Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
![]() ![]() ![]() |
Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu se gaseste de loc doar pe comanda .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
si la ce pret sunt?? Daca afla cineva imi da si mie un PM ca si eu vreau. Daca sunt albe complet si mai bine daca nu soar partea de jos alba. La noi nu se gasesc cu toate ca la elba se fac dar cica nu se mai pot scoate albe, doar colorate
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu as vrea albe complet.ca am masina albastra bandourile negre.sa fac un contrast albastru-negru-alb in loc de albastru-negru-galben-rosu-alb
![]() ![]() si apropo de stopuri negre azi am vazut o nova galbena cu niste stopuri negre ziceai ca a turnat smoala pe ele.la frana deabia s-a zarit o noanta de rosu ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Salut, eu as fi tentat sa incerc sa fac sticla aceea a stopului din plexiglas transparent, numai ca nu gasesc pe nicaieri plexiglas de 3 mm grosime.
Eu zic ca s-ar vedea super stopurile cu sticla transparenta si in loc de becuri sa fie ceva leduri. Daca stiti careva pe unde se poate gasi acel plexiglas poate incercam ceva, sa vedem , iese sau nu ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
imi plac cum au unele autocare stopurile, pe leduri...daca as avea de unde sa iau multe astfel de leduri, mi-as modifica stopurile...apropo..am incercat sa mai pun un bec in pozitie...am scos elementul ala reflectorizant din stop si am vrut sa pun bec acolo....knd le-am montat si am aprins pozitiile, mi-au luat foc firele de la masina:)) in orice caz, DSN are firele muuuuult mai subtiri decat batrana dacia:(
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Nu stie nimeni unde se poate gasi plexiglas de 3 mm grosime???
As vrea sa ma apuc de stopurile alea ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut azi o DSN care avea LED-uri puse pe marginea acelui patratel reflectorizant ...arata foarte bine !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
B 31 BRE masina din poza este a ta? Ce jante ai pe ea?cumva de golf 2 gti?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
am si eu o intrebare.vreau sa-mi pun niste semnalizatoare albe in loc de cele galbene.cred ca ar arata mai frumos
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
B 31 BRE...Din moment ce esti din BUC...Langa Selgros Berceni e HORNBACH....de acolo...te vei descurca...iti mai dau un sfat...e mai simplu...INTRI IN SPATE DE TOT la Hornbach...si e H.Drive...direct cu masina... Am luat eu plexi acum 1 saptamana....1mp cu folie de protectie pe el 120RON....cam scump stiu! ianys_andrey...pe fata mi-am pus eu semnalele albe si nu sfatuiesc pe nimeni....cred ca o sami pun rosii...ca atunci cand sunt farurile aprinse nu observa nimeni ca semnalizez....... Pe spate merge cu siguranta...dar sa nu stai la semafor cu semnalul pus ![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort,Europa,Rapsodie,Clima
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 27 Jan 2009, 15:06) am si eu o intrebare.vreau sa-mi pun niste semnalizatoare albe in loc de cele galbene.cred ca ar arata mai frumos ![]() ![]() La ce semnalizatoare te referi?? Banuiesc ca la cele din aripi? Daca da, se gasesc cam la orice magazin de piese auto si costa in jur de 7 ron bucata, de scos cele vechi se scot usor, eventual fortat pentru ca nu prea mai e flexibil plasticul care le tine in aripa. Bec au deja in ele colorat (portocaliu), Cele care au sticla portocalie au bec alb in ele. QUOTE(ALY89STAR @ 27 Jan 2009, 16:29) ............. ianys_andrey...pe fata mi-am pus eu semnalele albe si nu sfatuiesc pe nimeni....cred ca o sami pun rosii...ca atunci cand sunt farurile aprinse nu observa nimeni ca semnalizez....... Pe spate merge cu siguranta...dar sa nu stai la semafor cu semnalul pus ![]() ![]() Ce semnale albe ti-ai pus tu? Si unde? La care te referi? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
deci tre sa trag de ele mai cu vana.am dat azi cauciucu ala la o parte si nu am mai continuat.nu stiam daca tre sa trag sau daca au vreo parghie care le tine.mersi maskat
![]() 27 Jan 2009, 19:58: am revenit ![]() ![]() This post has been edited by ianys_andrey: 27 Jan 2009, 19:58 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu ianys nu ai probleme, chill . Asa sunt si semnalele de la far, sticla transparenta cu bec galben, atata timp cat lumina "iese" galbena fie de la sticla , fie de la bec e totul ok, doar sa nu fie improvizatii cum are aly89star, becuri albe in semnalele de far...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!!
Bun...hai sa o punem cap la cap!!! Conform legislatiei rutiere ai voie sati pui semnale de culoare galbena si de asemenea si rosie.(punct) Cu semnale galbene....plus lamaile din fabrica de pe supernova... cand imi vii din fata de la mai mult de 30metri nici macar nu vezi ca semnalizez....decat...simti asa o licarire obisnuita de alternator...FRECVENTA...pe care eu si putin alti ...da o putem confunda cu frecventa! Rosi...am voie....am vazut la altul...se vede bine....si ce sa mai...imi pun!!! Iar improvizatia de la mine....rautaciosule...e ca se dusese lacul ala portocaliu de pe bec.....si ca atare lam curatat de tot...nu ca mai era vreo diferenta!!! Si da,....este vorba de semanlizatoarele de langa far!! ...Numai de bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(ALY89STAR @ 27 Jan 2009, 23:06) Salut!! Bun...hai sa o punem cap la cap!!! Conform legislatiei rutiere ai voie sati pui semnale de culoare galbena si de asemenea si rosie.(punct) Cu semnale galbene....plus lamaile din fabrica de pe supernova... cand imi vii din fata de la mai mult de 30metri nici macar nu vezi ca semnalizez....decat...simti asa o licarire obisnuita de alternator...FRECVENTA...pe care eu si putin alti ...da o putem confunda cu frecventa! Rosi...am voie....am vazut la altul...se vede bine....si ce sa mai...imi pun!!! Iar improvizatia de la mine....rautaciosule...e ca se dusese lacul ala portocaliu de pe bec.....si ca atare lam curatat de tot...nu ca mai era vreo diferenta!!! Si da,....este vorba de semanlizatoarele de langa far!! ...Numai de bine! La ce folosesti plexicul ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
Un bec nou costa 3-4 lei... si curatarea lui de tot nu a fost o idee prea buna. Puteai sa te duci sa cumperi alt bec si gata. Tocmai tu ai recunoscut ca daca ai aprinsa faza scurta abia se mai vede ca semnalizezi.. asa ca sa nu te miri daca te trezesti cu vreunu peste tine calare cu masina. Curios cum o arate cu alea rosii.... si de unde le cumperi pentru ca pe masina tot e iese rosu e decat din sticla... toate becurile sunt normale inafara de cel de la semnalul farului pe care l-ai cojit tu si era vopsit galben.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
Sal'!
Pai doar ti-am zis ca-s nebun! Am 1bec de stop la care mi s-a ars pozitia de stop si a ramas doar pozitia....si ce..nu pot sal ard si pe ala de rezerva...si bag in scurt pini aia doi cu nitel cositor!!! A se intelege ca am stopurile pe spate in perfecta stare! RELU_GT Am facut un parbriz pentru un motoscuter....a iesit ...ca din fabrica!!!(i se mai zice si viziera...am adaugat asta ca sa nu se gaseasca vreun destept...intelegi tu) Hai ca v-am salutat! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
Ai folosit tot plexicul sau ti-a mai ramas ceva ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
Salut!!
Uite ..e pacat ca esti tocmai din BV dar poti bate un drum pana la bucuresti pentru o recomandare de-a mea.... Te poti documenta si ai sa afli ca este o persoana in varsta destul de meseriasa.... ROTEA NICULAE (0722.703.062/0740.648.953) Iuliu Maniu nr 190 Este foarte dragut...o sa-mi fac stopurile si proiectoarele la el..a zis ca mi le face cum vreau eu dar nu se baga peste faruri ca ...deh....ELBA are statul pentru ea! La stopuri are o tehnica draguta de a face cu buline rotunde plexicul si da impresia de leduri...cum e la SEAT LEON ala nou...si pe la stiu eu...KIA Ceed.... OFTOPIC Da...primul parbriz l-am rascopt...si am facut pe al doilea mai bine....nu perfect!! N-au ramas decat cioturi pe care le-am folosit pe la colturile geamului de la balcon! ...Numai de bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
and_rei |
![]()
|
si nenea asta face stopuri clare pt supernova?cat ia pe o pereche?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ALY89STAR |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 28 Jan 2009, 23:51) Scuze..dar e..buna...intrebarea! Uite raspunsul... QUOTE ROTEA NICULAE (0722.703.062/0740.648.953) Iuliu Maniu nr 190 Nu te supara pe mine..dar nu stiu decat ca o sa ma duc la el in curand si doar uite...poate te ajuta... La mine la munca I-am spart triplele la duba...UN PEUGEOT BOXER si a trebuit sa le repar din bani mei ca e greseala soferului, La reprezentanta...stok...tot din plexi sunt.....180RON BUCATA(360RON TOTAL) La domnul de mai sus....modificate cu cercurile alea estetice....plexigas destul de sanatos..adica gros....160RON...AMBELE Nu te supara pe mine dar mai mult nu stiu! ...Numai de bine! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- DREPTUNGHIULAR 213
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=puiu82,9 Nov 2008, 19:00]
Nu stiu daca am voie,dar ma risc: 0744.536.790 Soare Magic se numeste firma,si are sediul pe bd.Iului Maniu 79. Acolo mi-am facut stopurile alb-rosii,nu sunt multumit 100%,dar poate nu am stiut eu ce si cum sa cer. Pt cei care nu stiu sa caute.....sau le e lene..... @ Aly89,nenea ala de care spui tu,am inteles ca nu mai face faruri si stopuri pt dacii.....dar poate ma insel. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
and_rei |
![]()
|
Aly eu te-am intrebat pe tine am crezut ca stii.nu e nici o suparare.vazusem numele si numarul de telefon da' era cam tarziu sa-l sun atunci.sper ca esti de acord cu mine
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
yanis mai bne le vopsesti ca ale mele
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
Maskatu |
![]()
|
da ianys vopseste-le, dar mai ia-ti o pereche pentru itp
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Onyx |
![]()
|
fi-ti voi siguri ca o sa va mai treaca masinile pe bune
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Sa sti ca sunt multe masini care trec pe bune la itp (ma refer la dacii), si pana si eu cu DSN trec la itp fara nici un fel de spaguta chiar pe bune.
Scuze de offtopic ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Onyx |
![]()
|
ziceam de viitor. Loganu lu fratimiu nou (dasta face-lift) l-a trimis la service k nu il trecea pe bune
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:43 |