Masina Mea!Pareri,sugesti e.t.c., Sfaturi,ce va place,ce nu va place!
![]() ![]() ![]() |
Masina Mea!Pareri,sugesti e.t.c., Sfaturi,ce va place,ce nu va place!
all3ex_wly |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 78 Joined: 29 March 06 From: Targoviste ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
2007 Fiat GrandePunto 2006
Renault Megane Coupe 2007 BMW 320d E90 2007 |
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
sunt de acord cu baietii cand zic sa dai semnu nike jos... si aia cu GTi... in fine... ai dat enorm de mult pe muzica si asta pentru ca le-ai luat din magazin, partea buna in schimb fiind ca esti primul si poate unicul proprietar... numa' bine !
|
--------------------
Dacia
1310
- TM-06-DLA
1982 Cretzu' for President!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu dati cu pietre in mine ca sunt aerian, prost si alea alea, dar covoarasele alea de cauciuc de unde le`ai luat ? Am incercat sa trimit PM, dar zice no such user.
Eu am covoare din`alea pe care scrie 1300,deci sunt duse, iar cele din magazin (sunt din Arad) sunt si mai inguste ca ale mele. Vreau ceva care sa acopere si umflaturile de la pasajele rotilor si cv. Nu, nu am bani sa pun placi de Al.. Sugestii, poti sa cauti ceva inlocuitor pentru buzunarele usilor ca se imbina urat cu difuzoarele. -Parerea mea, normal-. De asemenea, cred ca ar arata bine niste semnalizari laterale albe.. Poate ma insel, dar AM IMPRESIA(poate nu e asa) ca grila de plastic de sub parbriz ti`e putin iesita in colt, in dreapta(la mine sigur e ![]() This post has been edited by eXtenSion: 31 Mar 2006, 20:54 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
madoxxt |
![]()
|
doar membru.... Group: Members Posts: 17 Joined: 27 December 04 From: craiova ![]() |
Draguta ! Cit despre Nike si capace , nu uita ca e totusi a ta ....te gindesti ce iesea daca eram toti la fel...bafta!!
|
--------------------
DACIA
1310
- lyx 50 jd
1983
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
bine zice madoxxt.... e a ta pana la urma... oricum... eu o sa o mochetez pe a mea pe jos si pe urma mai vad eu ce pun... oricum renteaza sa mochetezi extension si iti acoperi tot...
![]() ![]() numa' bine ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- TM-06-DLA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce dracu va place atata sa va faceti discoteca pe roti? Una e sa-ti bagi niste boxe misto ca sa "simti" muzica si alta e sa-ti bubuie creierii in masina.
In rest, masina e ca orice alta Dacie rosie bine intretinuta si ingrijita. Imi place ca nu ai neoane si alte prostii pe ea. Si semnul ala de Renault ce cauta acolo? E masina undercover cumva? This post has been edited by pastrama_stelistu: 1 Apr 2006, 00:57 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
fara antena aplicata ( ornamentala ) .... parerea mea
|
--------------------
Renault
Fluence
- AG
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asta e ideea, ca daca mochetez se va face cu noroi(eu mai umblu pe la pescuit ..) si se curata foarte greu.
Am scos o data mocheta, am spalat`o in vana cam de 4 ori cu ariel, dupa cu un detergent special pentru mochete si tot mai avea pietris in ea si ceva umbre mai inchise la culoare. Am si aspirat`o dupa.. Cum am spus, problemele apar la umflaturile alea de la pasajul rotilor, pentru ca acolo tin piciorul stang si pasagerul pe cel drept, iar covorasele de cauciuc nu ajung sa acopere si partile acelea. Asa ca si la o ploaie tot se face cu noroi. This post has been edited by eXtenSion: 1 Apr 2006, 12:35 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 78 Joined: 29 March 06 From: Targoviste ![]() |
QUOTE(kristalloz @ 31 Mar 2006, 16:41) sunt de acord cu baietii cand zic sa dai semnu nike jos... si aia cu GTi... in fine... ai dat enorm de mult pe muzica si asta pentru ca le-ai luat din magazin, partea buna in schimb fiind ca esti primul si poate unicul proprietar... numa' bine ! Am dat semnele kos.GATA.Daca vreti poze o sa pun,doar daca vreti.Dar vreau sa imi spuneti si ce sa pun pe portbagaj.Si fara nimic scris acolo........Muzica imi place la nebunie si am luat totul din magazin.Nu este nimic de la pianaisti. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 31 Mar 2006, 20:46) Nu dati cu pietre in mine ca sunt aerian, prost si alea alea, dar covoarasele alea de cauciuc de unde le`ai luat ? Am incercat sa trimit PM, dar zice no such user. Eu am covoare din`alea pe care scrie 1300,deci sunt duse, iar cele din magazin (sunt din Arad) sunt si mai inguste ca ale mele. Vreau ceva care sa acopere si umflaturile de la pasajele rotilor si cv. Nu, nu am bani sa pun placi de Al.. Sugestii, poti sa cauti ceva inlocuitor pentru buzunarele usilor ca se imbina urat cu difuzoarele. -Parerea mea, normal-. De asemenea, cred ca ar arata bine niste semnalizari laterale albe.. Poate ma insel, dar AM IMPRESIA(poate nu e asa) ca grila de plastic de sub parbriz ti`e putin iesita in colt, in dreapta(la mine sigur e ![]() Presurile din cauciuc le am de la un prieten.Sun foarte mari si se incadreaza foarte bine .In dau un sfat presul din dreapta punel in stanga si cel din stanga in dreapta,astfel acoperi locul unde stai cu piciorul stang la volan si ramane mocheta fara pres sub pedale,ceea ce nu te deranjeaza.Am cautat semnalizari albe sa iau,macar sa vad cum vine dar nu am gasit,iar grila:) ce madru sunt.NU E RIDICATA NICAIERI.Oftica-te:P |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 1 Apr 2006, 00:54) Ce dracu va place atata sa va faceti discoteca pe roti? Una e sa-ti bagi niste boxe misto ca sa "simti" muzica si alta e sa-ti bubuie creierii in masina. In rest, masina e ca orice alta Dacie rosie bine intretinuta si ingrijita. Imi place ca nu ai neoane si alte prostii pe ea. Si semnul ala de Renault ce cauta acolo? E masina undercover cumva? Nu am pus atatea boxe ca sa fac discoteca,dar poate nu sti cum se aude chiar si fara sa dai muzica in blana,este bass-ul mult mai clar si se aude foarte bine:P:P:P:P Cand am pus masina pe site am pus-o ca sa vad pareri idei sugestii dar nu sa o fac avion.Am renuntat la semne,dar toti spun da-le jos....bine,dar fratilor fara nimic acolo pe portbagaj se vede nashpa.O sa pun poza ssa vedeti.Ce se pune acolo???????/ Am vazut unul cu injection si cum masian este pe injectie merge nu?????? |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 1 Apr 2006, 10:18) Asta e ideea, ca daca mochetez se va face cu noroi(eu mai umblu pe la pescuit ..) si se curata foarte greu. Am scos o data mocheta, am spalat`o in vana cam de 4 ori cu ariel, dupa cu un detergent special pentru mochete si tot mai avea pietris in ea si ceva umbre mai inchise la culoare. Am si aspirat`o dupa.. Cum am spus, problemele apar la umflaturile alea de la pasajul rotilor, pentru ca acolo tin piciorul stang si pasagerul pe cel drept, iar covorasele de cauciuc nu ajung sa acopere si partile acelea. Asa ca si la o ploaie tot se face cu noroi. MUTA COVORASELE INTRE ELE SI O SA VEZI CA E MAI BINE>SA MA ANUNTI DACA ITI PLACE IDEA MEA:D |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
kristalloz |
![]()
|
la muzica sunt de acord... si eu am statie si woofer s.a.m.d. ideea e ca nu tre sa dai in blana... chiar daca ai putere... e chestie de calitate... nu de discoteca pe roti...
![]() ahoi ... |
--------------------
Dacia
1310
- TM-06-DLA
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 3 Apr 2006, 18:53) la muzica sunt de acord... si eu am statie si woofer s.a.m.d. ideea e ca nu tre sa dai in blana... chiar daca ai putere... e chestie de calitate... nu de discoteca pe roti... ![]() ahoi ... Asta am spus si eu:NU DISCOTECA CI CALITATE SI CLARITATE,fara woofer sincer se aude bine dar sti si tu daca zici ca ai pe masina diferenta.Cine nu sti sa isi puna. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
pastrama |
![]()
|
Referitor la muzica...daca nu faci discoteca imi place.
Despre meci...nu stiu scorul(nu conteaza), dar parerea mea e ca Rapidu n-are nici o sansa. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
all3x wly, spune-mi si mie te rog care este diferenta practica intre cu si fara amplificator . Intreb pentru ca si eu mi-am pus de curand un MP3 player si 4 boxe destul de puternice. MP3-ul este de 4x45 si boxele nu stiu cat au dar stiu ca le-am luat pe cele mai mari, chiar si cele rotunde de fata sunt de fapt tot de spate deci mari de 17' cred. Ideea este ca se aud superb si foarte tare , chiar la un moment dat ai jura ca am subwoofer desi n-am . Deci cat de practic este amplificatorul din moment ce chiar si asa fara stau sa zboare geamurile. Daca merita mi-as pune si eu dar intai sa ma dumiresc in ce consta diferenta.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi place decupajul buzunarului de pe portiera in dreptul difuzorului.
![]() Tii tu neaparat sa scrie ceva pe portbagaj? Masinile care se respecta, nu au nimic acolo. Mi-am permis sa ma joc putin cu masina ta, sa te fac sa visezi ![]() img04184it.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(Pedro @ 4 Apr 2006, 08:45) all3x wly, spune-mi si mie te rog care este diferenta practica intre cu si fara amplificator . Intreb pentru ca si eu mi-am pus de curand un MP3 player si 4 boxe destul de puternice. MP3-ul este de 4x45 si boxele nu stiu cat au dar stiu ca le-am luat pe cele mai mari, chiar si cele rotunde de fata sunt de fapt tot de spate deci mari de 17' cred. Ideea este ca se aud superb si foarte tare , chiar la un moment dat ai jura ca am subwoofer desi n-am . Deci cat de practic este amplificatorul din moment ce chiar si asa fara stau sa zboare geamurile. Daca merita mi-as pune si eu dar intai sa ma dumiresc in ce consta diferenta. Si eu am boxe puternice si multi au spus ca nu am nevoie de woofer.Bass-ul care il da boxele este puternic dar nu este aceasi fidelitate.Eu am vazut diferenta cand mi-am pus woofer-ul si statia.Si eu ziceam la fel:am boxe puternice ce mai imi trebuie ......nu dau muzica in blana decat foarte rar,dar la volum acceptabil este alta claritate.....Nu stiu daca te-am convins prin ce am zis eu,dar se merita.Si eu am tot 4*45w cass boxe spate de 50w si fata de 30w.Se aude foarte bine mai ales ca este linie alpine si nu este o amestecatura de boxe si cass.DIFERENTA O VEZI PE VIU. P.S. diferenta consta in fidelitate.se poate si mai bine..... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 4 Apr 2006, 10:13) Imi place decupajul buzunarului de pe portiera in dreptul difuzorului. ![]() Tii tu neaparat sa scrie ceva pe portbagaj? Masinile care se respecta, nu au nimic acolo. Mi-am permis sa ma joc putin cu masina ta, sa te fac sa visezi ![]() img04184it.jpg Sincer m-am chinuit putin sa decupez dracia aia pe rotund. Am spus mai sus undeva ca nu mai pun nimic pe portbagaj ![]() Mi-am pus un spoiler sub bara si se vede mai bine asa. Am vazut jentile alea pe un logan ![]() ![]() ![]() ![]() As vrea si eu 4 prezoane ca as avea de unde sa aleg niste jenti faine,dar nu sunt sigur ca imi pun flanse si la primul scartzzzzzz nu o iau rotile inainte....Mi-ar fi frica sa ma mai urc la volan cu alea....daca vroiam sigur jentile cms erau luate pana acum ,dar nu sunt decis inca......uni spun ia-ti cms alti ca sunt de pensionari....... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(all3ex_wly @ 4 Apr 2006, 12:52) Si eu am boxe puternice si multi au spus ca nu am nevoie de woofer.Bass-ul care il da boxele este puternic dar nu este aceasi fidelitate.Eu am vazut diferenta cand mi-am pus woofer-ul si statia.Si eu ziceam la fel:am boxe puternice ce mai imi trebuie ......nu dau muzica in blana decat foarte rar,dar la volum acceptabil este alta claritate.....Nu stiu daca te-am convins prin ce am zis eu,dar se merita.Si eu am tot 4*45w cass boxe spate de 50w si fata de 30w.Se aude foarte bine mai ales ca este linie alpine si nu este o amestecatura de boxe si cass.DIFERENTA O VEZI PE VIU. P.S. diferenta consta in fidelitate.se poate si mai bine..... ![]() Nu are legatura fidelitatea bass-ului cu subwooferul. Multi au tendinta sa puna boxe foarte puternice de bass in speranta ca atunci vor avea mai multa fidelitate in masina. Se poate obtine si fidelitate si volum ridicat daca sunt imperecheate bine boxele cu scula de pe masina plus tweetere bune nu alea la 200 de mii plus filtre si alte treburi pe acolo. La 4*30 W reali cat are scula aia mp3 te scoate din masina si are si fidelitate daca sunt potrivite de un meserias. Daca vrei sa faci expozitie in intersectie da poti sa iti pui la boxe si tuburi de bass cate vrei dar eu sunt de parerea ca trebuie sa se auda tare si frumos la mine in masina nu sa asculte si aia de la semafor care oricum asculta si asa. This post has been edited by ionutctn: 4 Apr 2006, 13:02 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
all3ex_wly |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 4 Apr 2006, 13:00) Nu are legatura fidelitatea bass-ului cu subwooferul. Multi au tendinta sa puna boxe foarte puternice de bass in speranta ca atunci vor avea mai multa fidelitate in masina. Se poate obtine si fidelitate si volum ridicat daca sunt imperecheate bine boxele cu scula de pe masina plus tweetere bune nu alea la 200 de mii plus filtre si alte treburi pe acolo. La 4*30 W reali cat are scula aia mp3 te scoate din masina si are si fidelitate daca sunt potrivite de un meserias. Daca vrei sa faci expozitie in intersectie da poti sa iti pui la boxe si tuburi de bass cate vrei dar eu sunt de parerea ca trebuie sa se auda tare si frumos la mine in masina nu sa asculte si aia de la semafor care oricum asculta si asa. Adica imperecherea boxelor se face astfel?!!?!!?!?!?....... boxe spate pe 'fader' la cass stanga pe stanga ,dreapta pe dreapta,plus de la cass la plus de la boxa si minus la minu,la fel si boxe fata,ce mare branza.....??????asta face orice om care are putina cunostina in domeniu......mai ales ca pe cass scriew clar la schita de montaj....... Nu am subwoofer sa dau disco in intersectie.Nu imi spune ca ai tu un bass mult mai clar doar cu boxe decat mine care am si subwoofer. CINE ARE WOOFER PE MASINA POATE SA MA CONTRAZICA SAU SA MA SUSTINA>CHIAR ASTEPT ALTE OPINII,nu numai ale tale ionutctn....Eu stiu cum se aude si cu woofer si fara. P.S.uite un exemplu bun: Am un prieten care are cielo si muzica este cea originala pe masina.Nu era asa innebunit cu muzica,dar cand a vazut cum se aude la mine doar cu cele 4 boxe si cass acum vrea si boxe si cass la fel ca ale mele,de 2 luni cauta pe cineva sa ii faca rate.Dupa ce mi-am pus si woofer vrea si el normal.Si nu mai este un pustan care sa dea muzica in blana dar spune ca se aude altfel pe langa cass si boxe si un woffer cat de mic el.... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
Insan3_killer |
![]()
|
![]() Rookie Group: Members Posts: 8 Joined: 25 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am cass pioneer + statie pioneer + subwoofer kenwood si e foarte mare diferenta la calitatea basului, mai ales cand vine vorba de adancimea basului. Puneti-va voi boxele care le considerati mai bune, si vin io cu subwooferul si o sa vedeti cat de mare este diferenta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1988 TX [B][COLOR=purple]Tot cu Dacia e mai bine![/COLOR][/B]
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
oricat ar fi boxele si oale cum am vazut pe la unii "Domotec, Eurotec" sau chiar si boxe mai scumpe ovale..etc nu vor avea in veci vecilor o scadere in frecventa ca un subwoofer (adica basul). Eu sunt pe principiul ca subwoferul vine sa completeze spectrul de frecevente, oferind un sunet placut, nu sa darami masina cu el.
Pentru cei ce vor SPL (sound presure level) le recomand cu caldura: JBL A6000GTi amplificator 2 canale, tehnologie Crown putere: 2 x 1500W RMS (4 Ohmi) 2 x 3000W RMS (2 Ohmi) 1 x 6000W RMS (4 Ohmi, punte) 1 x 6000W RMS (1 Ohm, paralel) la umilul pret de Pret: 15.950 lei RON + hidrocentrala proprie pentru alimentare ![]() This post has been edited by iceteam: 19 Nov 2006, 18:31 |
--------------------
Dacia :)
1310
- 86 ADY
84
|
|
URSUS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
all3ex_wly,
DACA TI-AI PUNE SCULELE DE MUZICA INTR-O ALTA MASINA (EX. FORD SIERA) CARE ARE TABLA IN EA, SI IZOLATIE FONICA, CA LUMEA, PRECIS AR SUNA DIFERIT. DACIA IN TIMP ISI "DESTRANGE SURUBURILE" DE LA BASUL TAU ![]() EU AM UN SISTEM PIONEER, DIFURI OVALE PE TREI CAI IN SPATE SI TOT OVALE, DAR MAI MICI IN DIAMETRU, PE DOUA CAI, PRINSE SUB BORD (TIP SCOICA) CU FATA IN JOS. LA MNE NU E CAZUL DE SUBB, CA LA 4*45 W IMI TREPIDEAZA PANOURILE EXTERIOARE SI ARIPILE SPATE,SI SUNA DE CACAO "LA SEMAFOR" ![]() CONCLUZIA MEA: DACIA NU MERITA S-O DOTEZI CU "PUTERI" PREA MARI, CA TE VA DEZAMAGI ! P.S. IN DOMENIU DE MUZICA "IN DOOR" MA MAI PRICEP SI EU, CA MI-AM CONSTRUIT UN SISTEM SURROUND DE BOXE, CU RECEIVER DE PUTERE(KENWOOD) CU CARE MAI SONORIZEZ PETRECERI-NUNTI. ASTA MI-E SUB-UL ![]() Attached thumbnail(s) Bild_170_.jpg ( Size: 45.45k ) Number of downloads: 486 |
--------------------
DACIA
1310
- CJ 07 XIP
1987 TLE
|
|
all3ex_wly |
![]()
|
mi-am adus aminte de forumul asta si vroiam sa va salut si sa va arat noile imbunatatiri aduse la mina mea:D:D:D:D
This post has been edited by all3ex_wly: 7 May 2009, 07:59 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
- DB 10 WLY
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cum ai adus-o la 5 prezoane? Si cat te-a costat vopseaua?
Eu cred c-ai tiganit-o. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:18 |