Aeratoare si temporizator stergator parbriz
![]() ![]() ![]() |
Aeratoare si temporizator stergator parbriz
andi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
1. Se scoate toata hurdubaia aia de torpedou -sta in 3 suruburi parca. E usor de scos si dai de conducta aia care merge la aerator.
2. E gresit in carte, asa era la Nova GT/GTI cu altfel de bloc de contacte ( asa e Paul ? ) |
-------------------- |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Andi, de curiozitate (daca nu e secret), cat ai dat pe ea? Eu am un confort din aprilie 2001 si sunt curios cam cat valoreaza (nu cat cere lumea, ca asta stiu).
Multam fain anticipat ![]() |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
andi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pretul pietei.. 3200 eur (alarma, casetofon, tinuta in garaj,f bine ingrijita.. il stiam pe propietar)
|
-------------------- |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Cam asa ceva am si eu, doar ca nu e tinuta in garaj. Multumesc de informatie.
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(\"andi\") 2 in cartea tehnica, imi spune ca pot regla viteza temporizatorului, invartind de butonul din capul manetei ce declansheaza stergatoarele, din pozitia 0, inspre parbriz. Problema e ca nu exista un astfel de buton? Greseala in carte sau viteza temporizatorului nu se regleaza la confort? ... si n-ai incercat sa tragi de maneta (din dreapta volanului) in jos ? la DSN asa se regleaza temporizarea stergatoarelor |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Domnu!
Domnu Andi zice ca ar fi posibil sa reglezi cadenta temporizatorului prin rotirea manetei! NU prin apasare in jos! Ultima oara cand m-am uitat eu, stergatoarele de DSN Confort aveau urmatoarele pozitii: de sus in jos: 0, T, 1, 2 Dar daca puteam sa pun pe T si sa sucesc de bat sa reglez viteza de temporizare....ori aia de la Dacia sunt imbecili ca au tiparit gresit manualul, ori Andi are DSN din dec 2000 cu bord Veglia care e mai altfel, ori eu sunt un bou irecuperabil si 2 ani si 52000km habar nu am avut ca se poate! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stai calm Andrei .. nu se poate
Manualul a fost facut pentru (probabil) manetele de NOVA care aveau asa ceva. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
Nici Nova nu are asa ceva!
Exista un buton care semana cu cel de reglare faruri care regla temporizatorul! Dar asta era pe 1410 (de la faruri patrate in sus), pe cele cu bord de CN si ..evident CN si Liberta (daca nu gresesc) ....m-am apucat sa caut o DSN sa sucesc de maneta de stergatoare... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Iar vorbesti FARA sa stii !
Eu cu ochisorii astia doi bolnavi ai mei am vazut la NOVA GT si GTI temporizator pentru stergatoare care se regleaza invartind de capatul manetei staergatoarelor. Maneta la NOVA are tot 4 pozitii: 0, T, 1, 2. Pe pozitia T daca invarti de capatul manetei poti regla cadenta cu care merg stergatoarele pe parbriz .. de la o stergere la cateva secunde (chiar si zeci de secunde) pana la o stergere la o secunda. E pe bune si poti intreba proprietarii de NOVE sa iti confirme! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
Sorry!
M-am prins tarziu! Tu ziceai de NOVA, eu ma gandeam la SLZ.... Scuze! Nova aia cu bete rotunde avea! Just! :oops: ![]() |
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si le-o fi fost greu sa puna asa ceva si pe DSN/SLZ? E o chestie foarte desteapta si foarte utila. Pe break am asa ceva si e nemaipomenit. Pe SLZ ciu-ciu. Asta daca nu astept vreo ploaie care sa fie setata pe cadenta stergatoarelor. Fie sterg prea repede fie prea tarziu. Ca atare, daca sterg prea tarziu la las pe pozitia 1, daca sterg prea devreme ma joc la maneta aia pana obosesc.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ma apucasem eu odata (Liviu stie...) sa fac temporizare cu reglare continua... Teoretic trebuie inlocuita o rezistenta din releul ala cu un potentiometru. Numai ca lenea-i cucoana mare si totul a ramas la stadiul de intentie.
Promit sa iau zilele astea releul ala la puricat...si daca reusesc ceva dau de stire... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:19 |