trusa medicala, triunghiul si stingatorul, obligatorii sau nu? (in prezent)
![]() ![]() ![]() |
trusa medicala, triunghiul si stingatorul, obligatorii sau nu? (in prezent)
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Am inceput sa imi verific trusa si stingatorul sa vad daca sunt expirate si am vazut ca am un singur obiect expirat in trusa restul fiind valabile pana in 2013 dar pe spatele cutiei am vazut ca scrie data expirare septembrie 2009.Trebuie sa schimb trusa cu totul sau se pot cumpara kituri de inlocuire a continutului acesteia.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am vazut si kit de inlocuire (nu mai stiu pe unde), dar nu sunt mult mai ieftine ca o trusa; daca umbli prin 5-10 locuri dupa un kit, tot acolo ajungi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
De obicei gasesti kituturi fix langa truse, la Carrefour, Selgros, Metro, Real, etc.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rs09 |
![]()
|
Am gasit kit de inlocuire trusa 20 de lei dar am luat trusa completa cu 37 de lei din metro.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
rs09 |
![]()
|
Obiectul in cauza era o pipa guedel dupa care am sunat pe la vreo 10 farmacii si nu avea nimeni asa ceva de vanzare.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
QUOTE(rs09 @ 14 Oct 2011, 09:03) Am inceput sa imi verific trusa si stingatorul sa vad daca sunt expirate si am vazut ca am un singur obiect expirat in trusa restul fiind valabile pana in 2013 dar pe spatele cutiei am vazut ca scrie data expirare septembrie 2009.Trebuie sa schimb trusa cu totul sau se pot cumpara kituri de inlocuire a continutului acesteia. Dupa parerea mea, simplul fapt ca ai desfacut trusa si te-ai uitat in interiorul ei, duce automat la expirarea acesteia! Daca ai desfacut-o, trebuie sa o inlocuiesti cu una noua. Un stingator si o trusa valabile pana in 2015 se gasesc cu vreo 60-70 Lei, impreuna, in magazine gen Dedeman... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
rs09 |
![]()
|
Trusa nu expira daca o deschizi,continutul acesteia nu trebuie sa fie expirat, la itp am inteles ca se uita in ea si daca ai ceva lipsa sau expirat nu il treci.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Triunghiul meu am impresia ca e echilateral. O fi bun? sa iau unul isoscel?
Multumesc! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
SE gaseste pachet de inlocuire a produselor expirate ,produs la vesta srl.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rs09 @ 16 Oct 2011, 11:31) Trusa nu expira daca o deschizi,continutul acesteia nu trebuie sa fie expirat, la itp am inteles ca se uita in ea si daca ai ceva lipsa sau expirat nu il treci. OOOO, da! Asa ma agitam si eu la primul ITP si de atunci am mai facut 4 si nu s-a uitat nimeni la trusa & stingator. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:33 |