b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil
![]() ![]() ![]() |
b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil
B-34-SGM |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|||
valisupernova |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Mi-a soptit o pasarica. Poate e aspirat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
valisupernova |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah gata mai lasati omu in pace a zis si el de masina doar dupa aparente ce sa faca ! Eu nu am vazut masina si nici nu am auzit pana acum decat citind din acest topic dar pe bune nu prea se arunca lumea la curse cu baiatu asta
![]() ![]() Si eu sunt student si finantele sunt low rau ![]() ![]() Nenea Vali poate sa arate super naspa la exterior masina, dar daca sub capota zace un monstru : e alta treaba ! nu tabla face masina motorul e baza asa daca imi cumpar un X5 si pun motord de 1.4 ce am facut ?? nene e X5 ! Inteleg ca omul a fost invitat la salon ?! Marfa sa te invtie nu s ate duci tu ca nebunu si sa o arati in parcare ![]() Mai caut sa mai ma documentez ca pare interesanta masina! ![]() V-am salutat! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai ... valisupernovafarafraneclimacutiesimotor . Tu al cui esti si pana la ce ora ? Eu sunt presedintele clubului SPEEDLINE . SGM face parte din divizia Dacia Motorsport a clubului . Din aceasta divizie mai fac parte COX (din BV) , GTG si inca 2 dacii (o solenza si o supernova care clar te asigur ca iti dau clasa - pun pariu pe un parbriz de berlina si unul de nova ). Din pacate COX si GTG nu au putut fi prezente. Salonul de care vb a fost de tuning & show . Nu am vazut sa comentezi nimic de Lancia Delta Turbo Integrale a lui Andrei (cea alba) care a fost expusa la standul Ghepard (alaturi de multe Subaru WRX STI fara ce numesti tu tuning) . Organizatorii au cerut din partea cluburilor sa aduca masini reprezentative si de interes ale clubului cat si masini pt tuning si dbdrag . De ce nu ai comentat nimic de SINGURUL Opel Speedster 2.0 TURBO din tara ? Nu avea absolut nimic modificat . Ai vrut sa pari interesant lovind in munca altuia , munca de care tu , dupa cum vorbesti , nu vei fi NICIODATA IN STARE . Esti degeaba . Te astept pe pista , sosea , traseu montan sau unde vrei tu . Eu cu a mea nova si tu cu a ta supernova . Mor cand vad oameni ca tine. Mor pe oamenii care nu recunosc o valoare cand o vad ci ii cauta cusur . Eu te-as interzice pe un forum de genul asta. Repet - esti degeaba .
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ma altur celor care il lauda pe robert si a sa masina!
am vazut-o seara prin dr taberei de mai multe ori, si nu m-am putut tine dupa el,,,si am 140 de cp...e adevarat ca nici nu am incercat! ![]() valisupernova, fara vreo chestie personala, in primul rand invata sa scrii! in al doilea, lasa in pace oamenii!nu conteaza ce au facut ei prost, fa tu ceva bun si vin-o (cam asa crezi tu ca se scrie) sa ne uimesti cu ale tale realizari. invers, daca scopul tau a fost cumva sa evidentiezi priceperea si cunostintele lui robert, sa stii ca ai reusit! felicitari! |
-------------------- fan VAG!
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 09:48) Ceea ce m-a socat se numeste b-34-sgm...o dacie mai mult decat obisnuita,cu extraordinare insertii de aer in parbriz, jantele generos modelate cu noroi, pictata in aerograf cu un alb infinit peste albul "jegarit",astfel fiind scoase in evidenta locurile unde masina este puternic afectata de rugina(element nelipsit intr-un salon de tuning).In acest decor se potriveau perfect elementele "racing"...foarte multe la numar...si anume 4(patru)...si acestea ramanand 1(unul)...siguranta de capota(portbagaj). Mai baiatule[...] zero. Salutare si imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de topicuri, si din partea mea si din partea ta. P.S. : daca totusi ai onoare tine-te de promisiune, ce reprezinta pentru un om cu valoarea ta un parbriz; eu tot ce am putut sa-i ofer lui Robert este o antifonare ca la carte. -- continut ofensator sters de moderator -- |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
-- Am sters mai multe mesaje cu iz de scandal. Am sters si mesajele care indemnau la impacare. Rog stimatii colegi ca pe viitor sa se abtina, multumesc. --
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE Acum o perioada de timp cand dadeai sfaturi interesante pe acest forum credeam ca [...] un zero. QUOTE(valisupernova @ 3 Feb 2005, 09:34) Mie imi place ca ai ambitie, te felicit chiar............................... Succes in continuare. ( Multumiri lui Valisupernova ca m-a lasat sa-i folosesc nick-ul). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai gata...ati dat destul in om a gresit dejea incepeti sa va repeatati. Parerea lui este una a unui necunoscator pentru care dacia=rahat. Eu nu sunt mare cunoscator dar cand vad ceva ca motorul de pe SGM ma "inclin". Am vazut si eu masina acolo eram cu niste prieteni si m-a atras privirea ca nu stiam ce vrea sa arate masina aia....erau vreo 20 de oameni in jurul ei...mi-am facut loc cu coatele sa vad si io ce e acolo...Vreau sa zic ca nu stiam nimic de masina asta inainte....dar cand am vazut motorasu ala am pus pariu cu un tovarash de al meu ca are peste 110 cp
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
Vali[...]
-- continut sters de moderator. Omul a gresit, ajunge. -- This post has been edited by os: 6 Apr 2006, 12:47 |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
-- topicul se inchide fiindca a devenit fara obiect: povestea e lamurita --
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:11 |