Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
![]() ![]() ![]() |
Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Alea laterale nu ma mai intereseaza sa le vopsesc pt ca imi pun de slz. Eu am stopurile rosii, dar la semnalizator am becuri galbene, iar pe partea alba nu am dat cu spay.
Intrebare pt Alex NOS : De ce nu ai dat cu spray si lampa dupa bara din spate :?: Am un prieten cu dsn rosu care l-a vopsit si pe ala si arata super bine, asa parca nu e terminata. La tine merge sa ai stopurile negre pt ca maina e rosie, dsn-ul meu e alb :wink: |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]()
|
|
Am zis sa ramina rosu ca sa se integreze in bara...Daca aveam 2 lampi de ceata cum are nova mergeau vopsite.Dar nemernicii astia ca sa reduca costurile la dsn au montat doar un stop...
|
-------------------- |
|
alexandru_93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 September 03 From: ploiesti ![]() |
QUOTE de ce nu vrei sa ma lasi sa fiu si eu bucuros? ![]() oricum multumesc pentru ideea cu spray-ul. dar ce ziceti si voi: sa fac loc sa se vada lampa de marsarier sau nu ? momentan incerc sa fac rost de un aparat digital ... Yo am facut unele negre de tot. si nu am lasat lampa de dat inapoi nevopsita.Vreau sa va spun ca sa vede foarte bine noaptea, iar ziua, chiar daca iti bate soarele in ele, tot se vede culoarea rosie, pentru ca spray-ul (MOTIP) nu face decat sa aplice o pelicula de culoare neagra, care, la microscop s-ar vedea ca tablele de sah :wink: deci tot se vede ![]() |
-------------------- Ride or DIE!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Chit ca o sa va suparati multi pe mine .... dar eu v-as arde niste amenzi sa va usture rau de tot (eventual suspendare carnet) la astia care va modificati stopurile
![]() Si gata .... acum loviti-ma ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 September 03 From: ploiesti ![]() |
QUOTE Am si eu o intrebare .... cand dai cu spatele .. NOAPTEA .. mai vezi ceva ???? DA ! stiu asta din propria experienta |
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
QUOTE Le-am scos, dar nu stiu daca sa le vopsesc pe dinauntru sau pe dinafara. Daca le vopsesc pe interior, sticla aia se scoate? si cum? :?: VOPSESTELE PE AFARA! |
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
QUOTE Alea laterale nu ma mai intereseaza sa le vopsesc pt ca imi pun de slz. Eu am stopurile rosii, dar la semnalizator am becuri galbene, iar pe partea alba nu am dat cu spay.
Intrebare pt Alex NOS : De ce nu ai dat cu spray si lampa dupa bara din spate :?: Am un prieten cu dsn rosu care l-a vopsit si pe ala si arata super bine, asa parca nu e terminata. La tine merge sa ai stopurile negre pt ca maina e rosie, dsn-ul meu e alb :wink: PENTRU CA ALA E STOP DE CEATA!!! ce te-ai face daca ar fi ceata? Scuze ca am raspuns in locul altuia, dar... :roll: |
|
|
uniculpau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 June 03 From: Urziceni ![]() |
vreau sa stiu si eu cum pot sa imi fac stopurile incolore sau de unde sa imi iau stopuri incolore pentru dsn
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- IL 84 PAU hmmm!!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Chit ca o sa va suparati multi pe mine .... dar eu v-as arde niste amenzi sa va usture rau de tot (eventual suspendare carnet) la astia care va modificati stopurile ![]() Si gata .... acum loviti-ma ![]() te aprob...iau si io cativa pumni pentru liviu, hehe... |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Ar trebui amendati fudulii astia!
Mie mi s'a intamplat ceva putin diferit, mergeam in spatele unuia care nu se hotara unde sa opreasca, il depasesc shi ajung spatele altuia care dupa 100 de metri pune frana brusca shi opreste , fara semnalizare fara nimk. Astia sunt inconstienti, au impresia ca daca strada e libera, ei nu trebuie sa mai dea semnal pt ca sunt siguri ca ai destul spatiu sa tragi de volan. Spun asta pt ca pe drum atunci eram doar eu shi el pe o distanta de cateva zeci de metrii, pe ambele sensuri. Ma intreb cum ar fi procedat daca conduceam un camion romanesc rablagit?! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Am aceeasi suferinta ca Liviu, doar ca eu am probleme cu taximetristii din Iasi. Jumate din ei si-au vopsit(foliat ca e mai ieftin) stopurile si dupa ce ca habar n-au sa conduca, nici nu vezi daca opresc sau semnalizeaza. Oricum cu tot riscul (si asa am farurile pocnite de pietre) tot o sa-i rup usa unuia daca-l mai prind cu usa deschisa pe strazile strimte.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, vopsiti-le si voi rosii, cu spray Motip , se gaseste la Al Padrino (benzinaria de la Eroii Revolutiei). Eu asa facusem la Nova mea si aratau super + se vedeau la fel ca ininte ....cine le-a vazut atunci poa' sa confirme ....
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
uite-le la masina mea cum sunt vopsite, sunt pe afara cu spray transparent facute, nu mai stiu marca... bafta .
Attached thumbnail(s) spatedsn.jpg ( Size: 119.34k ) Number of downloads: 3530 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE uite-le la masina mea cum sunt vopsite, sunt pe afara cu spray transparent facute, nu mai stiu marca... bafta . Eu ma multzumeam fara tuning la stopuri cu Impreza-ul ala din fundal... ![]() |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
uite impreza... scuze de offtopic... nu se mai repete ... scuze :oops:
Attached thumbnail(s) impreza.jpg ( Size: 36.12k ) Number of downloads: 3277 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am vazut zilele trecute pe unu cu DSN caare avea stopurile incolore ... veneau beton ... de unde si cart costa, nu am apucat sa il intreb
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
QUOTE Ti-au iesit marfa! Vreau sa le fac si eu, dar semnalizatorul dupa aripa l-ai dat cu spray pe dinauntru? cum il scoti? :?: din cate vad toti ziceti sa fie vopsite pe interior. Dar pe afara ce are? Yo am vopsit unele in negru(clima gri- sobolanel)si normal, am scos stopurile ca sa vopsesc numai plasticul ala. si l-am vopsit pe exterior si au iesit fara striatii, ca alea care sunt vopsite pe interior. adevarul e ca se vad mai bine pozitiile si lampa de semnalizare, lampa de dat inapoi, dar tot mai bine ies pe exterior. parerea mea :roll: De abea astept sa le fac ![]() O sa trimit si poze :wink: |
|
|
alexandru_93 |
![]()
|
QUOTE uite-le la masina mea cum sunt vopsite, sunt pe afara cu spray transparent facute, nu mai stiu marca... bafta . ti-au iesit bine |
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE din cate vad toti ziceti sa fie vopsite pe interior. Dar pe afara ce are? Yo am vopsit unele in negru(clima gri- sobolanel)si normal, am scos stopurile ca sa vopsesc numai plasticul ala. si l-am vopsit pe exterior si au iesit fara striatii, ca alea care sunt vopsite pe interior. adevarul e ca se vad mai bine pozitiile si lampa de semnalizare, lampa de dat inapoi, dar tot mai bine ies pe exterior. parerea mea :roll: Pai cand o sa intre unu in tine cu masina si apoi cu palme/pumni, ca nu ti s-au vazut stopurile la frana, o sa vezi de ce trebuie vopsite pe interior. Daca nu ar fi striatzile ar trece prea putina lumina, nu mai zic ca trebuie dat cu cumpatare cu spray-ul ala. |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
![]()
|
|
Mie mi s-a cam taiat de stopuri negre.Ma lua azi politaiu si luai amemda
1 200 000...Nu vru sa ia bani porcu.II oferii 10 euro..Nu vru... Asa ca imi dadui io stopurile negre jos ca sa pot sa-mi iau certificatul inapoi...Cum vad politaii stopuri negre esti mincat,mincat...Io am luat amenda resp pt stopuri negre,centura,pleope pe faruri... Viata asta... |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi pare rau ca ai luat amenda ... dar ... (chiar daca o sa te superi pe mine) ... O MERITAI ... Am mai spus si sustin in continuare ... stopurile negre nu sunt bune .. pe soare nici nu le vezi daca functioneaza sau nu ....
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MMihai |
![]()
|
Nasol bai frate ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
unele chestii sunt de bun simtz ... iar stopurile negre nu intra la categoria bun simtz. Cum anume crezi poate sa vada cineva stopurile alea?
Sigur o sa ti se infiga cineva in coada pana la urma ... crezi ca ai timp sa alergi dupa asigurari and stuff .. ? PS de aia sunt politistii nostri asa corupti ca se gasesc destepti d-astia cu stopuri negre care sa dea spaga. Dupa aia te trezesti (si e normal daca l-ai obisnuit cu spaga) ca iti cere politistul spaga ca sa isi faca treaba .... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
ahhhh... pt pleoape ??? de ce ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
si tu cu 10 euro te-ai dat cand amenda era de 1200 000 trebuia sa sari cu minim 600 000 si atunci se schimba situatia.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Eu am masina alba si le vreau incolore.
Au mai ncercat citiva sa intrebe de stopuri albe sau transparente cum vreti dar nu zice nimeni daca are sau stie de unde si cu cit. Are garcea ceva impotriva astora??? Sunt berlinele alea din preistorie la care s-au decolorat stopurile de nu se ma distinge portocaliu sau rosu e un alb roziu de ei nu se ia nimeni. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Daca sunt albe nu cred ca vor mai comenta politistii.
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
ideea e sa fie vizibile! stopurile negre (numai pe timp de noapte daca stam sa ne gandim) sunt greu de vazut!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Mie mi s-a cam taiat de stopuri negre.Ma lua azi politaiu si luai amemda 1 200 000...Nu vru sa ia bani porcu.II oferii 10 euro..Nu vru... Asa ca imi dadui io stopurile negre jos ca sa pot sa-mi iau certificatul inapoi...Cum vad politaii stopuri negre esti mincat,mincat...Io am luat amenda resp pt stopuri negre,centura,pleope pe faruri... Viata asta... QUOTE Chit ca o sa va suparati multi pe mine .... dar eu v-as arde niste amenzi sa va usture rau de tot (eventual suspendare carnet) la astia care va modificati stopurile Iti fu gura aurita, Liviule! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:57 |