Daciaclub Pe Wap
![]() ![]() ![]() |
Daciaclub Pe Wap
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Deocamdata vad ca nu s-a stresat nimeni cu un modul WAP pt. forumul asta. O sa mai studiez problema si in limita timpului disponibil, o sa scriu eu un modul de wap.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Alex, exista deja un astfel de mod. Nu trebuie sa il scrii. Din pacate nu mai am linkul, si inca nu am reusit sa il regasesc (Ce-i drept nici n-am avut timp sa caut prea mult) ... o sa-l gasesc si ti-l transmit.
Oricum, mie imi merge perfect Lo-Fi pe k700 (si lui viulian). Problema e ca nu poti sa postezi, sa te loghezi, sa vezi MP, etc. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merge sau nu forumul pe mobil? Mi-am activat connex wap si nu ma descurc mai departe sa vad forumul, am un n7650, ce trebuie sa fac?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
oare pe un Sony Ericsson T200 as putea sa accesez pagina??
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Trebuie ceva care sa inteleaga xHTML si sa aiba memorie suficienta sa incarce pagini mari. Personal cred ca nu o sa iti mearga, ca d-abia imi merge mie pe k700.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
alex |
![]()
|
Valentine, referitor la discutia mai veche PDA vs Smartphone.
Ia si saliveaza ![]() Attached thumbnail(s) DSCN2443.jpg ( Size: 81.69k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
alex |
![]()
|
Ce vezi tu mai sus e browser normal. Pot sa navighez peste tot cu el. Referitor la zgarieturi, acestea se sterg cu servetelul. Sunt de la stilus.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alex |
![]()
|
Da, e Blazer insa nu mai functioneaza cam din vara. Am impresia ca au desfintat proxy server-ul prin care mergea. Acum folosesc:
Eudora Internet Suite -e rapid -nu e bazat pe proxy-uri -partea rea e ca nu afiseaza imagini -nu strica aspectul paginii http://www.eudora.com/products/unsupported...uite/index.html Xiino -e destul de rapid -e bazat pe proxy -afiseaza imagini -strica in ultimul hal aspectul paginii iPanelWireless -nu e bazat pe proxy-uri -afiseaza informatia in trei moduri: coloana, desktop like, micro -afiseaza imagini -e cam lent http://www.ipanelwireless.com/docroot/english/index.htm Pentru E-mail folosesc Snapper Mail -pop3, imapi -atasamente -tine mesajele pe card http://www.snappermail.com/wireless/email/ |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
ie im-mi merge perfect de pe un 9210i forumul.
|
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cat astepti sa iti formateze o pagina full html ? ...
Mie pe 9300 mi se incarca instant versiunea lo-fi dar staaaaaaaaa de-mi creste barba in mod full html. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(alex @ 5 Oct 2004, 17:51) Deocamdata vad ca nu s-a stresat nimeni cu un modul WAP pt. forumul asta. O sa mai studiez problema si in limita timpului disponibil, o sa scriu eu un modul de wap. Ceva nou cu wap-ul? Se poate accesa? Ca eu nu am reusit. Google il gaseste, da link catre forum, la accesarea linkului imi apar instructiuni html (cred ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:24 |