emblema DaciasuperNova
![]() ![]() ![]() |
emblema DaciasuperNova
urduban |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|||
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE de unde pot face rost,ca la Solenza de litere in relief pentru spate ,vreau sa scriu DaciaSuperNova in RELIEf ca la SLZ Daca chiar te intereseaza acest aspect vezi ca sunt firme specializate in reclame, exista vizavi de magazinul Victoria (Politia capitalei) un gang unde este o firma care executa tot felu de litere, reclame..... _______________ Bafta tuturor, |
-------------------- |
|
Razvan.jbl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 5 January 03 From: Buc-PL si retur ![]() |
why ?
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Ambition
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cica a fost Asarban in targ sapt. trecuta si l-au dat pe spate preturile la emblemela nichelate de Solentza .. cateva sute de Klei bune pentru un scris cu DACIA ..... da-l dracu de scris ....
|
--------------------
.
.
.
|
|
Razvan.jbl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 5 January 03 From: Buc-PL si retur ![]() |
Io ma simt mai bine decand am dezlipit abtzibildu' ala cu DSN de pe spate !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Ambition
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
A, deci nu sint singurul
![]() |
-------------------- |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Zi-mi shi mie cum le-ai scos ca eu nu am reushit decat sa le rup....shi acum arata nashpa! Merci!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa dezlipiti inscrisurile de pe haion si usi folositi cu incredere un uscator de par: incalziti abtibildul bine bine si vine jos foarte usor si nu ramane nici o urma. Eu asa am dat jos abtibildurile de pe usi cu "Europa".
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Eu le-am scos pe ale mele fara nici un usactor
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa se poate zgaria vopseaua. Cu metoda mea nu ramane nici o urma care sa dispara dupa 2-3 spalari. Mai nasol este ca vopseaua de sub actibilduri este luciosa ca noua iar daca in rest vopseaua si-a schimbat un pic nuanta sau luciul din cauza soarelui, vremii, riscati sa aveti diferente de nuanta (nu se vede din avion
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
multzumesc pentru solutziile date. Dai un polish la restul mashinii shi trece diferentza de luciu sau coloare
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|
Tudor B |
![]()
|
Am inteles ca sunt cativa care si-au pus sigla fata de Solenza pe DSN. Cum arata pe masina? Nu aveti careva poze? Am gasit la un magazin de piese cu 150.000 lei.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pe grila aia din fata a incaput, sau a trebuit sa mai decupezi putin
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Liviu |
![]()
|
A trebuit sa decupez (din nervura centrala) cam cate 1cm pe fiecare parte a emblemei originale. .. Emblema asta noua este lipta cu poxipol de emblema veche (originala)
![]() |
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Am gasit la un magazin (ala de sub podul din Alexandru, pentru cine stie Iasul) scrisul Dacia in relief, pe un autocolant. Pret 40K. Era si cu Solenza la acelasi pret. Emblema Solenza 140k.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu |
![]()
|
Iti aduc eu emblema SLZ cu 60 K
![]() |
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Liviu, sper ca vorbeai cu mine si ca mie o sa-mi aduci sigla simbata
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Tudor B |
![]()
|
Cat costa scrisul "DACIA" acela de solenza? La mine in oras nu am gasit inca, dar daca gasesc sa stiu cam cat costa, nu vreau sa-i imbogatesc pe altii
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
In targ in pitesti am luat eu cu 50 000 lei scris cu DACIA :wink:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Liviu |
![]()
|
paul .. Da .. cu tine vorbeam
![]() |
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
Liviu, multam.
A sarit lumea pe embleme, ca nici nu mai stiam cine cu cine vorbeste ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Cezar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 04 From: Slatina ![]() |
Dacia Sn merge de cenzurat si voi va ganditi la semne in relief
|
--------------------
Dacia
Duster
2011/Laureate
- TR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:28 |