Radarele Politiei provoaca impotenta
![]() ![]() ![]() |
Radarele Politiei provoaca impotenta
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu intelesesem ca prezentul topic a fost deschis in urma unui articol aparut pe 1 Aprilie ziua pacalelilor >> teapa .... parerea mea ... Voi chiar a-ti pus botul ?
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
E o treaba de 1 aprilie.
Oricum politistii nu iau nici SIDA, ca nu-i iubeste nimeni si nu se iubesc nici intre ei! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(nairam @ 3 Apr 2006, 19:45) Pai eu intelesesem ca prezentul topic a fost deschis in urma unui articol aparut pe 1 Aprilie ziua pacalelilor >> teapa .... parerea mea ... Voi chiar a-ti pus botul ? ![]() N-ai priceput ce am scris.Repet: ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati .... Dehhh una lume se prinde mai greu .... da si cand se prinde nu-si mai da drumu ... se tine bine ...
![]() This post has been edited by nairam: 3 Apr 2006, 18:53 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bion |
![]()
|
Am gasit solutia ptr. organele agentilor. Chiloti metalici sub forma de cusca Faraday ptr. protectie..
![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu le-ar trebui si impamantare bagata intr-un ou?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:06 |