DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil

B-34-SGM
post 5 Apr 2006, 21:01
Post #31

Membru de partid

Group: Members
From: Drumul Taberei Customs

Sa vedem ce poate motorul ala turbo de pe JAF.

La exterior arata bine. Sper sa nu te loveasca vreunu cum am patit eu, ca nu mai scoti la linie tabla niciodata.

--------------------
Dacia 1310 RACING 1991 full fara piele - B 34 SGM
www.prelucrariSIRA2000.ro
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 21:02
Post #32

Membru

QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 21:01)
Sa vedem ce poate motorul ala turbo de pe JAF.

La exterior arata bine. Sper sa nu te loveasca vreunu cum am patit eu, ca nu mai scoti la linie tabla niciodata.
*

de unde stii ca e turbo...?

--------------------
dacia supernova - B 24 MWO
+
B-34-SGM
post 5 Apr 2006, 21:10
Post #33

Membru de partid

From: Drumul Taberei Customs

Mi-a soptit o pasarica. Poate e aspirat smile.gif Ma gasesti pe mesenger dupa ora 12-1 (daca nu te culci) , ca acum plec. Sa vedem cum facem cu parbizul smile.gif r0bert_666

--------------------
Dacia 1310 RACING 1991 full fara piele - B 34 SGM
www.prelucrariSIRA2000.ro
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 21:23
Post #34

Membru

QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 21:10)
Mi-a soptit o pasarica. Poate e aspirat smile.gif Ma gasesti pe mesenger dupa ora 12-1 (daca nu te culci) , ca acum plec. Sa vedem cum facem cu parbizul smile.gif r0bert_666
*

posibil sa dorm la ora aia..vb maine la tel.

--------------------
dacia supernova - B 24 MWO
+
Ci_co
post 5 Apr 2006, 21:54
Post #35

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Bah gata mai lasati omu in pace a zis si el de masina doar dupa aparente ce sa faca ! Eu nu am vazut masina si nici nu am auzit pana acum decat citind din acest topic dar pe bune nu prea se arunca lumea la curse cu baiatu asta ohmy.gif ai scula de masina tata nu gluma happy.gif !!
Si eu sunt student si finantele sunt low rau sad.gif dar tu ai pasiune omule de ai stat si ai perfectionat masina aia, stii ce poate daia te dai cu ea biggrin.gif

Nenea Vali poate sa arate super naspa la exterior masina, dar daca sub capota zace un monstru : e alta treaba ! nu tabla face masina motorul e baza asa daca imi cumpar un X5 si pun motord de 1.4 ce am facut ?? nene e X5 !

Inteleg ca omul a fost invitat la salon ?! Marfa sa te invtie nu s ate duci tu ca nebunu si sa o arati in parcare wink.gif

Mai caut sa mai ma documentez ca pare interesanta masina! 090.gif

V-am salutat!

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
lucius
post 5 Apr 2006, 22:47
Post #36

Membru autentic

From: Bucuresti

Mai ... valisupernovafarafraneclimacutiesimotor . Tu al cui esti si pana la ce ora ? Eu sunt presedintele clubului SPEEDLINE . SGM face parte din divizia Dacia Motorsport a clubului . Din aceasta divizie mai fac parte COX (din BV) , GTG si inca 2 dacii (o solenza si o supernova care clar te asigur ca iti dau clasa - pun pariu pe un parbriz de berlina si unul de nova ). Din pacate COX si GTG nu au putut fi prezente. Salonul de care vb a fost de tuning & show . Nu am vazut sa comentezi nimic de Lancia Delta Turbo Integrale a lui Andrei (cea alba) care a fost expusa la standul Ghepard (alaturi de multe Subaru WRX STI fara ce numesti tu tuning) . Organizatorii au cerut din partea cluburilor sa aduca masini reprezentative si de interes ale clubului cat si masini pt tuning si dbdrag . De ce nu ai comentat nimic de SINGURUL Opel Speedster 2.0 TURBO din tara ? Nu avea absolut nimic modificat . Ai vrut sa pari interesant lovind in munca altuia , munca de care tu , dupa cum vorbesti , nu vei fi NICIODATA IN STARE . Esti degeaba . Te astept pe pista , sosea , traseu montan sau unde vrei tu . Eu cu a mea nova si tu cu a ta supernova . Mor cand vad oameni ca tine. Mor pe oamenii care nu recunosc o valoare cand o vad ci ii cauta cusur . Eu te-as interzice pe un forum de genul asta. Repet - esti degeaba .

--------------------
Dacia Nova GTT 1999 - GTG
+
horsewhisperer27
post 5 Apr 2006, 23:38
Post #37

Membru autentic

ma altur celor care il lauda pe robert si a sa masina!
am vazut-o seara prin dr taberei de mai multe ori, si nu m-am putut tine dupa el,,,si am 140 de cp...e adevarat ca nici nu am incercat! tongue.gif

valisupernova, fara vreo chestie personala, in primul rand invata sa scrii!
in al doilea, lasa in pace oamenii!nu conteaza ce au facut ei prost, fa tu ceva bun si vin-o (cam asa crezi tu ca se scrie) sa ne uimesti cu ale tale realizari.

invers,
daca scopul tau a fost cumva sa evidentiezi priceperea si cunostintele lui robert, sa stii ca ai reusit!

felicitari!

--------------------
fan VAG!
+
bodel
post 6 Apr 2006, 02:51
Post #38

rege`n tara orbilor

QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 09:48)
Ceea ce m-a socat se numeste b-34-sgm...o dacie mai mult decat obisnuita,cu extraordinare insertii de aer in parbriz, jantele generos modelate cu noroi, pictata in aerograf cu un alb infinit peste albul "jegarit",astfel fiind scoase in evidenta locurile unde masina este puternic afectata de rugina(element nelipsit intr-un salon de tuning).In acest decor se potriveau perfect elementele "racing"...foarte multe la numar...si anume 4(patru)...si acestea ramanand 1(unul)...siguranta de capota(portbagaj).

*

Mai baiatule[...] zero.
Salutare si imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de topicuri, si din partea mea si din partea ta.
P.S. : daca totusi ai onoare tine-te de promisiune, ce reprezinta pentru un om cu valoarea ta un parbriz; eu tot ce am putut sa-i ofer lui Robert este o antifonare ca la carte.

-- continut ofensator sters de moderator --

--------------------
dacia 1410 Sport 1989 - B 25 RLR
Low Rider Sport
+
os
post 6 Apr 2006, 11:05
Post #39

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

-- Am sters mai multe mesaje cu iz de scandal. Am sters si mesajele care indemnau la impacare. Rog stimatii colegi ca pe viitor sa se abtina, multumesc. --

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Muttley
post 6 Apr 2006, 11:50
Post #40

From: -

Acum o perioada de timp cand dadeai sfaturi interesante pe acest forum credeam ca  [...] un zero.

QUOTE(valisupernova @ 3 Feb 2005, 09:34)
Mie imi place ca ai ambitie, te felicit chiar...............................
Succes in continuare.
( Multumiri lui Valisupernova ca m-a lasat sa-i folosesc nick-ul).
*

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
AMW
post 6 Apr 2006, 12:24
Post #41

Membru autentic

Bai gata...ati dat destul in om a gresit dejea incepeti sa va repeatati. Parerea lui este una a unui necunoscator pentru care dacia=rahat. Eu nu sunt mare cunoscator dar cand vad ceva ca motorul de pe SGM ma "inclin". Am vazut si eu masina acolo eram cu niste prieteni si m-a atras privirea ca nu stiam ce vrea sa arate masina aia....erau vreo 20 de oameni in jurul ei...mi-am facut loc cu coatele sa vad si io ce e acolo...Vreau sa zic ca nu stiam nimic de masina asta inainte....dar cand am vazut motorasu ala am pus pariu cu un tovarash de al meu ca are peste 110 cp biggrin.gif acum se pare ca voi castiga pariul...si cand am inceput sa le zic de ce cred eu ca e jmekera masina m-am lovit de faze de genu " tot dacie e , nu merita sa bagi bani in ea....eu il fac cu masina mea (c4 110 cai) acum o sa il trimit sa vada c scrie aici si sa imi plateasca pariul. SUPER TARE bravo.....nu ii asculta pe astia care zic numai rautati....tu fa ce iti place ca e chiar tare si ai aprecierea si suportul multora printre care si al meu:P

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
tm8bnz
post 6 Apr 2006, 12:40
Post #42

turbomatic

From: RO,TM

Vali[...]

-- continut sters de moderator. Omul a gresit, ajunge. --

This post has been edited by os: 6 Apr 2006, 12:47

--------------------
Dacia 1.3T / Renault 5 GTT - 1986 / 1988 - TM8BNZ / TM88BNZ
+
os
post 6 Apr 2006, 12:49
Post #43

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

-- topicul se inchide fiindca a devenit fara obiect: povestea e lamurita --

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 07:11
Forum Renault