Sony sau Pioneer, cd mp3 player
![]() ![]() ![]() |
Sony sau Pioneer, cd mp3 player
gonty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Prietene , din postul tau nu pot trage decat doua posibile concluzii , ori tu esti ghinionist , ori eu sunt norocos . Am acelasi model ca si tine ( cu display albastru + telecomanda ) . Nu am comanda pentru volan , nu sare la gropi si merge foarte bine . Daca e asa de prost cum zici du-te la garantie cu el sau chiar la OPC .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Mai citeste odata
![]() ![]() This post has been edited by gonty: 5 Apr 2006, 18:21 |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pioneer fara discutie
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am Pioneer, sunet f. bun, nu a sarit niciodata nici pe drum de tractor, insa, cateodata nu pot scoate CD-ul din locas. Se-ntampla rar, dar se-ntampla...
This post has been edited by tabek: 5 Apr 2006, 08:20 |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
steph,eu consider sony o marca de renume,am in casa numai sony,in masina am avut numai sony de la primul cass ,pana la ultimul.Sunt multumit de sony,dar daca tu ai ceva impotriva lor,nu e neaparat nevoie sa ne batem aici,fiecare cu parerea lui despre aparatul lui.Sony nu a fost si nu va fi niciodata un "stift".Bafta
This post has been edited by tedy: 6 Apr 2006, 00:35 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003 @ 5 Apr 2006, 04:23) Steph eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai induci lumea in eroare . Daca tu ti-ai luat un stift de Alpine ( care baga si caldura , avand sunetul mai cald ![]() SONY face cele mai bune scule , nu de acum ci de mult timp . Am avut Sony..a fost bun..am vandut masina cu tot cu playerul..acum am Alpine pe ambele masini..bate Sony la fund lejer.... da manele se aud mai bine pe Sony ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Domnilor..., vă certați atât pe care marcă e mai bună..., de parcă v-ar da vreun cadou producătorul pentru că-l susțineți..., hai fiți serioși și admiteți că dacă nu ați ști ce sculă ascultați nu v-ați da seama "dacă sună bine sau rău"..., așa că lăsați-o mai moale cu "ăla e mai bun și celălalt e gunoi".
Subiectul ăsta nu duce nicăieri și nu generează decât certuri între tabere. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
-- Am sters postari cu iz de scandal. Rog mai multa decenta. Multumiri. --
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Bine , adevarul e undeva la mijloc , dar e clar ca unii useri care bantuie pe aici au razboaie personale si deaceea posteaza in dorul lelii .
|
--------------------
.
.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Am avut Sony, super multumit de el, inclusiv telecomanda RM-X4S, bass foarte reusit, nu a sarit niciodata in timp ce reda o melodie, doar daca bagi un cd in el si incepe sa citeasca structura de directoare exista sanse ceva mai mari sa dea eroare la prima groapa mai mare luata in forta. Oricum super multumit de el si de telecomanda timp de 3 ani. Acum am vandut masina cu tot cu player, care dupa 20 zile s-a evaporat ... deh asa de multi infometati in tara asta.
Alpine, super scula, am ascultat unul cu o statie in spate, difuzor de vreo 30cm diametru, dar nu era difuzor de bass. Un sunet foarte reusit, metalic, parca eram pe o scena la un concert. Superb, dar mare parte din calitate sunetului se datora amplificatorului. Kenwood si-a luat un amic pe logan, cu boxe JBL fata/spate ... arata bine ca aparat, dar parca nu are bass. Nici Pioneer si nici panasonic nu prea m-au impresionat, dar le-am ascultat destul de putin. Cum Sony m-a slujit cu loialitate as merge oricand pe firma asta. Momentan astept masina cu un Blaupunkt pe ea, cu 7 difuzoare ... ramane de vazut ... |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
problema este subiectiva pentru toti. eu am un sony cdx L410 G, super multumit de el, nu sare si se aude bine. problema este ergonomia, cum am citit mai sus. butoanele 1-6 pt radio sunt pe aceiasi linie si au aceiasi forma cu alte butoane cu alte functii. pe viitor cred ca tot sony va fi
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Eu am Pioneer DEH-4700MP si sunt foarte multumit (boxele sunt infinity-conteaza f mult boxele)
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Sony e tare. Super multumit.
Attached thumbnail(s) cdx_f7750.jpg ( Size: 26.1k ) Number of downloads: 13 |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:26 |