talon
![]() ![]() ![]() |
talon
Seducatorul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- nu
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, in situatia asta am fost si eu. Am auzit la radio ca taloanele vechi sunt valabile pana la 1 aprilie a.c. Asa ca ieri am rezolvat-o.
10.000 lei cerere care se completeaza cu pixul 40.000 lei fisa inmatriculare care se dactilografiaza 300.000 lei chitanta CEC (la sectorul unde locuiesti) buletin + copie carte identitate auto in original cu astea te duci la ghiseul 2 la Udriste Mie mi-au zis sa vin sambata sa-l iau ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
asta fiind valabil pentru taloanele CAT de vechi?odata au zis ceva si despre limita asta, dar am uitat eu...
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Seducatorul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 05 ![]() |
Bill merci mult!
|
--------------------
Dacia
1310
- nu
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 30 Mar 2006, 13:34) asta fiind valabil pentru taloanele CAT de vechi?odata au zis ceva si despre limita asta, dar am uitat eu... talonul meu cel vechi era din aprilie 1996 si semana cu asta nou in sensul ca era tot din 3 pagini dar era complet gri, nu ca asta nou care are cate o pagina colorata diferit, daca nu ma insel. Cand l-am depus, mi-a rupt pagina cu anexa pe care erau trecute reviziile, si mi-a dat-o. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:46 |