Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
![]() ![]() ![]() |
Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(parpanel @ 30 Mar 2006, 20:21) He he. Sa va povestesc eu faza tare. La noi in parcarea amenajata cam 60 % sunt masini abandonate. Restul parcheaza pe unde apuca, adica in general in mijloc. Dimineata trebuie sa impingi masinile care sunt lasate "pe liber". Vechea masina am gasit-o lovita de cateva ori din cauza vecinilor care nu le au cu manevrele astea stranse. Acum o las la 3 blocuri departare si de cateva ori am primit amenintari ca o sa-mi sparga cauciucurile daca mai parchez pe locurile lor. Deh...animale in stare de orice. Mentionez ca sunt din Galati ![]() Si eu sunt din Galati. Tu unde stai de ai primit astfel de amenintari? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Locul este inchiriat de la ADP
Cica nu ar fi voie dar o gramada si-au pus garaje si nu le-a facut nimeni nimic. Stie cineva daca e legal? |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pe locurile de la ADP nu ai voie sa iti faci garaj. Scrie clar in contract.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da dar altii din cartier cum si-au pus garaje pe locuri ADP de ani buni de zile si nu le-a ridicat nimeni
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai atunci pune-ti si tu!!! Nu te lasa mai prejos...
![]() Daca o fi sa ti-l ridice, ti-l ridica si GATA. Eu am auzit ca o sa dispara garajele de pe domeniul public...si ma bucur nespus, dau o imagine de tara innapoiata.... |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Inteligent indemn
![]() QUOTE Cica nu ar fi voie dar o gramada si-au pus garaje si nu le-a facut nimeni nimic. Stie cineva daca e legal? Nu, nu e legal. Insa la noi se toot inventariaza constructiile de pe domeniul public si nici macar anuntati nu vin sa constate ca nea Gicu si-a tras T/garaj/cocina pe domenuil public. primarie8di.th.jpg |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(steph @ 31 Mar 2006, 04:48) aici e vorba de cei care au locuri de parcare "din batrani" si cei care nu ? cazul meu... ca la orice bloc parcari insuficiente, si masini parasite care ocupa locul degeaba. eu impreuna cuunvecin beneficiem de unloc jumatate de parcare. Eu am matiz el logan. Ca sa ne descurcam eu parchez cu fata si ma lipesc la mai putin de o palma de o masina parasita iar le cu spatele langa mine, ca sa coboram amandoi pe aceasi parte. daca vine vreun destept care nu intelege treaba asta nu mai sunt 2 locuri de parcare. Si cei care usnteti revoltati pana peste masura ca unii au locurile lor, ce ne facem domnilor iarna de exemplu zapada mare. Nici unloc acesibil, eu ma apuc sa dau zapada 2 3 ore si altul vine si parcheaza pe el. Vi se pare normal? Eventual ca sa nu existe discutii eu il dezapezesc eu parchez nu mia dezapezeste nimeni si pana la primavara nu mai parcheaza nimeni ... Alta problema, in cazul nostur parcarea se face pe un teren unde s-au demolat case si la mutarea in bloc erau maldare de moloz caramizi etc. Am adus excavatoare si am facut terenu ala infect cat de cat practicabil, un pietris, ciment sau macar pamant batatorit. Daca primaria nu s-a sinchisit sa amenajeze parcari am amenajat noi pe banii nostrii si am pretentia morala ca ala sa fie locul meu. mie nu imi raspunde nimeni ? in cazul de fata sunt si eu taran fara jumatate de neuroni in cap ? This post has been edited by steph: 1 Apr 2006, 00:03 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Nu ne vedem lungul nasului?
![]() Crezi ca pot sa trec pe rosu daca am S350L?Nu ma mai opreste politia?Iti zic eu :MAJORITATEA SOFERILOR INCOMPETENTI CARE CONDUC MERCEDES SAU ORICE ALTA MASINA STRAINA PUTERNICA ORI SUNT NISTE PUSTI CORDITI CARE NU AU DECAT IMPRESII DAR NU SUNT INSTARE NICI SA NUMERE PANA LA 20 ORI SUNT CEI MAI GROAZNICI TARANI CARE SI_AU VANDUT MOSTENIREA CA SA ISI CUMPERE SI EI O MASINA.... Restul poate suntem oameni ca toti ceilalti care muncesc mult mai mult decat 8 ore pe zi , si care datorita succesului si nu in ultimul rand norocului au reusit sa achizitioneze o masina buna. In alta ordine de idei nu stiu daca tu poti sa parchezi intr-o intersectie?Nu stiu daca mai gasesti inca 10-11 prieteni care sa faca acelasi lucru?Nu stiu daca asta reprezinta normal la tine iar solutia este sa te muti la vila?Tu ce parere ai? |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(steph @ 1 Apr 2006, 00:02) mie nu imi raspunde nimeni ? in cazul de fata sunt si eu taran fara jumatate de neuroni in cap ? Depinde, cum reactionezi cand vezi ca locul de parcare iti este ocupat de un "vizitator"? ![]() Daca te apuci sa spargi/rupi/zgarii etc. atunci da, ai lipsa la masarda neste neuroni. Daca il avertizezi cumva (bilet/stargator ridicat etc.) atunci nu, nu e cazul sa te simti inclus in clubul celor de la tara. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pey. ii ridic un stergator si parchez in spatele lui ( am pager la alarma si suna imediat cum o va atinge, astfel cobor fara sa il fac prea mult sa astepte ) cand vrea sa plece ii explic ca locul desi nu e platit am facut tot posibilul sa il transform din groapa de gunoi plina de caini morti si alte nebunii intr-un petec de pamant cat de cat batatorit unde sa las masina. Ne salutam politicos pleaca dar ii atrag atentie ca daca se intampla si a 2-a oara sa parcheze in acelasi loc dupa ce a aflat povestea s-ar putea sa merg cu autobuzul vreo saptamana si ... el la fel.
Oricum se intampla rar pt. ca sunt locuri pt. vizitatori destule pe langa bordura sau la maxim 20 metrii de fiecare scara. This post has been edited by steph: 4 Apr 2006, 12:38 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
steph, era treaba primariei sa amenajeze locul, (si) ptr. asta platim taxe. Respect efortul vostru, benevol de altfel, cel putin estetic bun si pentru comunitate (probabil), insa asta nu te face sa ai drepturi mai mari decat mine. Si nu mi se pare ok metoda ta. Sunt curios cum ai reactiona daca s-ar trezi un vecin cu bani (si cu 2-3 masini) sa toarne ciment acolo si si-ar adjudeca locurile; ai trece la asfalt?
|
--------------------
.
.
.
|
|
steph |
![]()
|
Pai, multumesc lui D-zeu cu vecinii nu e problema, mai toti avem locuri de parcare ( eu 2 de exemplu ) ori pe pamant ori langa bordura iar cand au venit vecini noi le-am explicat frumos care e treaba si totul a fost ok pt. ca avem parcari si in spatele blocului. si stau intr-o zona nu foarte inghesuita.
De ce nu am asteptat primaria... exista o parte din acest teren cu pamant unde ne trebuiau excavatoare mult prea mari ca sa ridicam cateva tone de piloni de beton pt. ca era prea costisitor prin forte proprii. rezultat de cand m-am mutat de 16 ani sunt tot acolo si ocupa sa zic cam 10 locuri de parcare. Norocul meu e ca locul e att de mic incat daca bagi ceva mai mare de un matiz si ai un pic de burta un mai iesi din masina deci nu multi atenteaza la locul meu. ![]() Am facut nenumarate cereri la primarie sa platesc nenorocitul ala de loc, dar la ei figureaza ca spatiu verde... dar in realitate e plin de resturi de la demolarile ceausiste. Decat sa avem parte de un mare maidan cu gunoaie am curatat cat am putut am facut rost si de cateva locuri de parcare doar ca rtrebuie sa le mai explic uneori treaba asta unora. Eu tot timpul cand merg la cineva incerc sa parchez intr-un loc care pare sa nu fie al nimanui pt. ca vrem nu vrem s-a impamantenit treaba asta pe langa blocuri, daca primaria nu se ocupa se ocupa locatarii, si poate nu sunt toti c amine sa ma blocheze si sa imi explice. Altii lasa masina mai departe si se plimba cu cheile pe a ta. Vrem nu vrem, sa nu ne asteptam sa avem pace in parcare daca tot Bucurestiul e o jungla. edit: e problema lui daca toarna asfalt pe domeniul public, eu pe jumatate din loc am pradoseala unei foste camere iar pe cealalta jumatate am adus un pic de nisip si pietris ca sa nu ma afund toamna pana la glezne. Daca primaria ar amenaja locurile si ar lua toate resturile de la demolari si ar parcela locurile ar intra absolut toate masinile inclusiv cele de langa bordura plus 10 vizitatori cred. This post has been edited by steph: 4 Apr 2006, 13:58 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da' eu tot nu inteleg cu ce-i de vina ala care vine pentru prima data in viata lui in parcarea aia si cand vrea sa plece se trezeste cu masina blocata. Pe bune, nu inteleg. A, daca reusesti sa lasi acolo un mesaj de genu' "va rog frumos nu parcati aici" e altceva, eu unul n-am sa parchez pe un astfel de loc, dar daca vin eu in vizita la cineva acolo si dupa 2-3 ore imi gasesc masina blocata de vrun cazan de masina (a se vedea patania mea explicata mai sus) cu ce sunt eu de vina?
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius @ 4 Apr 2006, 15:18) Da' eu tot nu inteleg cu ce-i de vina ala care vine pentru prima data in viata lui in parcarea aia si cand vrea sa plece se trezeste cu masina blocata. Pe bune, nu inteleg. A, daca reusesti sa lasi acolo un mesaj de genu' "va rog frumos nu parcati aici" e altceva, eu unul n-am sa parchez pe un astfel de loc, dar daca vin eu in vizita la cineva acolo si dupa 2-3 ore imi gasesc masina blocata de vrun cazan de masina (a se vedea patania mea explicata mai sus) cu ce sunt eu de vina? apropo de asta...si pe mine m-a scos din sarite un vecin cu o skoda...eu de obicei parchez pe partea dreapta el pe partea stanga a aleii din fata blocului....parcam de mult amandoi deci ne stim locul, adica el pe al meu...bun..vin eu intr-o zi grabit si sa nu mai intorc masina sa o pun la locul meu o pun pe locul lui,stiind ca in 5 min cobor inapoi sa plec iar, frate in 5 min am coborat aveam stergatorul ridicat si el isi pusese masina in locul meu....faza cu stergatorul m-a iritat la culme,prima data cand o pusesem acolo si pt max 10 min si vine el sa ma anunte sa nu mai parchez acolo, de parca imi facusem un obicei....m-am enervat si i-am ridicat si eu stergatorul si am plecat..daca era jos atunci ieseau vorbe grele...mi s-a parut un taranism ...in sfarsit...nu e bine sa dai peste oameni din astia ca sa nu mai zic de cate ori altii au pus masina unde o pun eu si mi-am cautat prin alta parte loc fara sa fac un gest....cred ca depinde de cat de "intepati" i-a facut mama lor This post has been edited by aqua: 4 Apr 2006, 14:39 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai, io zic ca sunt doua probleme:
- daca eu vad ca parcheaza altcineva pe locul meu o zi, doua, nu am de ce sa fac clabuci, o pun in alta parte si ii las un biletel in geam cu "rog mutati masina de pe acest loc de parcare." Nu ma voi atinge niciodata de masina lui, e proprietatea lui totusi. - daca bizonul nu intelege si imi vine cu texte "da' ce ai platit tu aici, etc.", atunci ii explic frumos ca am cerere depusa pentru acel loc (in 2 saptamani il si platesc, cererea e in curs de aprobare) si ca si daca nu as avea, nu m-as supara sa il vad din cand in cand parcat acolo, dar nu tot timpul. Daca iarasi nu intelege si il gasesc parcat si a treia oara, parchez in asa fel incat sa fie blocat. Si nu-mi mut masina de acolo trei zile, oricum sunt plecat la serviciu si pot sa iau metroul. Caci problema se pune in termeni foarte simpli: ori ei, ori noi. Daca te vede vreunul mai slab de inger si mai impaciuitor, la lipsa acuta de locuri de parcare, isi va pune el masina acolo in fiecare zi, iar tu ramai cu jumatatea aia de neuroni in plus in cap si cu masina la dracu'n praznic. Cine zice ca e altfel, ori nu traieste in Romania, ori are destule locuri de parcare si vecini ingerasi. Repet insa, aceasta problema se pune pentru parcarile rezidentiale, amenajate de ADP, clar delimitate, si pe care locatarii isi parcheaza masinile de ani de zile - inainte vreme fara sa plateasca, de ceva ani chiar platind. Multe dintre ele au si acel "P" pus acolo, sa se vada. Pentru parcarile de pe trotuar, neamenajate, chiar daca sunt langa bloc, nu are nimeni nici un drept sa faca galci. Care vine poa' sa parcheze in ce ordine vrea el. Parcarea rezidentiala este una, parcarea ad-hoc este cu totul alta. Sunt anumite strazi pe care masinile nerezidentiale nu pot parca. La fel sta treaba si cu parcarile rezidentiale. Vii in vizita? O lasi nene frumos pe sosea, trotuar sau altundeva. Daca te bagi ca musca-n fundul calului ca vrei mortis sa parchezi acolo, trebuie sa suporti si consecintele. ps. problema parcarilor ar fi rezolvata 50% daca s-ar da ordin sa se ridice harburile cu care nu se circula. Mai precis: - cele ce nu au RCA incheiat - cele care nu au ITP-ul - cele care sunt in mod clar abandonate (copacei prin ele, iarba pe capota, etc.) Si nu ma mai luati cu saracia sau cu faptul ca a dat banii pe ea. In Titan cam 50% din locurile de parcare sunt ocupate in mod abuziv de fieratanii care nici macar nu se urnesc de-acolo. E anormal ca masinile noi sa fie parcate te miri pe unde doar ca sa-si tina generatia a IV-a harburile in parcari. pps. mai nou am avut surpriza sa vad ca, desi depusesem cerere de un an de zile pt. locul meu de parcare, si desi de-abia marcasera astia extensia de parcare, alea de la Primarie sa-mi spuna ca mosii de la noi de la bloc deja au zis sa "nu dea la nimeni locurile" ca vin ei cu cereri din partea tuturor locatarilor care au deja masini in parcare. In acelasi timp tot ei mi-au zis zambind in fata ca "nu e nevoie domnule sa mergeti la Primarie, ca doar nu ne ia nimeni locurile de parcare"... Cu alte cuvinte, lasa sa stea fraierii la mana lor, ca oricum ei nu au altceva de facut! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am mai povestit o data, dar scriu din nou chiar daca ma repet:
Impozitul platit pe masina iti da dreptul sa folosesti reteaua publica de drumuri si de parcari pentru masina ta. Corolar: daca pentru masina nu se plateste impozit, aceasta *nu are dreptul sa se afle pe reteaua de drumuri/parcari*. Corolar: O masina neinmatriculata nu are voie sa ocupe parcare. Asadar: masinile neinmatriculate ar trebui sa fie ridicate. Ai o epava pe care vrei s-o pastrezi in parcare->plateste impozit pentru ea (aici se mai deschid niste posibilitati interesante legate de asigurare si de ITP). Nu vrei sa platesti impozit->radiere si indepartare de pe domeniul public. Cu alte cuvinte: si asa nu e loc; domeniul public trebuie folosit eficient (de masini in stare sa circule). E simplu, nu? A... e masina ta? sigur ca da: daca nu vrei/poti s-o inmatriculezi du-o in curte. Sau in apartament. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
steph |
![]()
|
marius> cum spuneam, in cazul incare blochez pe cineva, cand vrea sa plece suna alarma si in 2minute sunt jos.
Eu spun tuturol celor care vin in vizita sa parcheze pe locurile neocupate adica langa bordura si nu este nici o problema. Asa ar fi furmos sa faci si tu cand mergi undeva, intrebi unde se poate parca. Os> nu le ridica nimeni, am fost la primarie sa anunt 3 masini parasite, desi eu am loc de parcare. Mi s-a spus ca nu exista bani sa tirmita macara si paltforma. PUNCT |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
steph: asta e lipsa de oua din partea celor de la primarie (sau suport legal gaunos). Chestia cu ridicatul e asa: se ridica si se valorifica (adica se dezmembreaza si/sau se recicleaza, dupa ce proprietarul a fost avertizat). Activitatea e cu siguranta rentabila - daca nu pentru primarie, atunci n-au decit s-o concesioneze cuiva. Ia imagineaza-ti de exemplu niste concetateni din aia specializati in comertul cu fier vechi (care isi asuma riscuri legale altfel, de exemplu furind capacele de la gurile de canal) dotati cu autorizatie. In cite zile crezi ca n-ar mai ramine nici "picior" de epava?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
steph |
![]()
|
true
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
OS, nu vrei sa candidezi la primarie?
Ca eu te-as vota! Si ma lasi sa ridic eu masinile pe urma? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Apropos de blocat...Faza cu biletul in geam o respect, daca am chef si daca omul are locul inchiriat.
Chestia cu blocatul ma scoate din sarite, asta-vara prin Pantelimon m-a blocat un destept cu un Matiz, cand am claxonat a iesit nevasta-sa la geam si a inceput sa urle ca omu vine da mai si pleaca (adica imi facea program) si ca acuma sa astept cand o avea chef Titi sa coboare. ![]() Faza e ca eram 4 insi, dintre care in afara de mine, restul au peste 100 kg (si nu-s prea inalti), asa ca i-am luat figurantului caditza de cenzurat si am miscat-o ca sa ies... Banuiesc ca au vazut de la geam ca a tipat alarma dar de coborat n-au coborat. Si apropos de astia care zic ca te blocheaza si te tin acolo o saptamana, pai mai copii, e ilegal sa blochezi o masina ca doar nu e strada parintilor (ca sa ma exprim mai elegant) si ideea e ca eu stiu de unde sa-i iau dupa aia daca e sa se atenteze la proprietatea mea. ![]() Repet: ma refer la cei care au pretentii fara nici un drept la locurile de parcare. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
si pt garaje se platesc taxe ,eu platesc peste 3 milioane pe an
in parcarea din spatele blocului e o mica jungla,sunt vreo 5 locuri pe trotuar,daca ai parcat pe locul cuiva ala esti desi stau in bloc de cand m-am nascut(22 ani),au fost cazuri cand pur si simplu locu mi-a fost furat,obisnuiam sa parchez in locul ala de vreo 2 ani,cand se trezeste un destept si trage si el acolo,il las o data de 2 de 3 (din bun simt,ca deh veneam tarziu acasa si el ajungea inaintea mea)dar s-a invatat si cand i-am zis sa nu o mai traga acolo mi-a zis ca cica e locu lui,pai sa nu-l impusti?sau sa-ti scape un kil de vopsea de la etaj pe masina lui?. in fata blocului in schimb e altfel e mai civilizat,parcheaza primu venit ,ajungi mai tarziu acasa,sau pleci dupa ora 20 nu mai gasesti loc de parcare si pur si simplu nu ai unde sa o lasi,mi s-a intamplat de cateva ori sa vin tarziu si sa nu gasesc nici un loc liber si a trebuit sa o las la mama dracului ca deh unii tarni nu stie sa parcheze si trage tico sau matiz pe 2 locuri |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e un "deja vu" discutia voastra...
facand o simpla analogie ajung sa va intreb.... daca spre exemplu prietena voastra cu care nu sunteti casatorit, dar sunteti impreuna de 3-5 ani (aveti loc de parcare in fata blocului de 10 ani dar nu e platit pentru ca nu se poate) este abordata de un alt individ care are mai mult timp ca voi (se muta unul in bloc care vine mai devreme acasa si parcheze pe locul vostru)... Oare acel individ trebuie sa aiba egalitate in fata prietenei voastre, sa i se dea aceeasi sansa ca si voua, nu??? Eeeeeee.... parca acum nu va mai convine asa mult aaa? |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(dragOn @ 6 Apr 2006, 14:42) e un "deja vu" discutia voastra... facand o simpla analogie ajung sa va intreb.... daca spre exemplu prietena voastra cu care nu sunteti casatorit, dar sunteti impreuna de 3-5 ani (aveti loc de parcare in fata blocului de 10 ani dar nu e platit pentru ca nu se poate) este abordata de un alt individ care are mai mult timp ca voi (se muta unul in bloc care vine mai devreme acasa si parcheze pe locul vostru)... Oare acel individ trebuie sa aiba egalitate in fata prietenei voastre, sa i se dea aceeasi sansa ca si voua, nu??? Eeeeeee.... parca acum nu va mai convine asa mult aaa? Gandire de clasa a 2-a. Cred ca ai fost mai demult sau esti chiar acum in situatia descrisa de tine mai sus. Bleah This post has been edited by Crisplant: 7 Apr 2006, 18:52 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
Marius |
![]()
|
QUOTE(dragOn @ 6 Apr 2006, 14:42) Oare acel individ trebuie sa aiba egalitate in fata prietenei voastre, sa i se dea aceeasi sansa ca si voua, nu??? Da, exact. Toti suntem egali pe lumea asta, ma rog unii sunt mai egali decat ceilalti dar nu asta-i problema acu'. ![]() Este vorba fix de acelasi lucru... care si-o infige primu'. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Cine o infige primu , e primu (logic).Din pacate mai vin si altii si si-o infig unde ai infipt-o si tu , si asta nu prea iti mai place dar nu ai de sa faci
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 8 Apr 2006, 08:51) Cine o infige primu , e primu (logic).Din pacate mai vin si altii si si-o infig unde ai infipt-o si tu , si asta nu prea iti mai place dar nu ai de sa faci ![]() o infige o infige, dar daca o infigi in locul lui "RETARDO" si vine ala si iti infige tie una in cap, ce faci? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
Am citit si eu parerile voastre, referitoare la locul de parcare de la bloc. Comentarii
1. Cei care spun "eu stau de 20 de ani in bloc, deci e dreptul meu sa parchez fara sa platesc" astia ar trebui impuscati. Tot e bine ca nu solicita sa li se faca reducere la plata intretinerii, daca tot stau de 20 de ani in bloc, au mai multe drepturi decatu unul care abia s-a mutat. Care-i problema, sa plateasca mai mult ala care e mai nou in bloc si de cele mai multe ori cu vreo cateva zeci de ani mai tanar. 2. Drepturile si obligatiile sunt corelative, adica nu exista drepturi fara obligatii si obligatii fara drepturi. Daca vrem loc de parcare, atunci trebuie sa-l platim, indiferent ca este pe terenul blocului sau pe terenul statului. 3. Sa speram ca actiunea Politiei de a radia din circulatie masinile fara RCA se va materializa, in sensul ca daca masina este radiata, atunci nu mai ai voie sa circuli cu ea pe drumul public si logic, dupa mintea mea, nici sa ocupe un potential loc de parcare. 4. In acest moment sunt fericitul posesor (fara nici o gluma) a unui loc de parcare, chiar sub balconul meu, platit la ADP (1600 Rol/zi). Pana acum, daca veneam acasa dupa ora 19.00, maxim 20.00 nu aveam unde sa parchez si ma plimbam ca prostu' juma de ora pe stradutele din jurul blocului, in sparanta de a pleca cineva. Daca gaseam loc la 500 de metrii de bloc eram super fericit. Mi-am laut locul in primire, in prezenta presedintelui asociatie, am tras doua dungi albe cu vopsea pe asfalt si am scris: Loc platit. Nu parcati. Pana acum vad ca nu a parcat nimeni pe locul meu. 5. Domeniul public se poate concesiona sau inchiria. In Bucuresti sunt nenumarate exemple de carciumi care vara scot cateva mese pe trotuar sau de sedii de firme, unde exista placute pe care scrie: Loc de parcare inchiriar conf. contract cu Primaria. De ce nu incercati si voi sa faceti o cerere, adresata Consiliului local (asta administreaza domeniul public) al sectorului sau localitatii, in care sa cereti sa vi se concesioneze / inchirieze un loc de parcare pe domeniu public. Daca consiliile locale vor primi o gramada de astfel de cereri, s-ar putea sa si gaseasca o solutie |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu o parcam pe trotuar unde stau eu, pe la vreo 50 m distanta de bloc (blocul meu este in planul 2). Dupa o vreme cineva a inceput sa parcheze in locul ala, un gibon occidentalizat plin de atmosfere. M-am infuriat eu dar nu am zis nimic ca deh, trotuar, spatiu public, nu am niciun drept.
Am parcat-o insa pe strada langa trotuar in acelasi loc. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:20 |