Mutat scaun mai în față
![]() ![]() ![]() |
Mutat scaun mai în față
Ant |
![]()
|
||
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred că ar fi posibilitatea să dai niște noi găuri în șinele scaunului, dar ai grijă să păstrezi simetria!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa il legi de maini pe viitorul sofer de bara de batut covoare de langa bloc. Dupa aia pui niste greutati mari legate de picioare ca sa atarne bine, bine.
Dupa aceasta lasi pe acest sofer sa atarne asa cam vreo saptamana. Te asigur ca dupa aceasta operatiune de inalta tehnicitate acest sofer va ajunge perfect la pedale. O alta versiune ar fi sa intri cu masina perpendicular intr-un zid ca sa se apropie pedalierul de habitaclu. ![]() Pe bune acum. Poate reusesti sa scoti sinele. Evident ca nu poti modifica pozitia piulitelor din podea. Insa poti sa mai dai alte gauri in sina astfel incat sa ajunga sina mai in fata putin, exact cum zicea dragOn. Dar sa ai grija sa nu periclitezi stabilitatea scaunului - adica sa nu se duca in fata prea tare. Suruburile alea au si rol de opritor, cred... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-i dai un mail lui Adi de Vito/wunder kid sa vezi cum a rezolvat el problema. Mai esti sigur ca-i majora ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cu modificarile aduse sistemelor de securitate ale masinii. Poti pierde garantia, asigurarea si.. Doamne fereste, viata. Daca proiectantul a hotarat ca asta e cursa scaunului lasa-l asa ca daca il mai apropii de volan se scurteaza distanta de siguranta in cazul unui impact frontal.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de scaune. Mi-am luat de curand o cotiera si ca sa vina mai bine am schimbat scaunele intre ele pana aici nimic deosebit doar ca scaunul de la sofer a ramas blocat la maxim dat in spate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 22:05 |