Cei mai mulți "securiști" pe cap de locuitor, mda, hai ca macar la asta suntem si noi
![]() ![]() ![]() |
Cei mai mulți "securiști" pe cap de locuitor, mda, hai ca macar la asta suntem si noi
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dar americanii fritzii si englejii nu au avut pe tov. Iliescu sa-i creeze si pe Popeye marinaru sa-i tina in brate si sa-i pupe sub codite (si ei pe el
![]() Cu scarba bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Avem si cele mai mari impozite pe salariu.
Iar nr securistilor e unul din motive. |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Eu zic ca-s altii si cu mai multi securisti...noi suntem mai prosti si-i declaram. Deja securitatea nationala e o chestiune de mistouri in "presa libera" si pe forumuri auto...Nu pe bune, daca MI5 are jumate cat SIE....inseamna ca sunt naivi tare aia care au publicat articolul....
In alt post faceati misto de presa si acum valuati dupa prostiile astea. PS: Mai bine va faceti griji din cauza lu Gigi si a chinezilor care fac evaziune fiscala pe fata, ca din cauz asta platiti voi impozite, si nu din cauza "securistilor" |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu vad care e problema daca MI5 au mai putini oameni. Au cu 1000% mai multe camere de luat vederi pe strada, la ce mai au nevoie de oameni, exista deja algoritmi!
Bravo lor nu ? |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
asa cum sublinia cineva pe alt forum articolul e de rahat. De cand e fbi-ul serviciu de informatii?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(jurnalistul ala) În prezent, serviciul extern britanic are 1.900 de angajați, dintre care 1.860 cu contract full time. [...] 47 la sută sunt femei, iar 54 la sută sunt persoane sub 40 de ani. Vad ca ziaristul ala nu stapaneste nici macar fina arta a copy/paste-ului: "The Security Service currently employs around 2,200 people, 2,100 of whom are full-time. 47% of staff are women and 53% are under the age of 40. " http://www.mi5.gov.uk/output/Page22.html Plus ca mai zice acolo "We plan to increase our staff numbers to around 3,200 people by 2008. " |
--------------------
M
M
1
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Au actualizat aia pagina intre timp
![]() Si urarea mea .... La mai multi !!! sau La cat mai multi !!!! |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu e stire. Semuta la Cafenea
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Am vazut mai demult o statistica din care reiesea ca armata rromana are mai multi generali dacat are armata germana colonei. Se pare ca singurii care mai lucreaza prin tara asta sunt culegatorii de capsuni!
Impozitul pe salariu insa in rromania este relativ mic (16%) comparat cu alte state europene. Sunt alte taxe in schimb care compenseaza din plin. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:59 |