troncane din toate unghierele - matizul nu merge ca capacul busonului de benzina deschis - matizul are o forma totusi - vrei sa continui? Te-ai exprimat gen, pana si o caruta a ajuns la 4000 euro. Eu nu as da pe o dacie cu tabla de dacie veche de 5 ani 4000 euro nici sa ma pici cu ceara. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(steph @ 24 Mar 2006, 20:01) - in matiz nu ploua - matizul nu rugineste - matizul nu troncane din toate unghierele - matizul nu merge ca capacul busonului de benzina deschis - matizul are o forma totusi - vrei sa continui? Te-ai exprimat gen, pana si o caruta a ajuns la 4000 euro. Eu nu as da pe o dacie cu tabla de dacie veche de 5 ani 4000 euro nici sa ma pici cu ceara. Perfect de acord..eu stiu ce inseamna Daewoo....Cielo mai exact...o masina de 10 ani care merge mult mai bine ca orice Dacie..fie Supernova, fie Logan...dar 4000 Euro e pretul la Supernove..vorba aia..prost e ala care da atata pe ea..lasa omul sa ceara cat mai mult |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(steph @ 24 Mar 2006, 20:01) - in matiz nu ploua Mda, mergi cu umbrela deschisă... QUOTE - matizul nu rugineste Da' ce? E de plastic? Atunci se sparge. Sau din carton presat? Atunci mucegăiește. QUOTE - matizul nu troncane din toate unghierele ...când stă pe loc. QUOTE - matizul nu merge ca capacul busonului de benzina deschis caca QUOTE - matizul are o forma totusi ...de? QUOTE - vrei sa continui? N-ar fi rău! Ne mai dicstrăm și noi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Popcorn. Nu pun semnu' cu pricina ca se da warn cica.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
pai Matizul se da breloc la cheile de la Logan
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Acum ce faceti aici , comparati SupeRNova cu Matiz ? Parca era vorba de altceva in topic . Eu zic ca in jur de 4000 , poate un pic sub . Si nu mai comparati cutia de chibrituri care nu poate mai mult de 140 cu SupeRNova !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bai cand va aud..ca la grupa mare..a mea e mai tare ca mere cu 180...ba a mea ca poate 200
![]() Asta e criteriul definitoriu la o masina? Viteza MAXIAM legala poermisa in ROmania e 120 km/h !! Si tu steph, desi ai perfecta dreptate nu te trezi pe Daciaclub cu afirmatii pro Matiz, ca sti ce iese...s-a intamplat de n ori ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 24 Mar 2006, 21:19) Bine ma desteptule, e 130 km/h, mare branza, am gresit cu 10 km/h..nu sunt la curent cu noua legislatie....in cea veche mi se pare ca era 120...multumit acu? Cu scuzele de rigoare..am uitat ca pe forumu asta numa unii au voie sa se bage in discutii... ![]() Si te rog sa nu mai pui pe cate unu sa faca sondaj impotriva mea ca ieri...asta daca nu erai chiar tu.. ![]() This post has been edited by argon: 24 Mar 2006, 22:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu ma intelegeti gresit, desi unii nu pot face altceva.
Departe de mine dorinta de a compara cele 2 masini. In primul rand am spus ca nu as da EU 4000 euro pe masina in cauza, nu ca acesta nu ar fi pretul pietei. Intradevar atat face masina, suntem poate o piata economica aparte unde uneori solenza se vinde dupa 2,3 ani cu un pretz mai mare decat cel cu care a fost cumparata, sau exista tico 5 ani vechime care "se da" cu 3500 euro, nou 4200 usd. Intradevar prost e cel care da nu cel care cere. Subliniez pe mine m-a deranjat formularea: "Pana si un matiz a ajuns la 4000". Cum spuneam think twice cand spui treaba asta. Smudo, no comment, no popcorn 4 u. In rest spor la vanzare. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Inseamna ca eu am cerut putin pe Solenza de 2 ani si 18 mii de km! Adica 4500! Si era bibelou a mea... Am vazut-o astazi... A ajuns un CAZAN!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
steph |
![]()
|
Si acum sa comentez afirmatiile unora de aici printre care si manelo man 2003 big cojones.
140, alta e scopul masinii, e city car. Vit max 130 daca ne luam dupa lege. E problema ta ca mergi cu 180 noaptea cu leduri albastre in bot si doar pozitii aprinse. Domnule moderator, hai sa ne gandim cine a desenat forma matizului, si cum a aparut designu de .... al novei. Busonul de benzina, uite pe mine m`ar deranja sa merg cu tabla aia atarnata de curu` masinii. Vad ca nu ai zis nimic de calitatea tablei, de ce oare? S-au ar fi penibil sa spui ca tabla de dacia e mai buna ca cea de woo. Finisajele la interior, toate ornamentele, toate butoanele la o daice de 5 ani cred ca nu mai stau ca atunci cand erau noi, scartaie, sar se crapa etc. Mie imi lasa impresia unui tot care nu mai e inchegat. Imi pare rau ca topicul omului a ajuns un verso pe care nici un om normal nu l`ar face pt. simplul fapt ca nu poti sa compari o masina mica cu una de familie, una se produce inca alta nu, una a fost vanduta peste tot in lume alta nu etc. Cat despre afirmatia ca matizul se da ca breloc la cheile de logan, asta intra la basinile sau comportamentul sfidator al unui sofer de logan. Nu in ultimul rand brelocul asta uneori e mai scump ca frigiderul tau ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(steph @ 24 Mar 2006, 20:01) - in matiz nu ploua - matizul nu rugineste - matizul nu troncane din toate unghierele - matizul nu merge ca capacul busonului de benzina deschis - matizul are o forma totusi - vrei sa continui? Te-ai exprimat gen, pana si o caruta a ajuns la 4000 euro. Eu nu as da pe o dacie cu tabla de dacie veche de 5 ani 4000 euro nici sa ma pici cu ceara. 1. in masina mea nu a intrat vreodata apa de la ploaie 2. desi are 5 ani nu are nici un punct de rugina 3.capacul de la benzina nu sta deskis 4. eu desi am 1.90 incap foarte bine in dsn si nu cred ca poti compara dsn-ul cu matizul la spatiu 5.sincer nu stiu care e mai frumoasa dar daca trece un tir pe langa tine si tu ai 120 vit legala ti-o cam furi in matiz insa nu neg ca daewoo are o alta calitate la piese si finisaje(exceptand motorul si cutia care nu se compara cu motorul renault de pe dsn) si ma repet pretul de 4000 e supraevaluat dar asta e piata |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(steph @ 24 Mar 2006, 20:01) - in matiz nu ploua - matizul nu rugineste - matizul nu troncane din toate unghierele - matizul nu merge ca capacul busonului de benzina deschis - matizul are o forma totusi - vrei sa continui? Te-ai exprimat gen, pana si o caruta a ajuns la 4000 euro. Eu nu as da pe o dacie cu tabla de dacie veche de 5 ani 4000 euro nici sa ma pici cu ceara. ti-am raspuns insa cred ca tot ceea ce ai scris este off topic nu vi acum tu sa faci o comparatie daca doresti fa alt topic[B] This post has been edited by router: 25 Mar 2006, 00:18 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Omul a venit si a intrebat cam care ar fi pretul corect pentru o DSN , si vin altii si ridica in slavi Matizul . Ridicati-l cat mai sus , poate ajunge la calitatea si confortul in conducere oferita de o SupeRNova .
This post has been edited by big2003: 25 Mar 2006, 06:18 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Un coleg a vandut o Nova de 5 ani, insa nu era in stare atat de buna (90.000 km, cam zdranganea cand am mers cu el) - cu 3500 EUR. A dat-o la cateva ore dupa ce a pus anuntul pe un site..
A ta arata mai bine din exterior, si eu ti-as recomanda sa ceri cel putin 4000 EUR. Bafta la vanzare This post has been edited by testike: 25 Mar 2006, 09:46 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
steph |
![]()
|
Manelistule, eu am dat o explicatie cuiva, dar nu punema baza oricum in capacitatile tale de intelegere.
This post has been edited by steph: 25 Mar 2006, 10:42 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
zvic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 6 January 05 ![]() |
Eu am o supernova europa din 2002, 41000km, cd player+2 boxe, 2 seturi de anvelope kormoran (5 vara si 5 iarna). Am lovit-o de 2 ori. O data o tamponare laterala relativ usoara dar care a sifonat aproape toata partea stanga, aripa fata am schimbat-o, usile le-am indreptat si chituit. A doua oara am franat prea brusc, era putin nisip pe jos si am derapat, am pierdut controlul si am intrat cu fata in parapetul de pe marginea drumului: schimbat capota, masca, radiator, faruri si indreptat putin aripa dreapta.
Nu i-am facut inca revizia de 40 000km si ITP-ul expira la sfarsitul lunii mai. Are cativa greierasi, cred ca are ceva probleme cu frana pe tambur spate stanga ca din cand in cand se aude un zgomot ciudat, poate s-a terminat ferodoul ala sau cum ii zice. Am pus anunt de vanzare, am cerut 3300 euro, pana la urma o dau maine cu 3000 euro cu setul de cauciucuri de rezerva inclus. |
--------------------
Logan
Ambition
DCI 2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic : Nu inteleg de ce toti cei care au daewoo au ciuda pe cei cu dacia, chiar este un topic pe daewooclub impotriva posesorilor de logan.
Oare chiar atat de frustrati sunt???!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 26 Mar 2006, 14:10) whatever... DEȘTÉPT adj. 1. v. treaz. 2. v. sculat. 3. v. inte-ligent. 4. v. spiritual. 5. abil, dibaci, ingenios, iscusit, isteț, îndemânatic, meșter, priceput, (pop.) mehenghi, (înv. și reg.) pricopsit, (prin Transilv.) prinzaci, (înv.) meșteșugăreț, practic, (fam. fig.) breaz. (Om ~.) 6. chibzuit, cuminte, inteligent, înțelept. (O faptă ~eaptă.) Poate imi spui si mie unde a atacul...sau fa report daca te framanta ceva... This post has been edited by argon: 26 Mar 2006, 14:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
"DEȘTÉPT adj. 1. v. treaz. 2. v. sculat. 3. v. inte-ligent. 4. v. spiritual. 5. abil, dibaci, ingenios, iscusit, isteț, îndemânatic, meșter, priceput, (pop.) mehenghi, (înv. și reg.) pricopsit, (prin Transilv.) prinzaci, (înv.) meșteșugăreț, practic, (fam. fig.) breaz. (Om ~.) 6. chibzuit, cuminte, inteligent, înțelept. (O faptă ~eaptă.)"
Poate se simte ca nu-i asa... ![]() ![]() This post has been edited by Steffyx: 26 Mar 2006, 14:46 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Sony |
![]()
|
Adevarul este ca nu ma ridic la nivelul unor coforumisti care au invatat sa umble cu dex-ul si iau totul ad-literam.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
router |
![]()
|
off topic si gramatica si discutia despre daewoo
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:54 |