Schema electronica amplificator 5.1
![]() ![]() ![]() |
Schema electronica amplificator 5.1
Flavian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|||
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
mai bine cumperi o statie din magazin pt sb live .
aceeasi placa o am si eu si o folosesc in felul urmator: am o combina pusa pt boxele dan' fata iar pe spate am de computer boxe iar boxa de centru e tv-ul. cele 5 canale pe care le are placa merg cum trebui numai pe dvd-uri cu filme iar pe muzica merg 4 canale ca in masina, ce imi lipseste e un subwoofer. P.S; eu reglez vol din tastatura |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Salve!
Si pe mine ma roade chestia asta. Eu m-am gindit ca s-ar putea face si ceva "home made". Asta pentru cine se pricepe un pic la electronica si stie sa tina letconul in mina. Am gasit cevasilea kit-uri de amplificatoare audio pe Net. Sunt de la noi din tara. Cred ca se poate face ceva cu 5 amplificatoare mono. Cite unul pentru fiecare canal in parte. Ce spune-ti de asta? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma intereseaza doar partea de subwoofer si centru. Mutumesc oricum.
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Blak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
pai e simplu ai putea incerca pe subwoofer un tda7294 pus in bridge....adica ai 160w rms la 0.5% thd.....Gasesti kitul de amplificare la conex pe maica domnului...
|
-------------------- blak
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Blak, vezi ca Flavian e din Cluj, asa ca mai greu cu ajunsu' pe Maica Domnului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Flavian |
![]()
|
Multumesc dar am abandonat ideea
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Deci se poate inchide.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:56 |