Logan Ambiance 1.5 dCi sau Laureate 1.4MPI, care mi-ati recomanda ca sa o cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Logan Ambiance 1.5 dCi sau Laureate 1.4MPI, care mi-ati recomanda ca sa o cumpar?
marloW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- ph96gel Daca n-am...N-am!!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca motor , dCi , dar ca model Laureate (are prea multe dotari in plus) , chiar daca este MPi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sustin Laureat-ul.
Am Ambiance 1.4 si regret ca nu am servo....Cluj-Napoca e in renovare si e plin de gropi; deja am facut muschi ![]() Si sa fim seriosi... Logan-ul e prea scump de intretinut ca sa nul vinzi in 3 ani maxim (adica timpul in care iti recuperezi investitia in DCI) deci mai bine 3 ani de confort decat 3 de disconfort. |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Revin in legatura cu garantia la pompa. Mi-a confirmat chiar proprietarul ca nu are garantie dupa ce a fost la dealer (masina are 5000 km). A mai spus si ca pompa ar fi undeva la 27-28 milioane. La intrebarea de unde si-a procurat motorina a cam cotit-o asa ca nu stiu daca a luat din PECO sau nu.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai daca iei de la "bordura", cum a scris cineva mai sus, e normal sa nu ai garantie la pompa si injectoare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Eu as alege Laureate 1.4.....confort , zgomot interior/exterior , dotari , etc...etc...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DFA @ 1 Apr 2006, 10:47) Reviziile nu sunt mai scumpe, ci doar mai dese!!!! Prețul e același, doar intervalul de 10.000Km le face ca per total (pe o perioadă de timp) să fie mai mari! Reviziile la dci sunt si mai scumpe si mai dese. Fie si numai uleiul: 4.5 litri in loc de 3 litri este o diferenta semnificativa. Iar daca urmezi sfatul de mai sus sa folosesti motorina furata ("la preturi neoficiale") in motorul asta mai adauga la intretinere cel putin un set de injectoare ![]() |
-------------------- |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
1. Diferența dintre costurile de revizie dintre MPi și dCi e foarte mică și doar intervalul diferit de timp face ca per total reviziile la dCi să fie mai scumpe. Dacă nu crezi, citește aici.
2. La MPi-uri intră aproximativ 3,4 litri de ulei, la dCi intră aprox. 4,4 litri de ulei. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Diferența dintre costurile de revizie dintre MPi și dCi e foarte mică și doar intervalul diferit de timp face ca per total reviziile la dCi să fie mai scumpe. Dacă nu crezi, citește ...
Conform calculelor de acolo incep sa ma bucur ca am ales un laureate plus pentru ca cei 50.000 km cat ea este mai rentabila (conform tabelului) probabil o sa-i fac in 5 ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca iti iei in rate ai putea sa-ti iei Laureate dci diferenta la rate este acoperita de consumul mai redus de motorina. Si la revanzare dieselul se vine mai bine.
|
--------------------
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gcaramaliu @ 4 Apr 2006, 07:47) Cum sa te lase numai 500 m? Astia sunt tampiti? Du-te si baga-te in ei cu tupeu.. Zi-le ca iei masina de la alt dealer, sa vezi ce se razgandesc... Faza asta tine si la cumparare, pentru facilitati. Eu am obtinut asa presuri de interior, triunghi reflectorizant si trusa medicala. Aparatorile de norou nu am putut sa le scot gratis, asa ca le-am platit. iar cand m-am dus sa ridic masina am gasit scaunul de la sofer murdarit un pic si am mai observat pe aripa dreapta spate o deformare milimetrica din fabrica, si pe chestia asta m-am ales cu un plin de benzina... E bine de stiut ![]() |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
gcaramaliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(strainu @ 10 Apr 2006, 22:05) E bine de stiut ![]() Mie mi-au spus ca de la nu stiu ce data nu se mai dau standard, trebuie platite.... Iar de stingator de incendiu, a primit cineva, ca eu nu am vazut pe la careva standard... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
- AG-08-FVR
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Laureate pe benzina.Ai mai multe optiuni si stai linistit ,si acum si cand vei conduce.Daca asa vei face va consuma si asta foarte putin
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
marloW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 February 06 ![]() |
QUOTE(Horizon @ 31 Mar 2006, 18:27) Salut! As dori sa cumpar un Logan. Care credeti ca e mai avantajos, Ambiance 1.5 dCi+directie asistata=27643Ron sau Laureate 1.4MPI=27062Ron? Astept sa-mi spuneti avantajele si dezavantajele acestor modele pentru a face alegerea perfecta. Va multumesc. omule pana la urma te-ai hotarat? ca ti-am facut toti capul mare!habar n-ai ce sa mai alegi... ![]() |
--------------------
dacia
logan
- ph96gel Daca n-am...N-am!!!
|
|
floraur |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 March 06 ![]() |
thread-ul nu mai face de mult timp referire strict la persoana lui. Aici se discuta clar despre ce ar face fiecare daca ar fi pus in situatii similare. Poate omul nici nu are banii...
This post has been edited by floraur: 11 Apr 2006, 15:43 |
--------------------
Dacia
Logan
- wew Renault Laguna II, 2.0dci, Luxury, 2007.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Horizon, până la decizia ta topicul se închide, s-a discutat zic eu suficient de mult pentru a-ți face o părere.
Dacă ai ceva de adăugat dă un PM la un moderator pentru a redeschide topicul. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:19 |