probleme motor, mananca ulei
![]() ![]() ![]() |
probleme motor, mananca ulei
alexandru.stan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- b10cam
|
|||
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Garnitura de chiulasa?
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai schimba uleiul, poate o fi dintr-ala prost...
![]() Si verifica etanseitatiile carterului inferior ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
alex4257 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 April 06 ![]() |
QUOTE(alexandru.stan @ 12 Apr 2006, 01:51) am o dacie 1310 din 1995 berlina si problema in ultima vreme este ca am presiune mica la ulei si imi moare motoru, asta se intampla numai cand motoru este cald. dupa ce fac un drum mai lung cu ea gasesc pe blocu motor ulei. sa fie oare din cauza ca am instalatie de gaz pe ea? ce trebuie sa fac? presiunea in mers este undeva la 3 cand motorul e cald,scoate furtunul de la culbutori(care intra in carburator) dc scoate fum negru motorul e terminat mananca ulei trebuie segmentat si schimbata garnitura de chiuloasa verifica daca pe esapament curge apa. daca astea sunt simtomele motorul trebuie refacut dc mai vrei sa -l mai ai. |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:55 |