nuanta vopsea potrivita "pe calculator"..., dupa o mostra de pe masina
![]() ![]() ![]() |
nuanta vopsea potrivita "pe calculator"..., dupa o mostra de pe masina
nicknein |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu recomand vopsirea cu spray , nu iese prea bine.
Nu stiu in Buc , dar daca nu gasesti , exista in Ploiesti o vopsitorie excelenta pe care o recomand ( am vopsit la ei o capota de la Cielo si nici macar un tip de meserie nu si-a dat seama ca respectiva capota fusese vopsit. Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca la piata gorjului la ferdinand, acolo fac pe calculator.
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe Iuliu Maniu, langa politehnica e vopsitoria lui Glasurit. Fac acolo ce vopsea vrea muschiuletu tau (si cameleon daca doresti).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Nu vreau ca acest post sa fie considerat anti-reclama (si apoi reclama mai jos
![]() Cei de pe Iuliu Maniu (Glasurit) nu neg ca lucreaza bine... dar imi cereau aproximativ 5 milioane pentru vopsit capota... cineva mi-a recomandat Nesty Auto Service, m-am interesat, au certificarea aia data de Dacia (sistemul de vopsire Ixell parca ii zicea), mi-am facut programare, si in doua zile am luat masina de acolo, cu capota vopsita impecabil (arata exact la fel ca restul masinii), si la doar 2 milioane... |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Nu este obligatoriu sa vopsesti la ei...eu am preparat vopseaua asa cum spui ducind capacul de la benzina, iar de vopsit am vopsit in alta paret cu un rezultat financiar in favoarea mea.
deci daca ai unde fa numai vopseaua la ei sim restu undeva convenabil(calitate pret) |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
grea intrebare imi pusesi....eu am strimbat tot botu masini.....am reparato undeva in baneasa...la intersectia aia mare de la aeroportul baneasa...unnrestaurant italienesc pe acolo
si pe undeva pe o straduta un atelier...avea baiatu ala o mina...cind am vinduto nimeni nu si-a dat seama..imi pare rau ca nu pot fi mai folositor...dar stiu doar sa ajung |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:08 |